EGIPT – PLAVANJE IN ZDRAVLJENJE Z DELFINI v Novi Zavesti v mističnem templju Sataya – retreat oktober 2023

 

Verjela sem v čudeže, dovolila sem si sanjati velike sanje, zbrala sem dovolj poguma, da sem presegla vse strahove in omejitve uma. Dvignila sem se nad matrico 3 d sveta in izkusila raj na zemlji sama in ga odprla tudi za druge.

Podrla sem vse zidove, odklenila vrata in vstopila na drugo stran.

V prostor neskončne Ljubezni , v čudežni svet, v svet mističnih izkušenj, v prostor neskončnega obilja Univerzuma.

Možno je že na temu planetu izkusiti raj. Jaz sem ga izkusila v fizični in energijski obliki.

POT V EGIPT
Začela se je z veliko preizkušnjo, saj je par ur pred letom v skupino prišla novica o naši ogroženosti, ker naj bi oseba iz skuine dobila podatke iz tajnih virov, da bo naslednji dan dovoljeno napasti civiliste povsod po svetu in seveda Egipt je muslimanska država.
Ko sem poslušala panično pripoved strahu, sem globoko v sebi začutila, da je to samo iluzija. Vseeno sem stala pred veliko odgovornostjo. Ali toliko zaupati vedenju. Držala sem težo matrice vojne in rekla , da mi ne bo vzela moje božanske izkušnje. 
Po pogovoru s skupino, so vsi ostali enako čutili, mir in lahkotnost in dvignili smo se skupaj nad strah. 

Vedela sem , da če se tukaj dvignem čez svojo veliko rano, ker globoko v sebi nosim iz preteklega življenja krivdo in odgovornost za ljudi, ko se ni dobro končalo. 
In vedela sem , da če gremo čez to , nas na drugi strani čakajo darila neslutenih razsežnosti.
In šli smo v Egipt. Prvi dan smo potovali po deželi nekaj ur na jug in se integrirali v deželo.

DRUGI DAN V EGIPTU
Imeli smo dan odpiranja Srca v Egiptu. Poseben obred. Po beduinsko. Prevevala  nas je čista hvaležnost in naša Srca so se široko odpirala. Neskončna  hvaležnost me je prevevala,  da se je zgodil v fizični realnosti dogovor izjemne dušne družine.
Ko smo se povezali v Zavest Enosti in brezpogojne Ljubezni se je med nami in okoli nas ustvarilo tako močno polje, da smo že prvi dan skurili elektriko v celem Resort. Ravno ko smo bili povezani je vrglo ven vso elektriko. Ta dan so se dogajala že izjemna čiščenja, osvobajanja, transformacije.
Pripravljeni smo bili, da se zgodijo čudeži. Prišli smo,  da ozdravimo in da zdravimo.
Prišli smo , da prinesemo mir in harmonijo. Naša namera je bila,  da vrnemo svetost svetim krajem kraljestva delfinov in njihova sveta mesta so vračala nam našo svetost.
Dovolili smo si, da se SPOMNIMO.
Odpirali smo Srca, in dovolili , da se zgodi popolni božanski načrt za vsakega izmed nas in za skupino.

TRETJI DAN- DAN ZDRAVLJENJA Z DELFINI in prvi stik z delfini
Bil je dan zdravljenja z delfini. Klical nas je sveti tempelj zdravljenja v kraljestvu delfinov. Otok je v obliki delfina in ko sem bila prvič v Egiptu je bil ta kraj moje prvo srečanje z delfini. Ko sem skočila v vodo je bil ob meni, pogledala sva se iz oči v oči, Srce se je dotaknilo Srca in takrat se je zgodila alkimija LJUBEZNI. Dva bela zmaja sta bila ta dan dolgo vidna na nebu in bila sta znanilca in varuha tega kraljestva. V tem dnevu je po plavanju z njimi ko sem ostala sama v vodi na koncu, prišel do mene delfin, z odrezano zgornjo plavutjo. Zajokala sem in polje zdravljenja ki se je takrat odprlo med nama je neopisljivo. Bil je tam, gledala sva se, zame je bila celo večnost, ni bilo več časa, zagotovo pa človeške 3 minute, in takrat sem prvič izkusila alkimijo zdravljenja, zdravljenje v drugačni zavesti.  Zdravil je mojega ranjenega otroka in jaz sem zdravila njega.
Ni možno opisati tega izkustva.
 Obljubila sem jim da pripeljem skupino zdravilcev, da vrnemo svetost kraju in da se zgodi ozdravljena ZDRAVILKA in ZDRAVILEC v nas. 

