18.5. - 25.5. 2024 ali 18.5. - 30.5.2024

Plavanje z delfini v Novi Zavesti – Jan Lemuri in Anamarija Kovačič

Play Video

Nepozabno mistično izkustvo templja Sataya in plavanje z delfini v Novi Zavesti

Sanje so lahko tvoja resničnost. 5 ali 6 dni si lahko več ur na dan v objemu delfinov in njihovih visokih vibracij, in če si v polju LJUBEZENI , te prepoznajo in lahko izkušaš z njimi neopisljive interakcije. 

Ko sem prvič izkusila izkustvo mistične Sataye in plavanje z delfini v tem njihovem svetišču, se je zgodil močan klic, da delim ta sveti in mistični kraj s svetom. Zgodil se je močan klic, sda skupaj z delfini dvignemo vibracijo tega planeta, da vrnemo svetost temu svetemu kraju , da sidramo Višjo zavest in prihajali bomo z Ljubeznijo in vračali svetost kraju in kraj nam bo vrnil pomnoženo vse kar je popoln božanski načrt za vsakega , ki prihaja.

Besede vseh udeležencev so bile, da si niti v sanjah niso mogli predstavljati kaj to pomeni, in ko sem govorila, da so delfini vse okrog tebe vsak dan , več ur, to lahko doumeš šele skozi izkustvo. To so dnevi, ko misliš, da nisi na temu planetu. Tako nezemeljsko je. 

Dovoli si  podariti si nepozabno in neprecenljivo darilo, ki te bo za vedno spremenilo.

V času deževne pomladi lahko  skupaj izkusimo toplo sonce Egipta, se predamo objemu kristalnega morja in mistične Sataye, okrog nas pa se bodo igrali delfini. 

Vedeli bodo da smo drugačni in želeli si bodo interakcije z nami.

Vaše sanje lahko postanejo resničnost.

Z delfini plavamo pripravljeni, poravnani s seboj, v Novi zavesti in samo tako nas lahko začutijo in z vsakim ki je v tej energiji si delfini želijo interakcije. 

Želijo si naše bližine.

Trenutki ko se pogledaš z njimi v oči, trenutki , ko so ob tebi, pod tabo, pred tabo so neopisljivi.  Spremenjen si za vedno.  5 dni bomo lahko plavali, plesali , se igrali  z njimi , utelešali vse izgubljenje delčke nas, utelešali kode delfinov in Sataye.

Nikoli  ne bomo pozabili njihovega pogleda.

Vibracija, ki jo oddajajo je čista ljubezen, čista radost. Prebudijo in zdravijo našega ranjenega notranjega otroka. Za to so zagotovo najboljši zdravilci na temu planetu. Želijo nam predati zavest lahkotnosti in radosti bivanja.  Vsakemu pokažejo in odslikajo kar je zanj v tistem trenutku pomembno. Če si bomo dovolili, nam bo dano.

So eni od velikih varuhov tega planeta in pripravljeni so, da nam predajo višjo zavest, da nas iniciirajo, da nas aktivirajo.

Naš namen potovanja je ta, da prihajamo z Ljubeznijo, da jim prinašamo svoja darila. Podarili jim bomo našo Ljubezen. Prišli bomo z odprtim srcem in novo zavestjo. Prepoznali nas bodo. Prepoznali se bomo.

Srečanje v obsegu vseh neslutenih izkustev, ki jih  bomo doživeli s temi bitji,  bo zagotovo spremenilo naša življenja za vedno.

Ženska galaktična esenca Sataye ponuja nepozabno izkušnjo za vse, ki so pripravljeni odpreti svoja srca. Polje manifestacije v tem čudovitem okolju je tako močno, da zagotavlja neizbrisno sled na tej nepozabni ladji v Satayi.

V zgornjem videu naš vodič z delfini, z njimi je globoko povezan, zato nam bo držal prostor za najboljšo izkušnjo z delfini . 

