Uvod

Če ti je težko v temu vrvežu in hitrosti življenja najti notranji mir, če hrepeniš po trenutkih ko tvoje telo občuti popoln mir in blaženost potem si na pravem mestu. Skupaj se bomo podali na potovanje do  tvojega templja MIRU. Pridruži se lahko vsakdo, ki je že kdaj meditiral ali pa tudi ne.  Pomembno je le da se popolnoma sprostite in dovolite da ste v meditaciji vodeni. 

Pomagala vam bom odpirati vrata tega templja, držala vam bom prostor, da se boste lahko spomnili, da STE vi sami ta mir, držala vam bom prostor, da se ta MIR utelesi v vas, v vaših bitjih.

Tempelj miru

V prvem delu vam bom podala spoznanja kako v svetu ostati v svojem stebru, v miru, in delila bom z vami čisto nova spoznanja tega, kaj je potrebno, da je naše bitje v harmoniji s sabo in posledično v stanju notranjega miru.

V prvi meditaciji bomo odstranjevali vse tisto v nas , kar nam jemlje naš mir in kar nam jemlje izkustvo lahkotnosti, pretočnosti življenja. Osvobajali se bomo vsega kar je odslužilo namenu in vsega kar ne vibrira več z nami.

V drugi meditaciji bomo najprej harmonizirali svoja bitja pa se bomo podali v naš tempelj miru, v dimenzijo, prostor,  kraj kjer se bomo prelivali z izkustvom čiste spokojnosti in notranjega miru. V ta prostor se bomo lahko vedno vračali.

Na koncu pa bomo mojstrili , prizemljevali, sidrali in utelešali MIR  v naših bitjih.  

Vse meditacije so vodene iz polja Najčistejše Luči in Ljubezni iz Najvišjega Vira in nič kar ni ta Svetloba ne more v ta prostor. 

SPOMNI SE DA SI MIR

UTELESI V SEBI MIR