Plavanje z delfini

Mnoge zgodbe po svetu pripovedujejo o globokih doživetjih v trenutkih srečanja med človekom in delfinom. Večina njih pove, da so po stiku z delfini postali za vedno spremenjene.

Mnogi pripovedujejo o občutkih globokega notranjega miru, sreče, radosti življenja in pričajo celo o ozdravitvah.  Ena od teh sem tudi sama. Moje izkustvo z njimi je s besedami težko opisljivo

Ko sem z niimi , je zame kot da živim v drugi realnosti. Srce se  širi in širi, čista Ljubezen teh bitij  prodira globoko v vsako celico telesa. Ne obstajajo besede za to izkustvo. Izkustvo ko te delfini sprejmejo v svoj trop, ko te objamejo z vseh strani, ko se zgodijo očesni stiki in ko slišiš njihov glas, se zgodi alkimija, energija Ljubezni ki prodira v globino tvojega srca, v globino vsake celice in tvoje biti. Postaneš samo ena sama čista Radost in Ljubezen.

In v Satayi so delfini, ki  niso v ujetništvu, ti delfini si želijo interacije s človeko z namenom, da pomagajo človeštvu pri dvigu zavesti.

Mi bomo z njimi plavali na globoki ravni zavedanja, na etični način,  več dni po več ur na dan. 

Vsi udeleženci tega izkustva povejo, da je to nezemeljsko izkustvo, da si niti v sanjah niso mogli predstavljati, da je možno na temu planetu biti z njimi  na tak globok način.  Neopisljivo je in ne precenljivo .

Play Video

Izberite svojo izkustvo

Plavanje z delfini v svetišču Sataye – 8.12. -15.12. 2024

Turkizni odtenki modre. Sončni žarki plešejo pod vodo. Jata delfinov te zaobjame, obkroži. Ob tebi so. Začutiš njihovo veličastno prisotnost. Njihov zvok prodre globoko skozi telo, v vsako celico telesa. Veš da niso samo živali. Bitja so . Angeli morja . Čista Ljubezen, čista radost, strast. Veš da si se vrnil Domov. Čutis svetost. Svetost kraja, svetost Bitij, svetost Sebe. Si v Templju. Starodavno znanje se aktivira v tebi. Utelešaš svojo dušo. Utelešaš svojo BIT Vsaka celica se naravnava , poravnava Portal srca se odpira. Človek. V najvišji možni vibraciji. V svojem najvišjem potencialu. Čas je Zdaj.

Plavanje z delfini v Novi Zavesti in mistična Sataya 23.11.do 30.11. 2024

Ko se te enkrat dotakne vibracija delfina si za vedno spremenjen. Nikoli več ne moreš pozabiti njihovega pogleda. Vibracija, ki jo oddajajo je čista ljubezen, čista radost. Prebudijo in zdravijo našega ranjenega notranjega otroka. Za to so zagotovo najboljši zdravilci na temu planetu. Želijo nam predati zavest lahkotnosti in radosti bivanja.

Nepozabno izkustvo plavanja z delfini v njihovem naravnem okolju od 12.10. – 19.10. 2024 in 26.4.2025 – 3.11. 2025

Si lahko predstavljate, da se predate objemu kristalnega toplega morja v Egiptu, okrog vas pa plavajo in se igrajo delfini. 5 dni bomo z njimi v njihovem zavetišču v Satayi, ki je eno najboljših mest za na svetu za plavanje z divjimi delfini.

Izkustvo z delfini me je za vedno spremenilo, zgodilo se je spominjanje, globoka prepoznava, zgodila se je globoka povezava z njimi, na način, ki ni opisljiv. Sedaj  vem, da je moje poslanstvo tudi to,  da se še mogokrat srečam z njimi in ta izjemna izkustva globokih dotikov s svojim bitjem, ki se zgodijo ob stiku z njimi, ta izjemna izkustva  radosti, sreče in zdravljenja z temi bitji, ki vibrirajo izjemno visoko, delim tudi s svetom.

Srečanja in izkustva z delfini prebudijo nekaj neopisljivega v nas, ponovno se lahko dotaknemo Sebe, stopimo v stik z vsem , kar je dobrega v nas , in to nas popelje v to, da lahko zares zaživimo svoje življenje v največji možni meri.

Ko plavatmo z njimi v vodi občutimo posebno energijo, posebno vibracijo , ki jo oddajajo in njihovo oglašanje daje občutek, kot da bi nas njihov sonar skeniral in ti visokofrekvenčni zvoki prodirajo globoko v naša telesa, kar so znanstveno dokazali, da ima izjemen terapevtski učinek, tako fizični kot duhovni.

Ko se enkrat srečate z delfini, nič več ne bo tako, kot je bilo, in odšli boste z občutkom celovitosti, izpolnjenosti in notranjega miru.

NI BESED, KI BI LAHKO OPISALE OBČUTKE IN NOTRANJA DOŽIVETJA, KI SE ZGODIJO KO SE SREČATE Z DELFINI, ko pogledate delfinu v oči.


Moj prvi fizični stik z delfini
 je bilo zame kot da živim v drugi realnosti. Srce se je širilo in širilo, čista Ljubezen teh bitij je prodirala globoko v vsako celico telesa. Ne obstajajo besede za to izkustvo. Izkustvo ko te delfini sprejmejo v svoj trop, ko te objamejo z vseh strani, ko se zgodijo očesni stiki in ko slišiš njihov glas, se zgodi alkimija, energija Ljubezni ki prodira v globino tvojega srca, v globino vsake celice in tvoje biti. Postaneš samo ena sama čista Radost in Ljubezen.

Scroll to Top

Prijavi se