Splošni pogoji poslovanja

Splošni pogoji in pravila spletne strani www.anamarijakovacic.si
Ob naročilu izdelka ali ob prijavi na spletni tečaj ali dogodek se uporabnik zavezuje, da se strinja z vsemi splošnimi pravili in pogoji uporabe spletnih vsebin te spletne strani in naših storitev. Vsakič, ko se prijavite na to spletno stran, potrjujete, da se strinjate z vsemi določbami, ki se nahajajo v naših pravilih in pogojih uporabe, in jih tudi sprejemate.

1. SPLOŠNE DOLOČBE

Način plačila
Naročene izdelke lahko plačate preko paypall-a ali preko trr
Če se odločite za plačilo preko trr, vam ob potrditvi naročila na elektronski naslov pošljem predračun z vsemi podatki za nakazilo.
Naročene izdelke vam odpošljem po prejetem plačilu. Za hitrejšo obdelavo me o opravljenem plačilu obvestite po elektronski pošti.


Dostava
Naročene izdelke praviloma odpošljem v roku treh dni od prejema plačila, če pa je izdelava po naročilu pa se dogovorimo za predvideni rok dostave.
Ko vam izdelke odpošljem, vas o tem obvestimo na elektronski naslov. Pošiljko boste prejeli v največ treh delovnih dneh.


Cene
Cene izdelkov so v evrih brez DDV-ja in predstavljajo končno ceno izdelka (nisem davčni zavezanec) in veljajo na dan oddaje naročila oziroma do spremembe cenika. Originalen račun prejmete po pošti, skupaj z naročenim izdelkom/izdelki ali v e-obliki po e-pošti.

Pravice potrošnikov
Kot kupcu vam pripadajo vse pravice po Zakonu o varstvu potrošnikov.

Kot kupec imate pravico odstopiti od pogodbe v 15 dneh od prejema blaga. Izdelek pošljite po pošti na naslov Anamarija Kovačič, Prapetno 20a, 5220 Tolmin. Prejete izdelke morate vrniti nepoškodovane in v nespremenjeni količini v 15-ih dneh po tem, ko ste me obvestili o odstopu pogodbe. Izdelke morate vrniti v takem stanju, v kakršnem so bili tedaj, ko so vam bili izročeni. Pošiljki priložite originalni račun.

Kupec pri vračilu izdelkov stroške pošiljanja krije sam, razen v primeru, če je ugotovljena napaka pri pošiljki ali izdelku z naše strani. Prosimo Vas, da me o vračilu izdelkov predčasno obvestite na el. Naslov: info@anamarijakovacic.si Dogovorili se bomo za menjavo izdelka ali za vračilo kupnine (najkasneje v 15 dneh od dneva vrnitve blaga).

Pritožbe in reklamacije sprejemam elektronsko ali po navadni pošti.

 

Varnost
Anamarija Kovačič se obvezujem, da bom varovala vse osebne podatke, kot je to opredeljeno v Zakonu o varstvu potrošnikov, in v nobenem primeru ne bodo posredovani tretji osebi. Vaši podatki so varovani v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov (Uradni list RS št. 86/2004). Prejete podatke uporabljamo za nemoten potek naročil.

V primeru težav ali dodatnih vprašanj mi pišite na naš elektronski naslov: info@anamarijakovacic.si

Spremembe določil
Anamarijakovaci.si si pridržuje pravico občasnih sprememb teh pogojev in pravil. Vsaka sprememba postane veljavna od trenutka, ko je objavljena na tej spletni strani, razen če ni drugače posebej določeno.