ENO v Sebi – pot do najvišjega potenciala Sebe – Sveto trojstvo v Nas – Portal 3/3/3 , ZOOM srečanje, 21.3.2023

ZOOM srečanje
21.03.2023 

od 18h do 21h

Smo na velikem valu dviga zavesti človeštva v Človeštvo Nove Zemlje. Skozi nas se bo rodila Nova Zemlja. Tokrat je vse odvisno samo od nas. Bolj ko bomo pripravljeni vstopiti na ta val, ki nas pelje v Novo Zemljo, bolj ko bomo pripravljeni izpustiti vse staro, ozdraviti svoje rane, soočiti se s svojo temo in jo transformirati v Ljubezen, bolj ko bomo pripravljeni vstopiti v svoj tempelj duše in se dotakniti svoje Svetlobe,  predati se Sebi, spomniti se da smo Ljubezen od začetka časov, dovoliti Višjemu Jazu in Ljubezni, da vodi , lahkotnejša bo naša pot.

MI SMO TISTI KI IZBEREMO in LAHKO IZBEREMO POT KI JE POT IZPOLNJENOSTI, POT LJUBEZNI, POT OBILJA, POT SREČE IN RADOSTI, POT MIRU.

POT KI JE, KO SE OSVOBODIMO STAREGA,  VELIKO VELIKO LAHKOTNEJŠA

Želim vam pokazati to pot, želim vam pomagati, da vaša pot postane čedalje bolj lahkotna.

Zato vas vabim, da če začutite klic duše, ne dovolite strahu in umu , da vas ustavi in stopite skozi vrata , ki so v teh dneh na stežaj odprta, in si povrnite vso svojo božansko dediščino. Staro umira in prej ko se odločimo, da jo spustimo, lahkotnejše bo. Zato dovolite si stopiti na pot v Novo Zemljo. Želim vam skozi Srce in Ljubezen in s pomočjo vseh bitij čiste Luči in Ljubezni držati prostor , da se opolnomočite, da se bo skozi vas lahkotneje rodila Nova Zemlja

Da naredimo prostor za nove nas bomo dovolili, da se skozi nas zgodi intenziv osvobajanja ter si dovolili in se opogumili, da resnično na najgloblji ravni izpustimo vse kar nam preprečuje izkušati Sebe v vsej veličastnosti in da izpustimo vse kar ni naše. V globoki meditaciji se bomo osvobajali vseh ran, travm, bolečin, vseh zapisov na globoki DNK ravni, ki nam preprečujejo da bi se dotaknili svoje Esence in zaživeli v vsej Luči potenciala naše duše. 

Vstopili bomo v prostor, kjer se bodo aktivirali procesi zdravljenja našega notranjega otroka, naše ranjene ženske in ranjenega moškega v nas na  globoki celični DNK ravni. Zdravili bomo vse globoko zakodirane rane, travme, bolečine, strahove. Mojstrili bomo da stanje, kjer smo ozdravljeni in osvobojeni utelesimo v sebi, da se zgodi v fizično realnost

Podarili si bomo eno največjih daril, to je ponovna povezava s svojim ozdravljenim otrokom, svojo božansko žensko in božanskim moškim v nas.

Vstopili bomo v tempelj svojega Srca, kjer se bomo dotaknili naše Esence, kjer se bomo spomnili kdo resnično smo, kdo je naša duša.

Skozi portal Srca bomo vstopili v dimenzijo, kjer se nam bo začela vračati vsa naša Božanska dediščina, vsi izgubljeni delčki nas, naše duše in kjer se nam bo vračala vsa naša izgubljena moč, ki smo jo kadarkoli predali iz vseh dimenzij, prostorov in časov.

Vračali se bomo domov, vračali se bomo v svojo Božansko Bit v svoje stanje Kreatorja.

V globinah naše prave biti, ki je božanska se bomo začeli ponovno povezovati z svojo Izvorno Esenco, s svojim Višjim Jazom, z svojo Jaz Sem prisotnostjo, s Svetlobo naše duše in vso svojo božanskost utelešali v naša fizična bitja.

V Srcu in v vsaki celici našega telesa bomo odprli vrata novi Zemlji, vrata Zavesti Kristusa.

Sidrali bomo vizijo Novega Človeka na Novi Zemlji.

Z nami bodo bitja čiste Luči in Ljubezni, naši angeli in nadangeli, varuhi, vodniki, zdravilci, Vnebovzeti Mojstri, Boginje, Zavest Kristusa, ki je Zavest brezpogojne Ljubezni in Zavest Enosti

Izmenjava za moj doprinos je  33 eur

Ob prijavi prejmete na mail vsa dodatna navodila 

Dodatne informacije in prijava:

Anamarija Kovačič

Mail:
kreacije@anamarijakovacic.si