O meni

Prišla sem, da pomagam odpreti vrata Novi Zemlji.
Prišla sem, da se skozi mene rodi Nova zemlja.
Prišla sem da skozi Sebe prinesem Luč Zemlji.

Moja zgodba

Že od malega sem oboževala naravo in hrepenela po njeni bližini. Pri 29 letih se nama je z možem odprla možnost, da se preseliva iz Ljubljane v Tolmin. Brez obotavljanja sem sprejela in vedno bolj mi je postajalo jasno, da so ti kraji moj pravi dom.


Veliko časa sem preživela v naravi. Klicali so me kraji in ko sem sledila klicu in vstopila v prostor, sem vedela, da me je kraj prepoznal in jaz sem prepoznala njega. Tu so se začeli prebujati spomini.


Mati Zemlja je moja največja prijateljica, je moja zaveznica, učiteljica, moja varuhinja in jaz sem njena varuhinja. Sva Eno. Globoko povezani v brezmejni ljubezni. Občutim izjemno globoko povezanost z vsemi njenimi kreacijami, ki jih ustvarja in v mojem srcu gori neskončna LJUBEZEN do vsega kar Ona JE.

Ta Ljubezen je začela odpirati vrata, tista vrata ki sem jih zapirala pred seboj, pred svojo dušo, pred svojo Svetlobo. Zdravilna moč mati zemlje je zdravila globoko zakopane rane in njene vode so me očiščevale vsega tistega, kar nisem bila jaz, vsega tistega kar mi je omejevalo biti to kar SEM, vsega kar mi je omejevalo izkušati sebe kot božansko izkušnjo.

Ljubezen Srca je bila tista, ki mi je podarila ključ za vstop v nevidna kraljestva. Spregovorila je Mati Zemlja, spregovorili so Vodniki, spregovorila so Bitja Svetlobe, spregovorila je Duša, spregovoril je moj Višji Jaz, moj Božanski Jaz. Odpirala so se vrata. Vstopila sem in dotaknila sem se svoje duše, dotaknila sem se svoje Svetlobe, svoje Božanskosti.

Začeli so se prebujati spomini davno pozabljenih Modrosti, spomini davno pozabljenega Vedenja in Skrivnosti Življenja. Spomnila sem se kdo sem. Vstopila sem v tempelj svoje duše. Od takrat je postalo življenje velika RADOST in NEIZMERNA SREČA. Vsak trenutek življenja je postal POPOLN.
V meni se je prebudila močna želja pomagati ljudem spomniti se kdo v resnici SMO.
Pokazati ljudem Svetlobo njihovih duš. Pokazati jim ključe, ki odklepajo vrata do njihovega kraljestva Srca, pokazati jim Pot: pot LJUBEZNI, pot RADOSTI, pot MIRU in pot IZPOLNITVE.
Tako sem začela delovati na duhovnem področju, ker sem želela predajati vsa ta Vedenja in modrosti življenja. Postala sem avtorica, učiteljica in voditeljica delavnic na področju duhovnega razvoja in dviga Zavesti .
Skozi ustvarjanje s sveto geometrijo in kristali so nastajale moje kreacije Kristalne mreže Svetlobe, ki so mi pomagale, da sem še globje vstopala v modrosti Univerzuma.
Z vsakim dnem sem korak bližje svoji duši, svoji božanskosti, spoznanju kdo sem in zakaj sem tu. Z vsakim dnem je povezava z Mati Zemljo in njenim duhovnim kraljestvom postajala bolj globoka.
Vedno bližje so Bitja čiste Luči in Ljubezni. Vodijo me. Vodena sem na kraje, kjer vedno globje vstopam v skrivnosti teh svetih mest.
Začela so se razkrivati sporočila. Začeli so se razkrivati varuhi duhovnega kraljestva in varuhi 5 dimenzije. Vstopam in prepoznavam, da je Posočje sveti kraj, da je sveti portal, ki nosi kode Prve Zemlje.
Z razkrivanjem skrivnosti sem ozavestila tudi vedenje, da sem varuhinja portala Nove Zemlje, ki se odpira v Posočju.
LJUBEZEN je tista, ki odpira vrata in portal se odpira z namenom vrnitve DOMOV. Tokrat bo možno vstopati v to kraljestvo samo s čistim srcem.

