Novi Človek Nove Zemlje in Portal 10/10 zoom delavnica ( vključeni 2 spletni delavnici )

110,00

Kategoriji: ,

Novi Človek Nove Zemlje in Portal 10/10

10.10.2023

17h -21h

zoom delavnica in možnost posnetka

 

Smo na velikem valu dviga zavesti človeštva v Človeštvo Nove Zemlje.

To je plan Univerzuma.

Časi so zato izjemno turbulentni in za marsikoga izjemno težki.

Razpada staro, da se bo lahko rodilo Novo.

V vsej tej nevihti obstaja pot ki je LAHKOTNA, obstaja življenje ki je ŽIVLJENJE.

 

Za nas so odprta velika vrata, skozi katera lahko za vedno zapustimo kletko , v kateri smo bili ujeti predolgo.

 

Vedimo da imamo izjemno priložnost, saj nas celoten Univerzum podpira,  da se osvobodimo in dvignemo nad vse kar nas je držalo v stanju strahu in nemoči, da se osvobodimo vsega kar nam je preprečevalo izkušati naš najvišji potencial duše.

 

Pred nami je portal, ki nas lahko izjemno podpre.

Energije tega dne nas bodo podpirale da se dokončno osvobodimo in vstopimo v novo ZAVEDANJE SEBE , da si  vrnemo vse to, kar mi SMO, da si vrnemo svojo Božansko dediščino , da bi lahko izkušali sebe kot kreatorja, kot bitje Ljubezni, kot Božansko bitje.

 

Vstopamo v čas Novega Človeka na Novi Zemlji.

Tokrat je vse odvisno samo od nas. Ni vrnitve, ni se možno izogniti.

Te poti ne bo mogel za nas nihče opraviti. Lahko nas samo podpre in drži prostor za lahkotnejšo pot.

Nove energije prihajajo in dvigujejo zavest na zemlji in v teh trenutkih je velika vrednost biti opolnomočen za krmarjenje skozi te energije in lahkotnejše prilagajanje novim energijam in utelešanju novih nas.

 

Manj kot bo upora in bolj ko bomo pripravljeni vstopiti na ta val, ki nas pelje v Novo zavest, bolj ko bomo pripravljeni izpustiti vse staro, ozdraviti svoje rane, soočiti se s svojo temo in jo transformirati v Ljubezen, bolj ko bomo pripravljeni vstopiti v svoj tempelj srca in duše in si dovoliti dotik SEBE, se dotakniti svoje Svetlobe,  predati se Sebi, spomniti se da smo Ljubezen od začetka časov, dovoliti Višjemu Jazu in Ljubezni, da vodi našo pot , LAHKOTNEJŠA BO POT.

Skozi nas se bo rodila Nova Zemlja

 

Imamo  možnost, da se končno spomnimo da SMO KREATORJI, da smo bitja Luči in Ljubezni .

Vsaka duša v sebi nosi vedenje, da obstaja pot, pot ki vodi v življenje v radosti, sreči, miru, svobodi, obilju, harmoniji, enosti.

Ker vsaka duša JE ta pot.

Ker vsako bitje v svojem najglobljem bistvu JE LJUBEZEN OD ZAČETKA ČASOV

 

MI SMO TISTI KI IZBEREMO in LAHKO IZBEREMO POT KI JE POT IZPOLNJENOSTI, POT LJUBEZNI, POT OBILJA, POT SREČE IN RADOSTI, POT MIRU.

POT KI JE, KO SE OSVOBODIMO STAREGA,  veliko lepša in LAHKOTNEJŠA

 

 

Tu sem zato, da pokažem to pot, da držim ta prostor, da odpiram vrata Novi Zavesti, Novi Zemlji in 5 dimenziji. Da vam pomagam pri opolnomočenju za novo pot.

Tu sem , da vam pomagam spomniti se KDO V RESNICI STE.

 

 

KAJ BOM DELILA Z VAMI:

 

Da naredimo prostor za nove nas bomo dovolili, da se skozi nas zgodi intenziv osvobajanja ter si dovolili in se opogumili, da resnično na najgloblji ravni izpustimo vse kar nam preprečuje izkušati Sebe v vsej veličastnosti in da izpustimo vse kar ni naše.

Zato boste predhodno pred spletnim srečanjem ( ob prijavi ) prejeli 2 intenzivni spletni delavnici :

DELAVNICA 1 : Odpuščanje, poravnava, razrešitev karme

1 ura video vsebine

  1. meditacija : Odpuščanje in poravnava 44 minut
  2. meditacija : Razrešitev karmičnih zapisov

 

Če hočemo naprej in v stanja višje zavesti ne bo šlo brez tega , da imamo poravnavo z našimi starši in najbližjimi, ne bo šlo brez tega , da imamo poravnavo z vsemi ljudmi. Da ODPUSTIMO in OPROSTIMO VSEM IN VSE.

