Plavanje z delfini

Mnoge zgodbe po svetu pripovedujejo o globokih doživetjih v trenutkih srečanja med človekom in delfinom. Srečne priče pripovedujejo, kako so po stiku z delfini postale za vedno spremenjene. Mnogi pripovedujejo o občutkih globokega notranjega miru, sreče, radosti življenja in pričajo celo o ozdravitvah.  Ena od teh sem tudi sama.

Play Video

Izberite svojo izkustvo

Plavanj z delfini in Harmonija Življenja

Sanje lahko postanejo resničnost. So tvoje sanje , da nekoč plavaš z delfini, da nekoč delfinu pogledaš v oči, da doživiš in začutiš delfina na drugačen način, pristno, na etični način, v njegovem naravnem okolju.

Zdravljenje z Delfini

Ko se te enkrat dotakne vibracija delfina si za vedno spremenjen. Nikoli več ne moreš pozabiti njihovega pogleda. Vibracija, ki jo oddajajo je čista ljubezen, čista radost. Prebudijo in zdravijo našega ranjenega notranjega otroka. Za to so zagotovo najboljši zdravilci na temu planetu. Želijo nam predati zavest lahkotnosti in radosti bivanja.

Izkustveno potovanje in plavanje z Delfini v Sataya Dolphin Reef

Si lahko predstavljate, da se predate objemu kristalnega toplega morja v Egiptu, okrog vas pa plavajo in se igrajo delfini. 5 dni bomo z njimi v njihovem zavetišču v Satayi, ki je eno najboljših mest za na svetu za plavanje z divjimi delfini.

Izkustvo z delfini me je za vedno spremenilo, zgodilo se je spominjanje, globoka prepoznava, zgodila se je globoka povezava z njimi, na način, ki ni opisljiv. Sedaj  vem, da je moje poslanstvo tudi to,  da se še mogokrat srečam z njimi in ta izjemna izkustva globokih dotikov s svojim bitjem, ki se zgodijo ob stiku z njimi, ta izjemna izkustva  radosti, sreče in zdravljenja z temi bitji, ki vibrirajo izjemno visoko, delim tudi s svetom.

Srečanja in izkustva z delfini prebudijo nekaj neopisljivega v nas, ponovno se lahko dotaknemo Sebe, stopimo v stik z vsem , kar je dobrega v nas , in to nas popelje v to, da lahko zares zaživimo svoje življenje v največji možni meri.

Ko plavatmo z njimi v vodi občutimo posebno energijo, posebno vibracijo , ki jo oddajajo in njihovo oglašanje daje občutek, kot da bi nas njihov sonar skeniral in ti visokofrekvenčni zvoki prodirajo globoko v naša telesa, kar so znanstveno dokazali, da ima izjemen terapevtski učinek, tako fizični kot duhovni.

Ko se enkrat srečate z delfini, nič več ne bo tako, kot je bilo, in odšli boste z občutkom celovitosti, izpolnjenosti in notranjega miru.

NI BESED, KI BI LAHKO OPISALE OBČUTKE IN NOTRANJA DOŽIVETJA, KI SE ZGODIJO KO SE SREČATE Z DELFINI, ko pogledate delfinu v oči.


Moj prvi fizični stik z delfini
 je bilo zame kot da živim v drugi realnosti. Srce se je širilo in širilo, čista Ljubezen teh bitij je prodirala globoko v vsako celico telesa. Ne obstajajo besede za to izkustvo. Izkustvo ko te delfini sprejmejo v svoj trop, ko te objamejo z vseh strani, ko se zgodijo očesni stiki in ko slišiš njihov glas, se zgodi alkimija, energija Ljubezni ki prodira v globino tvojega srca, v globino vsake celice in tvoje biti. Postaneš samo ena sama čista Radost in Ljubezen.