Bili smo ena sama hvaležnost. Rane so se zdravile, staro je umiralo in odhajalo in rojevali smo se v nove nas. Za vsakega od nas se je odvijal popoln božanski načrt.
Prvo izkustvo z delfini je bilo, ko so nas delfini in mame z res malimi delfinčki pričakali že pri vhodu v njihovo svetišče.
Za večino je bilo to prvo srečanje z njimi, in  vsakega izmed nas je spremenilo za vedno. Bili smo več kot blagoslovljeni. Tako kot znotraj, tako zunaj. 
Prihajali smo s čistim Srcem, z Ljubeznijo in prihajali smo da vrnemo svetost njihovemu svetemu kraju. Odzvali so se.
Zgodile so se globoke izkušnje, dvigi zavesti, globoke prepoznave in spominjanja. Solze so tekle po licih.
V drugi laguni nas je čakala že druga skupina in bili z nami ves čas, zares  neverjetne interakcije z nami so se zgodile.
Kažemo in Smo Nova Zavest in vodič je rekel da nikoli do sedaj ni bilo tu toliko delfinov, toliko časa, s takšnimi interakcijami. Tudi on je imel najlepšo izkušnjo v življenju. In velika radost je v srcu ko vidiš da že pri njih obstajajo tudi drugačni vodiči, z globokim spoštovanjem do delfinov. Imeli smo celo kosilo na ladji s pogledom na delfine, ki so kar ostajali v bližini ladje.
Na otoku , ki je v obliki delfina smo nato prizemljevali naše prve izkušnje z njimi .
Na izhodu iz svetišča pa še en blagoslov in zadnji pozdrav nove skupine delfinov.
3 skupin delfinov so nam povedali, da niso imeli še z nobeno skupino.
Ja, to je nova Zavest, to je brezpogojna Ljubezen, in kar je znotraj je zunaj. Neskončno hvaležni za čudeže. 
Naslednji dan smo v resortu , ki je izjemen energetski kraj povezan s Satayo samo počivali in integrirali, zdravili, transformirali .
Hvaležni za čudovit resortu, ki je na samem , daleč od velikih kompleksov, je kot raj sredi puščave z izjemno čisto in mirno energijo, ki nas je vna vseh nivojih podprla in nam nudila popol prostor za prizemljevanje.
Vsak je bil deležen popolne božanske izkušnje.

PRVI DAN SATAYA
V Satayo smo prispeli proti večeru in izkusili že v prvih trenutkih čarobnost in mističnost tega kraja.
Sredi rdečega morja koralni greben, dom in svetišče delfinov , mističen kraj, galaktičen portal. 
Že oblika tega grebena jasno kaže na mističnost tega kraja. 
Vsak je občutil močno prisotno mističnost, in močno prisotnost zavesti delfinov. 
V telesih smo čutili izjemno utrujenost, saj so se visoke frekvence z vso inteziteto sidrale v naša telesa. Še vedno smo integrirali prva srečanja z delfini. 
Bil je izjemen čas. 
Ko sem dobila uvid za datum, nisem vedela da bomo tu v obdobju na sredini dveh mrkov. Vsak korak je bil božansko voden in celoten Univerzum me je podpiral v vsej polnosti.