Leta 2021 sem dobila dovoljenje Mati Zemlje in varuhov, da nekatere Njene svete kraje, portale in zdravilne in energetske točke, ki so mi bile pokazane delim s svetom in začela sem izvajati delavnice- retreate, kjer s pomočjo Mati Zemlje in Vodnikov Varuhov in bitij Čiste Luči in Ljubezni ljudem odpiram vrata v globoko povezavo z Mati Zemljo in vrata v Novo Zavest, v Novo Zemljo. S svojim življenjem dokazujem, da je možno že v temu trenutku, ne glede na to kakšen svet nas obdaja, živeti življenje v sreči, radosti, miru, harmoniji, obilju. In to pot želim pokazati tistim ki so pripravljeni. Želim jim pokazati POT LJUBEZNI. Želim jim predati ključe. Želim jim vliti upanja, vere in moči. Želim pomagati, da se osvobodijo, vsega kar niso, da izpustijo staro. Da lahko nastane prostor za novo. Potreben je pogum, potreben je skok zaupanja, darila na novi poti, na drugi strani pa so neskončnih in neprecenljivih vrednost. Želim vsem ki so pripravljeni držati prostor , kjer se lahko spomnijo kdo v resnici so, kjer se lahko zgodi ponovna povezava s svojim božanskim bitjem.

Kajti tako kot je znotraj nas, tako je zunaj nas

Hvaležna sem iz dna Srca za vsako dušo, ki je pripravljena spomniti se, kdo v resnici je. Ki je pripravljena vstopiti v tempelj svojega Srca.
Tam se začne sprememba, v templju Srca se začne NOVO ŽIVLJENJE.
SAMO SKOZI TEMPELJ SRCA LAHKO VSTOPIŠ V NAJVELIČASTNEJŠO IZKUŠNJO SEBE.

Moja izkustva svetih krajev Posočja

Vračam Svetost Svetim krajem v Posočju in Oni vračajo nam našo Svetost

Ljubezen Srca je bila tista, ki mi je podarila ključ za vstop v nevidna kraljestva. Spregovorila je Mati Zemlja, spregovorili so Vodniki, spregovorila so Bitja Svetlobe, spregovorila je Duša, spregovoril je moj Višji Jaz, moj Božanski Jaz. Odpirala so se vrata. Vstopila sem in dotaknila sem se svoje duše, dotaknila sem se svoje Svetlobe, svoje Božanskosti.
Začeli so se prebujati spomini davno pozabljenih Modrosti, spomini davno pozabljenega Vedenja in Skrivnosti Življenja.
Vedno bližje so Bitja čiste Luči in Ljubezni. Vodijo me.
Vodena sem na kraje, kjer vedno globje vstopam v skrivnosti teh svetih mest. Začela so se razkrivati sporočila. Začeli so se razkrivati varuhi duhovnega kraljestva in varuhi 5 dimenzije. Vstopam in prepoznavam, da je Posočje sveti kraj, da je sveti portal, ki nosi kode Prve Zemlje.
Nosi spomin čiste božanske Ljubezni prve zemlje. Nosi vibracijo 5 dimenzije.
Vedno bližje nam je kraljestvo 5 dimenzije. V kreacijah Mati Zemlje teh krajev so energije bitij prve zemlje, ki so se nekoč zaradi padca zavesti zemlje morale umakniti na 5 dimenzijo. Vidim, kako z dvigom zavesti planeta zemlje prihajajo vedno bližje.
Ko z največjim spoštovanjem vstopam na ta mesta se prepoznamo. Oni mene in jaz njih.
In z razkrivanjem skrivnosti sem ozavestila tudi vedenje , da sem varuhinja portala Nove Zemlje, ki se odpira v Posočju in ki je povezan v kristalno mrežo Nove Zemlje.

LJUBEZEN je tista, ki odpira vrata in portal se odpira z namenom vrnitve DOMOV. Tokrat bo možno vstopati v to kraljestvo samo s čistim srcem.

