Plavanje z DELFINI v njihovem naravnem okolju 12.10 – 19.10.2024

300,00

Cena 1400 eur .

Z  prijavo in nakazilom avansa 300 eur si zagotovite mesto na potovanju,

Po prijavi pošljem nadaljna navodila , in podatke za  nakazilo 

 

Kategorija:

Sanje, da bi nekoč plaval/a z delfini lahko z nami izkusiš v vsej veličini in presežkih v Satayi, ki je dom in svetišče delfino .

5 ali 6 dni smo več ur na dan v vodi, plavamo z njimi, plavajo ob nas in med nami , to je neopisljivo izkustvo BITI v objemu delfinov, ki te sprejmejo v svoj pod ( trop ) in biti deležni izkustva njihovih visokih vibracij, ki spreminjajo naša vibracijska polja za vedno.

Tiste, ki držijo polje brezpogojne LJUBEZENI , delfini  prepoznajo in zgodi se ekspanzija tvoje Zavesti , vstopiš v polje , kjer  izkušaš z njimi neopisljive telepatske interakcije. 

Z vsem spoštovanjem vstopimo v njihov prostor , in zelo jasno nam pokažejo da si želijo naše bližine.

Prihajali bomo z Ljubeznijo in vračali svetost kraju in kraj nam bo vrnil pomnoženo vse kar je popoln božanski načrt za vsakega , ki prihaja.

Besede vseh udeležencev so bile, da si niti v sanjah niso mogli predstavljati kaj to pomeni, in ko sem govorila, da so delfini vse okrog tebe vsak dan , več ur, to lahko občutiš šele skozi izkustvo. To so dnevi, ko misliš, da nisi na temu planetu, pa vendarle si.

Tako nezemeljsko je. 

Dovoli si  podariti si nepozabno in neprecenljivo darilo, ki te bo za vedno spremenilo.

Z delfini plavamo pripravljeni, z odprtimi srci, prinašamo svojo Ljubezen, poravnani s seboj, v Novi zavesti.

Trenutki ko se pogledaš z njimi v oči, trenutki , ko so ob tebi, pod tabo, pred tabo so neopisljivi.  Spremenjen si za vedno.  5 dni bomo lahko plavali, plesali , se igrali  z njimi , utelešali vse izgubljenje delčke nas, utelešali kode delfinov in Sataye in to prizemljevali v našo fizično realnost.

Nikoli  ne bomo pozabili njihovega pogleda.

Vibracija, ki jo oddajajo je nezemeljsak. Niso samo živali. 

DELFINI SO BITJA.

So čista Ljubezen,  so vibracija čiste radosti.

Prebudijo in zdravijo našega ranjenega notranjega otroka. Zagotovo so najboljši zdravilci na temu planetu. Dvignejo nas v Zavesti. Želijo nam predati zavest brezpogojne Ljubezni , lahkotnosti in radosti bivanja.  Vsakemu pokažejo in odslikajo kar je zanj v tistem trenutku pomembno. Če si bomo dovolili, nam bo dano.

So eni od velikih varuhov tega planeta in pripravljeni so, da nam predajo višjo zavest, da nas iniciirajo, da nas aktivirajo.

Naš namen potovanja je ta, da prihajamo z Ljubeznijo, da jim prinašamo svoja darila. Podarili jim bomo našo Ljubezen. Prišli bomo z odprtim srcem in novo zavestjo. Prepoznali nas bodo. Prepoznali se bomo.

Srečanje v obsegu vseh neslutenih izkustev, ki jih  bomo doživeli s temi bitji,  bo zagotovo spremenilo naša življenja za vedno.

 

Več o potovanju: https://www.anamarijakovacic.si/plavanje-z-delfini-v-misticni-satayi/

 

Scroll to Top

Prijavi se