Vedela sem da potrebujemo integracijo sebe v prostor in vedela sem, da naslednji dan ne bo delfinov. In res jih ni bilo.
Bila sem prva ki sem rekla vodiču, da je popolno , da danes ni delfinov. Začudeno me je pogledal, kasneje je razumel.
Ta dan se je zgodila moja druga preizkušnja. 
Par nerazumljenih besed se je spremenil v dramo z lastnikoma ladje in obsodbo vodiča. 
Bolečina je bila velika. Bolečina krivic. In samo rekla sem si, ta drama, ki se je odigravala mi ne bo vzela moje božanske izkušnje.
Odšli smo na koralni greben, na vhod, portal, vrata skozi katera prihajajo delfini v Satayo. 
Tam se mi je v maju pokazal zlati tempelj. Klical je, in pred vhodom, pred vrati so začele čez celo dolžino  prihajati velike črne ribe in zapirati pot. Bile so kot stražarji teme. Skozi mene je šlo samo zavedanje: Luč je močnejša od teme, držala sem steber čiste Luči in Ljubezni in prostor se je začel odpirati in vstopila sem v zlati tempelj Sataye.
Po povratku na ladjo sem z milino, ljubeznijo in milostjo sharmonizirala dramo in za mano je bila z odliko opravljena druga preizkušnja in iniciacija.
Delfini so ta dan čutili Novo energijo v Satayi in tudi oni so se poravnavali z novo vibracijo Sataye.
Vedela sem da pridejo naslednji dan zgodaj in res so prišli.

DNEVI Z DELFINI V SATAYI

Cela skupina je bila opolnomočena z mirom, predajo, ljubeznijo in z zavedanjem , da tako kot bo znotraj nas , tako bo zunaj nas.

Pripravljeni smo bili , da jim predamo naša darila, našo Ljubezen, naš mir.

Zaplavali smo , bili smo popolnoma sami v vodi in odzvali so se v trenutku. Začutili so naš mir, našo harmonijo, našo novo zavest in začelo se je neopisljivo in nepozabno izkustvo z njimi. Lebdeli in plavali smo z njimi v čistem miru in spokojnosti. Vsak je bil deležen interakcije, delfini so bili mirni in želeli so si biti z nami.

Ko enkrat izkusiš to , da delfin priplava mimo tebe, te pogleda in gleda v oči, ko priplava trop delfinov pod tabo in se ob tebi dvigne na površje , ko priplava proti tebi, ko ti kaže svojo igro , je to nemogoče opisati. Ko sem skupini pripovedovala kaj bodo izkusili, so mi po izkustvu rekli: zdaj razumemo o čem si nam govorila. Neopisljivo je.

Vsak je dobil točno takšno interakcijo z njimi, kakšno je potreboval. Delfini so nam sporočali, vsakemu tisto, kar je bilo zanj pomembno.

Dolgo smo bili sami z njimi, kasneje ko je prišla še ena skupina , smo se samo umaknili in delfini so sami prišli do nas.

Ta dan je bil izjemen. Šli smo samo na zajtrk in že so bili blizu ladje in nazaj k njim. In spet na kosilo, počitek je bil kratek le pol ure in delfini so že plavali ob ladji in nas klicali.

Delfini so v tem koralnem zalivu od jutra do poznega popoldneva , Sem se pridejo igrati in počivati , nato pa se odpravijo na odprto morje , kjer ponoči lovijo in se hranijo.

Na koncu dneva smo bili brez besed , prejeli smo več kot bi si sploh lahko predstavljali, bili smo blagoslovljeni. Nismo bili tu na zemlji in bil je čas za utelešanje vsega in prizemljevanje.

Univerzum me je vodil tudi do človeka, ki je in bo vedno naš vodič v vodi z delfini. Hvaležna sem zanj, je varuh Sataye, je eno z temi delfini, poznajo ga. Radi so z njim in jaz mu pravim : dolphin caller number 1.

MOJA IZKUŠNJA

Moja namera oziroma poslanstvo v Satayi je, da dvignemo vibracijo tega kraja in da se tu energija spremeni v tej meri, da bodo tudi ostali zmogli ljudem ponuditi plavanje z delfini v novi zavesti.

Dvigujem se nad bolečino , ko vidim,  ko pridejo popoldne enodnevne ladje in potem s čolni zapirajo pot delfinom in jih usmerjajo proti ljudem. Nisem tu da sodim, tja prihajam , da pokažem in prinesem novo zavest.

Semena nove zavesti so posejana. Sejali jih bomo naprej. Učimo naše voznike čolnov, motorji naših čolnov so ugasnjeni, ko smo v vodi z njimi , kažemo drugim, kako je lahko drugače in da imamo mi več delfinov ob sebi kot drugi.