Ta delavnica vas bo izjemno podprla v tem, da na energetski ravni odpustite , oprostite, in vse to se lahko zgodi v polju milosti, v polju brezpogojne Ljubezni, v polju odpuščanja.

 

DELAVNICA 2 : OSVOBAJANJE STRAHOV , OSVOBAJNJE IZ MATRICE 3 D

1 ura video vsebine

  1. meditacija: Osvobajanje strahov , osvobajanje iz matrice 3d
  2. meditacija: Osvobajanje entitet, osvobajanje odvisnosti

 

V stanju višje zavesti ni strahu, ni bolečine, trpljenja in ta meditacija vam bo v veliko pomoč , da se dvignete nad svoje strahove , da se osvobodite matrice 3d sveta, ki vam preprečuje izkušati sebe v najvišjem potencialu.

 

Tako osvobojeni, poravnani in ozdravljeni smo pripravljeni da se lahko nove energije , ki se intenzivno spuščajo na naš planet v tej dobi , ko je naš planet v obdobju velike transformacije, da se lahko zasidrajo globoko v NAŠA BITJA

 

 

 

SPLETNA DELAVNICA : NOVI ČLOVEK , NOVE ZEMLJE  – zoom srečanje

 

V tem delu bom na začetku z vami delila vse nove uvide, vsa spoznanja, videnja novih energij, nove zemlje . Z vami bom delila še kako pomembne ključe, ki vam bodo v veliko pomoč za lahkotnejše prilagajanje novim energijam , krmarjenje , lahkotnejše osvobajanje in vstopanje v nove energije in utelešanja novih SEBE.

 

 

V prvi meditaciji bomo vstopili v prostor, kjer se bodo aktivirali procesi zdravljenja našega notranjega otroka, naše ranjene ženske in ranjenega moškega v nas na  globoki celični DNK ravni. Zdravili bomo vse globoko zakodirane rane, travme, bolečine, strahove. Mojstrili bomo da stanje, kjer smo ozdravljeni in osvobojeni utelesimo v sebi, da se zgodi v fizično realnost

 

Podarili si bomo eno največjih daril, to je ponovna povezava s svojim ozdravljenim otrokom, svojo božansko žensko in božanskim moškim v nas.

Z nami bodo bitja čiste Luči in Ljubezni, naši angeli in nadangeli, varuhi, vodniki, zdravilci, Vnebovzeti Mojstri, Boginje, Zavest Kristusa, ki je Zavest brezpogojne Ljubezni in Zavest Enosti. Držali nam bodo prostor, ker smo se odločili in smo pripravljeni  da izkusimo NOVE SEBE.

 

 

V drugi meditaciji bomo vstopili v tempelj svojega Srca, kjer se bomo dotaknili naše Esence, kjer se bomo spomnili kdo resnično smo, kdo je naša duša.

Skozi portal Srca bomo vstopili v dimenzijo, kjer se nam bo začela vračati vsa naša Božanska dediščina, vsi izgubljeni delčki nas, naše duše in kjer se nam bo vračala vsa naša izgubljena moč, ki smo jo kadarkoli predali iz vseh dimenzij, prostorov in časov.

V globinah naše prave biti, ki je božanska se bomo začeli ponovno povezovati z svojo Izvorno Esenco, s svojim Višjim Jazom, S svojo Jaz Sem prisotnostjo, s Svetlobo naše duše in vso svojo božanskost utelešali v naša fizična bitja.

 Vračali se bomo domov, vračali se bomo v svojo Božansko Bit v svoje stanje Kreatorja.

V Srcu in v vsaki celici našega telesa bomo odprli vrata NOVIM SEBI, novi Zavesti, Novi Zemlji, vrata Zavesti Kristusa.

Sidrali bomo vizijo Novega Človeka na Novi Zemlji.

 

 

Vse to bomo mojstrili  v globokih kanaliziranih meditacijah in vse kar bomo izmojstrili na energijskem nivoju, bomo potem sidrali in utelešali v našo fizično realnost.

 

Vse meditacije so vodene v polju čiste Luči In Ljubezni iz Najvišjega Vira in nič kar ni ta Luč ne more v ta prostor.

 

 

Če začutite , da vam lahko držim prostor, da vas lahko podprem in vam pokažem pot, po kateri bodo hodili tisti, ki postajajo mojstri tega Življenja , ste prisrčno dobrodošli  na to izkustveno delavnico

 

 

 

Skupina bo majhna do 12 udeležencev

 

 

VKLJUČENO v delavnico:

2 spletni delavnici v vrednosti 88 eur

10-15 minutni reading oziroma osebno dušno sporočilo

4 urno zoom srečanje

 

Izmenjava za CELOTO  je  110 eur

 


Ob prijavi in plačilu prejmete na mail dostop do obeh spletnih delavnic , povezavo na zoom in  vsa dodatna navodila

Dodatne informacije in prijava:

Anamarija Kovačič

Mail: kreacije@anamarijakovacic.si

 

O meni:

https://www.anamarijakovacic.si/o-meni/