Moja zgodba kako sem izstopila iz sistema

V meni je že od nekdaj zasidrana želja pomagati ljudem. Zato sem se tudi odločila za poklic medicinske sestre. Dolgo let sem delala kot patronažna sestra kjer sem lahko uresničevala moje poslanstvo. Ljudem sem prinašala radost in upanje.
In zgodilo se je. Pandemija Covid 19. Velika prelomnica tako zame kot za cel svet.
Z planom Covid in z vso diktaturo je prišel trenutek, ko je postalo jasno da ni več možno da sem del zdravstvenega sistema.
Odločitev je bila SVOBODA.
Ampak zato je bilo potrebno izstopiti iz cone udobja.
Potreben je bil skok zaupanja.
In se je začelo. Razpad matrice. Bila je zažrta v vsako celico telesa. Padla sem v 14 dnevno popolno praznino. Nikoli občuten občutek. Stanje niča. Popolni reset.
Seveda je bil tu še veliki um, ki me je želel na vsak način prepričati kako nevarno je v teh časih ostati brez službe, kako neodgovorna je ta odločitev.

Duša je izbrala SVOBODO. Neskončno sem hvaležna, da sem lahko del tega zgodovinskega trenutka, da sem lahko del velikega prebujenja, velikega dviga Zavesti človeštva. Stojimo na pragu zlate dobe človeštva.

Postajam KREATORka svojega življenja. Vstopam v najlepše obdobje poslanstva moje duše. Postajam čista izkušnja Sebe. Moj namen je izkusiti se kako je biti Bitje Luči in Ljubezni v človeški podobi. In moje poslanstvo je pomagati ljudem spomniti se kdo v resnici so.

In neskončno se veselim ko gledam kako nastaja Nova Zemlja. Čutim jo. V vsaki celici telesa. Srečna sem kot še nikoli. Ob sebi čutim toliko pomoči in prisotnosti bitij Luči in Ljubezni. Tako blizu so. Kot še nikoli. Na zemljo se v teh trenutkih sidra toliko Svetlobe. Smo na valu velikega dviga zavesti človeštva in vračamo se v stanje, ki smo ga nekoč imeli. V stanje Človeka ki biva v fizičnem svetu v 5 dimenziji. Človeka, ki sobiva v Ljubezni, enosti, miru, sreči, radosti, obilju. Odpirajo se nam vrata v novo dimenzijo izkušanja sebe kot Božansko bitje. Izkušnja sebe kot Kreatorja svojega življenjskega. Vsi imamo možnost da vstopimo v Novo Zemljo, v novo dimenzijo. Edina pot je,da razpade staro, samo tako lahko nastane novo. Zato je potrebno videti Resnico. Da se osvobodimo vseh matric, vseh okov, ki nam preprečujejo videti kdo Smo. Zato je potreben pogum. Veliko poguma. Zato je potrebno stopiti iz cone udobja. Izstopila sem.

Duša pa ob vsem tem poje najlepšo pesem. Duša ve da bo vse dobro. Ker duša ve kdo je.

Vstopam v dobo svobode, vstopam v dobo svoje biti

Spomnila sem se kdo sem, zato me ni bilo strah skočiti.
Zmogla sem se pognati v skok zaupanja.
Ko sem skočila mi je Stvarnik podaril krila.
Dobila sem vse kar potrebujem, da lahko letim.
In sedaj še močneje vem, da imam VSE.
Vrnilo se je vedenje, da je vse v MENI.
Ko vse to vem me ni več strah. Niti malo. Postajam nepremagljiva.
Sem Kreator svojega življenja.
Sem Kreator Življenja, ki je lahkotno, radostno, popolno.
Vstopam v globine svojega templja, v globine kraljestva moje BITI.
Ko se dotikam svojega Srca, moje bitje poje najlepšo pesem.
Vsak trenutek izkušam Radost, SEM Ljubezen, objema me Mir.
Vstopila sem v svoj tempelj in napajam se z neusahljivim vrelcem nektarja svoje BITI.
Začela se je resnična izkušnja Božanskosti SEBE.
Nekaj najlepšega kar se ti lahko zgodi v življenju.

Svoboda

Ta občutek SVOBODE. Ne obstajajo zemeljske besede s katerimi bi se dalo to opisati.
Nikoli ne bi mogla svobode izkusiti in občutiti v taki veličini, kot jo izkušam sedaj, če mi nekoč ne bi bila odvzeta vsa svoboda, če ne bi izkusila ujetost v matrici.
To izkustvo BOŽANSKOSTI moje Biti. Ne obstajajo zemeljske besede, s katerimi bi se dalo opisati to izkustvo. Izkustvo vračanja moje Božanske Biti.
Nikoli ga ne bi mogla izkusiti tako globoko, če mi nekoč ne bi bila odvzeta moja Božanskost.
Zdaj razumem. Zdaj VEM.