Svoje izkustvo tega dneva res težko opišem, dogajalo se je na toliko nivojih, na toliko različnih zavestih.

Prihajala sem z namero dviga zavesti in prinašala sem delfinov darilo moje Ljubezni in Ljubezni božanskega ki se preliva skozi mene.

Delfini so mi samo odslikavali mojo namero in poslanstvo. Že v prvem trenutku sem začutila , da so me sprejeli v svoj pod. Najlepša prva izkušnja je bila , ko mi je mama delfinka tako zelo zaupala, da mi je pripeljala čisto blizu malega otročička. In njegova radovednost je bila tako močna, da si je prav zaželel dotakniti se me in začutiti človeka. Sam se me je dotaknil z malo plavutko in vedela sem da je to naredil namerno. Najin stik in povezava z njim bo ostala v meni za vedno.  Postali smo Eno, postali smo ena zavest , in ena namera , da skupaj dvignemo vibracijo Sataye. Cele skupine so plavale pod mano in se ob meni dvigale na površje.

Kot bi vsak želel pogledati kdo sem, mi predati darilo in prejeti darilo od mene.

Kot bi se med nami odvijal dogovor. Oni so iniciirali mene, jaz sem njih objemala z Ljubeznijo , jih blagoslavljala.

Že ta dan je bilo ob meni zagotovo več kot 300 delfinov. Spremenjen si, ko si skoraj cel dan v objemu delfinov. Vem da vse to pride še za mano. Takrat se sploh ne moreš zavedati v polnosti, kakšno veličastno darilo je to izkušati.

Ko so se umaknili, sem zaprla oči in jih samo čutila , ko sem pogledala sem videla njihove energijske poti, njihov zapis v vodi. Odpirala so se vrata v nove zavesti, ki niso opisljive s našim jezikom.

Sataya je res izjemen portal in tako izjemna videnja kot so se mi zgodila tukaj , se mi niso še nikoli.

Naslednji dan je bila spet nova izkušnja. Spet so prišli zgodaj in bili smo sami in to jutro so bili pa tako zelo klepetavi. Bili smo v polju njihovih izjemnih zvočnih vibracij in v enem trenutku sem začutila njihov zvok kako prodira globoko v vsako celico telesa, kako seže globoko na DNK raven celice.

Nekaj delfinov je na široko odpiralo usta, odpirali so mi vrata v razumevanje njihovih sporočil.

Odpirala so se mi vrata v razumevanje njihovih sporočil. Pogovarjali smo se in v zavesti enosti smo se dogovorili, da skupaj zopet prinesemo na ta planet raj in novo zemljo.

V enem trenutku smo ostali samo trije, jaz , vodič- varuh Sataye, moja dušna sestra Ana , ki je prišla da utelesi delfina v sebi in prinese novo zavest preko njih na ta planet.

Zgodilo se je sveto trojstvo, jate delfinov , več kot 200 jih je bilo , so prihajale in začeli so se vrteti pod nami, zgodil se je trenutek, zgodili so se trenutki, ki jih nihče od nas ni razumel. Ni jih moč opisati. Bili smo na temu planetu in nismo bili  tu. Bili smo v vortexu, v portalu. Po tej izkušnji smo se na čoln vračali popolnoma brez besed, samo pogledali smo se. Vedeli smo vse.

Nismo potrebovali besed, govorilo je srce , govorile so oči.

Ta dan je bil dan poln zdravljenja z njimi tudi za vse v skupini, vsi so dobili veličastne izkušnje interakcij, zvokov, pogledov, njihove bližine, blagoslovov…

Ko smo se vračali sem si zaželela , da bi jih enkrat izkusila ko sem v vodi brez maske in plavutk.

Vedno po vsakem izkustvu z njimi sem plavala do koralnega grebena, želela sem biti sama in integrirati vse kar se je zgodilo.  In ko plavam še v bližini ladje , vidim , da prihajajo proti meni in Ani in kar naenkrat se začnejo ob naju dvigovati na površje. Po par minutah se je zmanifestirala želja in okrog mene je bilo spet ogromno delfinov.