KAJ LAHKO PRIČAKUJETE:

  • 5 – 6 dni PLAVANJA in izkustva z delfini v drugačni, Novi zavesti  in Ljubezni,  kar nas bo odpiralo v prostor za popolno božansko izkušnjo z delfini
  •  vodenje plavanj z delfini z izkušenimi vodiči in  podpora za izjemna izkustva interakcij med plavanji z delfini
  • izkustvo mistične Sataye 
  • dnevno vodenje, podpora in individualni uvidi,  krogi opolnomočenja,  meditacije, ki bodo lahkotne vendar transformativne
  • Popoldanska sprostitev: Poleg vseh načrtovanih aktivnosti bomo poskrbeli tudi za dovolj prostega časa, da se lahko prepustiš sprostitvi in samorefleksiji. Sataya je edinstven kraj, kjer tišina sredi morja omogoča globoko notranjo povezavo in odgovore na pomembna vprašanja.
  • Večerna meditacija, kakav in ples: Večeri bodo prilagojeni potrebam skupine, vključujejo lahko skupne kroge,  meditacijo, zvočno kopel, nidra jogo, obred s kakavom, sproščujoč ples ali enostavno opazovanje zvezd s palube, ob zvokih morja in valov, ki objemajo Satayo
  • 7 noči na jahti, kjer se bomo v mirni laguni prebujali v čarobnost sončnega vzhoda na Sataya Dolphin koralnem grebenu in prvi zaplavali z delfini v Sataya reefu, ki je eden največjih čudes naravnega morskega sveta.
  •  raziskovanje, snorkljanje neokrnjenega koralnega grebena Sataye in čudovitega  hišnega grebena hotela Wadi Lahmy Azur, ki je čista pravljična oaza sredi puščave, kjer bomo prizemljevali vsa magična izkustva dežele in delfinov ( dodaten teden )
  • Priložnosti za povezovanje: Retreat na ladji v Satayi ponuja edinstveno priložnost za povezovanje s srčnimi posamezniki, in nikoli ne veš, kaj te čaka na tej poti Božanskosti, ki jo odkriva Sataya in nam je omogočena na tej čudoviti ladji.

  • retreat vključuje tudi  1-2 pripravljalna spletna srečanja, da se že začne skupni proces, ki naredi izkušnjo še globljo. To bo služilo za začetek skupnega procesa. To bo tudi čas za osnovno razumevanje, kaj se nam odpira, za oblikovanje skupne namere, energije in pripravo na začetek naše kreativne poti ter povečanje ljubezni, nežnosti in sočutja znotraj naše ‘jate delfinov’.

 

Vključeno v ceno

Ne vključuje

Za doplačilo

V Satayi bomo bivali na veliki  luksuzni  ladji – jahti, ki bo samo naša, ker je res velika vrednost. Energijsko je že pripravljena, zato nas bo lahko v celoti podpirala na vseh nivojih. Tako energijsko , kot prostori,  kot osebje.

Imeli bomo 3 velike skupne prostore ( notranji, zunanji – senčni , zgornji -sončni).

Imeli bomo najboljšega vodiča za delfine v satayi , ki je varuh prostora in eno z delfini.  Kajti izjemno je pomembno , kdo nam drži prostor v vodi.

Celotna posadka je izjemna

Doživeli boste nepozabno, življenjsko izkušnjo, ki si je ne morete sedaj niti predstavljati in ki vas bo zagotovo spremenila za vedno.

Program

13.4. do 20.4.2024

ali opcijsko podaljšan teden 13.4. do 15.4.2024

Wady lahmy azur resort je popoln kraj za integracijo in prizemljevanje po intenzivnih izkustvih z delfini in portala Sataye.

Hotel je butični, je pravljična oaza sredi puščave. Ima energijsko visoko vibracijo, ker leži na ley line z Satayo in je idealen kraj za povezovanje vode in zemlje. 

Hotel je daleč od velikih kompleksov , je majhen, miren  in nas res izjemno podpira na vseh nivojih .

https://www.azur.travel/azur_hotels/wadi-lahmy-azur-resort/ 

 

Oddajte povpraševanje

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.