23.11. - 30.11. 2024

Plavanje z delfini v Novi Zavesti v magični Satayi

Play Video

KAJ LAHKO PRIČAKUJETE:

  • 5 – 6 dni PLAVANJA in izkustva z delfini v drugačni, Novi zavesti  in Ljubezni,  kar nas bo odpiralo v prostor za popolno božansko izkušnjo z delfini
  •  vsakodnevno vodenje plavanj z delfini z izkušenimi vodiči in najina podpora za izjemna izkustva interakcij med plavanji z delfini
  • globoko izkustvo templja mistične Sataye 
  • dnevno vodenje, podpora in individualni uvidi,  krogi opolnomočenja,  meditacije, ki bodo lahkotne vendar transformativne
  • čas za odmik: Sataya je edinstven kraj, kjer tišina sredi morja spregovori 
  • 7 noči na jahti, kjer se bomo v mirni laguni prebujali v čarobnost sončnega vzhoda na Sataya Dolphin koralnem grebenu in prvi zaplavali z delfini v Sataya reefu, ki je eden največjih čudes naravnega morskega sveta.
  • Večerni krogi, nepozabni zahodi sredi morja , neopisljiva veličina nočnega nebesnega svoda
  •  raziskovanje, snorkljanje neokrnjenega koralnega grebena Sataye in čudovitega  hišnega koralnega grebena hotela Wadi Lahmy Azur, ki je čista pravljična oaza sredi puščave, kjer bomo prizemljevali vsa magična izkustva dežele in delfinov ( dodatne 4 dni )  in možnost izkustva puščave
  • retreat vključuje tudi  1-2 pripravljalna spletna srečanja

Vključeno v ceno - pošlji povpraševanje

Ne vključuje

Za doplačilo

V Satayi bomo bivali na veliki  luksuzni  ladji – jahti, ki bo samo naša, ker je res velika vrednost. Energijsko je že pripravljena, zato nas bo lahko v celoti podpirala na vseh nivojih. Tako energijsko , kot prostori,  kot osebje.

Imeli bomo 3 velike skupne prostore ( notranji, zunanji – senčni , zgornji -sončni).

Imeli bomo najboljšega vodiča za delfine v satayi , ki je varuh prostora in eno z delfini.  Kajti izjemno je pomembno , kdo nam drži prostor v vodi.

Celotna posadka je izjemna

Doživeli boste nepozabno, življenjsko izkušnjo, ki si je ne morete sedaj niti predstavljati in ki vas bo zagotovo spremenila za vedno.

Program

23. 11. do 30. 11. 2024

Wady lahmy azur resort je popoln kraj za integracijo in prizemljevanje po intenzivnih izkustvih z delfini in portala Sataye.

Hotel je butični, je pravljična oaza sredi puščave. Leži daleč od velikih mest, energija je izjemno čista.  Ima energijsko visoko vibracijo, ker leži na ley line z Satayo in Isis templjem v Asuanu.

Je idealen kraj za povezovanje vode in zemlje. 

Hotel je daleč od velikih kompleksov , je majhen, miren , z pravljičnimi vrtovi in nas res izjemno podpira na vseh nivojih integracije , utelešanja in prizemljevanja vseh izjemnih izkustev. 

https://www.azur.travel/azur_hotels/wadi-lahmy-azur-resort/ 

V tem videu naš vodič z delfini, z njimi je globoko povezan, zato nam bo držal prostor za najboljšo izkušnjo z delfini . 

Oddajte povpraševanje

Ni potrebno imeti znanja potapljanja na dah. Mi plavamo z njimi z masko in dihalko ( snorkljanje ) . Ko boste v tem kolektivnem polju Ljubezni delfinov in skupine , vsi strahovi v trenutku izginejo. Mnogo jih je z lahkoto preseglo svoje največje strahove.

Glede varnosti, ste lahko popolnoma brezskrbi. Za nas skrbita dva izkušena vodiča, delfini Sataye pa so posebni delfini na temu planetu, ki so ena sama Ljubezen. 

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.
Scroll to Top

Prijavi se