Tudi tega trenutka ne bom nikoli pozabila.

ZADNJI TRIJE DNEVI EGIPTA

 

Vedela sem da bo zadnji dan umirjen. Zgodaj so prišli delfini, bili smo z njimi, ko se nam je pridružila skupina iz sosednje ladje. Zelo jasno je bilo videti, kako so delfini spremenili vedenje v trenutku , ko se je pridružila druga skupina. Njihova energija je bila nemirna , na momente kaotična in tudi delfini so odreagirali na to.  Umaknili smo se , prišli so za nami , bili z nami še nekaj časa potem pa so se odpravili stran od ljudi.

Zadnji dan sem bila zopet na preizkušnji. Tokrat je bila tu matrica denarja. Hotela se je spet začeti odvijati drama z lastniki, zmanjkal je del denarja, ki sem ga dala za ladjo. Reševanje tega bi zahtevalo ogromno moje energije. Dobila sem toliko, da bi lahko dala še 10x več  za vse kar sem prejela.  Sem samo rekla : Ne moreš mi vzeti moje božanske izkušnje, se dvignila nam to matrico, z ljubeznijo dala kar so zahtevali in s tem stransformirala še matrico te ladje. Ne more me več dobiti.

Lepo je bilo gledati tudi vse naše punce, kako smo skupaj dvigovale vibracijo vsemu osebju na ladji.

Dan prej sem med plavanjem z delfini vprašala : Kaj lahko še naredim za vas? Prišla sta dva delfina , vedela sem da želita , da jima sledim. V dveh dneh je postalo  sporazumevanje z njimi popolnoma jasno. Zagotovo je to zaradi portala , ki Sataya je.

Ta dva delfina sta me peljala do čudovite čistine na dnu Sataye , na sredini tega peščenega

kroga pa je stala velika, bela koral vsaj 50 cm velika v obliki rože in drevesa.

Vedela sem zakaj sta me pripeljala sem. Tu je sveti prostor Sataye. In v tem območju se tudi največ zadržujejo delfini.

S seboj v Satayo sem nesla veliko belo srce iz selenita in veliko  lemurijsko kameno strelo.

Naslednji dan smo imeli sveti krog in vsak je vlil v to selenitno srce, ki nosi visoko vibracijo čiste Luči ,  svojo ljubezen.

Zaprosili smo ta dva kristala, naj aktivirata svoj najvišji potencial in naj delujeta v najvišje dobro tega prostora.

Po obredu sta se naša dva vodiča, ki sta bila naša prenašalca sporočila ( enega smo prepoznali, da je varuh tega prostora) , potopila v globino 10 metrov in v koralno belo drevo – rožo položila ta dva kristala . Kristalno srce za odpiranje Srca vseh ki bodo prihajali v Satayo in lemurijsko kameno strelo za aktivacijo in povezavo s mističnim in galaktičnim portalom Sataye.

Bili smo neskončno hvaležni.

Na koncu smo šli še pozdravit delfine, prihajale so enodnevne skupine.

Ko sem bila zadnjič z njimi je šla skozi mene neznanska bolečina tega , kako nekateri še ravnajo z delfini v njihovem templju, v njihovem svetem prostoru.

V trenutku krika bolečine , se je zgodila transformacija vsaj delčka tega nezavednega ravnanja.

Nisem žrtev, tudi delfini niso žrtve ( če bi hoteli, bi se lahko umaknili , pa vseeno ostajajo. Povedali so mi , da so tukaj , da služijo in da pomagajo dvignit zavest človeštvu )

Stala sem v trenutku, ko sem vedela, da mi bolečina ne more več vzeti božanske izkušnje, dvigujem se nad njo, tu sem da služim in da skupaj z delfini prinesemo novo zavest na ta planet.

Nisem sama , skupaj smo, skupaj v zavesti Enosti in vem , da nam bo uspelo.

Ko smo zapuščali Satayo  so tekle solze. Zapuščali smo fizično izkustvo doma, velik nefizični del Sataye in zavesti delfinov pa ostaja z nami za vedno.

