8. 12. - 15. 12. 2024

Zavest Enosti z delfini v Svetišču Sataye

Play Video

Plavanje z delfini v Novi Zavesti in izkustvo templja Sataya

 

Turkizni odtenki modre. Sončni žarki plešejo pod vodo.

Jata delfinov te zaobjame, obkroži.

Ob tebi so.  Začutiš njihovo veličastno prisotnost.

Njihov zvok prodre globoko skozi telo, v vsako celico telesa.

Veš da niso samo živali.  Bitja so . Angeli morja .

Čista Ljubezen, čista radost, strast.

Veš da si se vrnil  Domov.

Čutis svetost.  Svetost kraja, svetost Bitij, svetost Sebe. Si v Templju.

Starodavno znanje se aktivira v tebi.

Utelešaš svojo dušo. Utelešaš svojo BIT

Vsaka celica se naravnava , poravnava

Portal srca se odpira.

Človek.   V najvišji možni vibraciji. V svojem najvišjem potencialu.

Čas je Zdaj.

 

 

Vključeno v ceno (pošlji povpraševanje)

Ne vključuje

Za doplačilo

V Satayi bivamo na veliki luksuzni jahti

V Satayi bomo bivali na veliki  luksuzni  ladji – jahti, ki bo samo naša, kar je res velika vrednost.

Je zelo velika ( 12 kabin ) in omogoča dovolj prostora za vse, tudi za tiste , ki si bodo želeli trenutke odmika.

Energijsko je že pripravljena,  zato nas bo lahko v celoti podpirala na vseh nivojih. Tako energijsko , kot prostori,  kot osebje.

Imeli bomo 3 velike skupne prostore ( notranji, zunanji – senčni , zgornji -sončni).

Imeli bomo najboljšega vodiča za delfine v Satayi , ki je varuh prostora in ima močno povezavo z delfini.  Kajti izjemno je pomembno , kdo nam drži prostor v vodi.

Celotna posadka je izjemna, vsi zmorejo globoko spoštovanje do vsakega

Doživeli boste nepozabno, življenjsko izkušnjo, ki si je ne morete sedaj niti predstavljati in ki vas bo zagotovo spremenila za vedno.

Program

7.12. – 14.12. 2024   

Wady lahmy azur resort je popoln kraj za integracijo in prizemljevanje po intenzivnih izkustvih z delfini in portala Sataye.

Hotel je butični, je pravljična oaza sredi puščave. Ima energijsko visoko vibracijo, ker leži na ley line z Satayo in je idealen kraj za povezovanje vode in zemlje. 

Hotel je daleč od velikih kompleksov , je majhen, miren  in nas res izjemno podpira na vseh nivojih .

https://www.azur.travel/azur_hotels/wadi-lahmy-azur-resort/ 

 

Sanje, da bi nekoč plaval/a z delfini lahko z nami izkusiš v vsej veličini in presežkih v Satayi, ki je dom in svetišče delfinov .

5 ali 6 dni smo več ur na dan v vodi, plavamo z njimi, plavajo ob nas in med nami , to je neopisljivo izkustvo BITI v objemu delfinov, ki te sprejmejo v svoj pod ( trop ) in biti deležni izkustva njihovih visokih vibracij, ki spreminjajo naša vibracijska polja za vedno.

Tiste, ki držijo polje brezpogojne LJUBEZENI , delfini  prepoznajo in zgodi se ekspanzija tvoje Zavesti , vstopiš v polje , kjer  izkušaš z njimi neopisljive telepatske interakcije. 

Z vsem spoštovanjem vstopimo v njihov prostor , in zelo jasno nam pokažejo da si želijo naše bližine.

Prihajali bomo z Ljubeznijo in vračali svetost kraju in kraj nam bo vrnil pomnoženo vse kar je popoln božanski načrt za vsakega , ki prihaja.

Besede vseh udeležencev so bile, da si niti v sanjah niso mogli predstavljati kaj to pomeni, in ko sem govorila, da so delfini vse okrog tebe vsak dan , več ur, to lahko občutiš šele skozi izkustvo. To so dnevi, ko misliš, da nisi na temu planetu, pa vendarle si.

Tako nezemeljsko je. 

Dovoli si  podariti si nepozabno in neprecenljivo darilo, ki te bo za vedno spremenilo.

Z delfini plavamo pripravljeni, z odprtimi srci, prinašamo svojo Ljubezen, poravnani s seboj, v Novi zavesti.

Trenutki ko se pogledaš z njimi v oči, trenutki , ko so ob tebi, pod tabo, pred tabo so neopisljivi.  Spremenjen si za vedno.  5 dni bomo lahko plavali, plesali , se igrali  z njimi , utelešali vse izgubljenje delčke nas, utelešali kode delfinov in Sataye in to prizemljevali v našo fizično realnost.

Nikoli  ne bomo pozabili njihovega pogleda.

Vibracija, ki jo oddajajo je nezemeljska.  Niso samo živali. 

DELFINI SO BITJA.

So čista Ljubezen,  so vibracija čiste radosti.

Prebudijo in zdravijo našega ranjenega notranjega otroka. Zagotovo so najboljši zdravilci na temu planetu. Dvignejo nas v Zavesti. Želijo nam predati zavest brezpogojne Ljubezni , lahkotnosti in radosti bivanja.  Vsakemu pokažejo in odslikajo kar je zanj v tistem trenutku pomembno. Če si bomo dovolili, nam bo dano.

So eni od velikih varuhov tega planeta in pripravljeni so, da nam predajo višjo zavest, da nas iniciirajo, da nas aktivirajo.

Naš namen potovanja je ta, da prihajamo z Ljubeznijo, da jim prinašamo svoja darila. Podarili jim bomo našo Ljubezen. Prišli bomo z odprtim srcem in novo zavestjo. Prepoznali nas bodo. Prepoznali se bomo.

Srečanje v obsegu vseh neslutenih izkustev, ki jih  bomo doživeli s temi bitji,  bo zagotovo spremenilo naša življenja za vedno.

Oddajte povpraševanje

Ni potrebno imeti znanja potapljanja na dah. Mi plavamo z njimi z masko in dihalko ( snorkljanje ) . Ko boste v tem kolektivnem polju Ljubezni delfinov in skupine , vsi strahovi v trenutku izginejo. Mnogo jih je z lahkoto preseglo svoje največje strahove.

Glede varnosti, ste lahko popolnoma brezskrbi. Za nas skrbita dva izkušena vodiča, delfini Sataye pa so posebni delfini na temu planetu, ki so ena sama Ljubezen. 

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.
Scroll to Top

Prijavi se