Zadnja 2 dni smo v čudovitem butičnem mirnem resortu , ki je daleč od velikih resortov, in je kot raj sredi puščave, ki leži na energijski črti povezan s Satayo,   prizemljevali in integrirali obilje vseh darov , ki smo jih bili deležni.

Začelo se je čiščenje v meni, hkrati se je dogajalo čiščenje v Posočju in vse kar ne vibrira več v tej novi zavesti je odhajalo.

Posočje je doživelo eno največjih poplav v zgodovini, voda še nikoli ni bila tako visoka, Mati Zemlja mi je držala prostor , da dokončno odide vse kar mi še preprečuje izkušati svoj najvišji božanski potencial. Že tokrat sem ga izkusila, ta skupina je skupaj z menoj postavljala, čistila in odpirala pot, za vse ki bodo prihajali. Vsakemu posebej sem neskončno hvaležna. Postavljena je baza, zdaj gremo samo še navzgor.  

Ponižna sem v veličastnosti možnosti izkustev božanskega, ki se je odpla in čaka pred nami , da jo izkusimo.

Želim si še globje v izkustvo mistične Sataye in lahkotno se odpira nova pot za naslednjo skupino. Ladja je potrjena, skupina že skoraj polna. Vidim kako imam neverjetno božansko podporo in vem , da je to moje novo poslanstvo, da je to božanski načrt za nas in s hvaležnostjo in ponižnostjo dovoljujem, da sem orodje v rokah božanskega.

Vem da se bo zgodilo. Vse matrice so presežene. Ladja je pripravljena , ekipa je pripravljena za še več. Zdaj gremo samo še navzgor. Tisti, ki je pripravljen bo z nami.

 

Verjela sem v čudeže, dovolila sem si sanjati velike sanje, zbrala sem dovolj poguma, da sem presegla vse strahove in omejitve uma. Dvignila sem se nad matrico 3 d sveta, skozi vse preizkušnje , ki so se pojavile na poti. Vsako disharmonijo sem spreminjala in transformirala v HARMONIJO.

Darila so velika, nepredstavljivih razsežnosti, um ne dojema, ker je vse to v temu trenutku VEČJE OD MENE .

Rojevam se v Novo Sebe.

UTELEŠAM vso svojo Božanskost in darove iz vseh dimenzij prostorov in časov.

Sataya je moj portal, do vsega kar SEM.

VEM KDO SEM.

VEM ZAKAJ SEM TU.

Samo skozi NAS se lahko RODI NOVA ZEMLJA, če se zmoremo osvoboditi vsega kar nismo MI, če si dovolimo Spomniti se KDO v resnici SMO.

LAHKO JO ŽE ŽIVIMO V TEM SVETU, V temu TRENUTKU, V TEJ FIZIČNI REALNOSTI

Izkusila sem raj na ZEMLJI, odprla vrata, držala prostor za druge.

Zato sem tu.

Podrla sem vse zidove omejitev, odklenila vrata v SVOBODO in vstopila na drugo stran.

V prostor neskončne Ljubezni, v svet čudežev, v svet mističnih izkušenj, v prostor neskončnega obilja Univerzuma.

Možno je že na temu planetu izkusiti raj. Izkusila sem ga v fizični in energijski obliki.

Najlepše pa je, da to lahko delim še z drugimi. Ja in z mano so ga in ga bodo izkušali tudi drugi.

Samo skupaj nam lahko uspe. Odpiram vrata…

DOVOLI SI SANJATI VELIKE SANJE

SI MNOGO MNOGO VEČ KOT SI LAHKO SPLOH PREDSTAVLJAŠ

OMEJITEV JE SAMO V UMU

Pridruži se nam, ko bomo sanjali Nove sanje in jih zmanifestirali v našo fizično realnost.

Pridruži se nam , ko bomo skupaj izkušali Novo zemljo, raj na temu planetu.

Predajali se bomo in utelešali izjemne frekvence in kode, ko bomo plavali ob boku z delfini v zavesti enosti, v Novi Zavesti.

6 dni bomo z njimi (in v izjemni prisotnosti njihove zavesti , ko ne bomo v vodi ) , v njihovem mističnem templju in portalu Sataya.

 

 

Preberite tudi ostale zapise