TEŽA KOLEKTIVNE ZAVESTI

TEŽA KOLEKTIVNE ZAVESTI
 
Zavest težke goste energije in matrica 3d sveta postajata nenasitni.
Nihče od nas ne more ubežati temu, da je del kolektivne zavesti. In vstopamo v čas, ko se bo stopnjeval pritisk te goste težke energije na naše energetsko polje. Zato lahko občutimo bolj težko in ojačano kolektivno zavest. Na eni strani je energetsko polje Slovenije in celega planeta zemlje, ki je polno strahu, jeze, obupa, žalosti, bolečine in to polje je postalo že tako močno, da te lahko, če samo malenkost zavibriraš s to vibracijo potegne vase. Posebej se jača polje strahu pred pomanjkanjem.
Vse je energija in tvoj najmanjši strah, problem ali najmanjša žalost, jeza, obup, lahko, če nisi dovolj zavesten, zavibrira in se poveže z močno kolektivno zavestjo vseh teh negativnih čustev in posledično postane tvoje negativno čustvo izjemno ojačano.
Če se sprašujete od kje se je prikradel v vas strah, od kje je v vas prišla vsa ta žalost, od kje stiske pri srcu, od kje teža na duši.
Prihaja iz vas in tudi iz kolektivne zavesti.
Lahko pa se pojavi tudi brez razloga, posebej pri empatih, senzitivnih osebah.
Če pa sami samo malenkost zavibriramo v teh nizkih vibracijah v teh težkih čustvih, takrat zavibriramo s celotnim poljem te goste težke zavesti, ki je v tem trenutku izjemno močno in ki zato ojača vse kar je v nas.
Naša rešilna bilka v izzivu s temi izjemnimi pritiski bo zavedanje sebe, zavedanje trenutka.
Pot življenja bo veliko bolj lahkotna, če bomo zmogli zavedanja trenutka, če bomo zmogli držati svoj steber moči, steber Luči, če bomo čim več trenutkov zavestni komu dajemo svojo moč. Izmojstriti bomo morali popoln nadzor nad svojim umom. Brez tega smo kot čolniček v viharju , ki bo prepuščen vetru in valovom , da ga premetava sem ter tja.
Potreben bo ODMIK. Odmik od vse te težke goste energije.
Nismo prišli za to , da bi še naprej izkušali, žalost , trpljenje , obup, bolečino, pomanjkanje.
Prišli smo , da rečemo NE temu in se dvignemo v novo življenje. V življenje v radosti , sreči, obilju, ljubezni, enosti, harmoniji.
Pod pritiski nastajajo diamanti, zato lahko pogledamo na vse te pritiske, izzive kot veliko priložnost za dvig svoje duše, za dvig zavesti.
Nismo žrtve dogajanja, smo kreatorji. To je zavest, ki se mora zasidrati v nas. Tema, ki je dolgo vladala temu svetu, ki sedaj pritiska z vso močjo in se nam kaže v vseh svojih razsežnostih nam je lahko odskočna deska, da se dvignemo nad vse to, s tem, ko se odločimo, da ne bomo del te zavesti , del te teme, s tem ko rečemo NE tej gosti , težki energiji. Tu je samo zato da nas PREBUJA, aktivira, brusi, dviguje .
Na drugi starni vidimo kako je vsak dan več ljudi ki se prebujajo, ki vidijo svet v katerem so nam vzeli vso našo moč, svobodo, vedno več nas je, ki v vsej svoji moči stojimo za tem, da to ni svet v katerem želimo živeti, in vedno več nas je ki se zavedamo kako izjemno pomembno je da so naše misli močno usmerjene v svet , ki ga želimo živeti, v Novo Zemljo.
Staro se ruši, sistemi se rušijo. To smo vedeli, ampak nismo vedeli kako bo izgledalo.
Sedaj smo tu. Ni lahko. Boleče je ko umira staro. Ker s tem umirajo tudi deli v nas, ki so bili del sistema, ki so nas držali v teh sistemih. In vemo, da ni druge poti, če želimo novo zemljo.
In Zemlja in celoten Univerzum je odločen.
Staro mora umreti.
Da se lahko rodi NOVO.
Z vso gotovostjo vemo vsi, da sveta v katerem smo navidezno srečno živeli ne bo več. Bil je svet iluzije.
Končuje se svet v katerem smo uspavano živeli ne zavedajoč se, da smo sužnji sistema.
Končuje se stara zemlja.
Vstopamo v največji reset v naši zgodovini.
Zdaj ne bo več srednje poti.
Zato se intenziteta energij jača tako na eni kot na drugi strani. Ker se vsa energija , ki je bila še do sedaj nekje na sredini pomika na eno ali na drugo stran. Tokrat se boš moral odločiti. Ali boš stopil na stran teme ali na stran Luči.
Dovolil, da v tebi umre staro, kajti smo tako se lahko rodi Novi Človek Nove Zemlje.
Pozabili smo, ker so nas uspavali, da je namen duše, da raste, da se dviguje v zavesti in da se vrača nazaj Domov.
V stanje LJUBEZNI .
V stanje Boga.
Smo v trenutku, ko je naša pot obrnjena navzgor.
In če smo kot duše lahko prišli v ta čas, vedimo da je to veliko darilo za dušo.
Zato izkoristimo ta čas. Bolj kot kdaj koli prej se lahko dvignemo v zavesti.
Imamo možnost , da postanemo veliki KREATORJI svojega življenja.
Frekvence planeta zemlje dosegajo visoka stanja. Odpirajo se vrata 5 dimenzije.
Samo če se sami dvignemo v svoji vibraciji, v svoji zavesti , v LJUBEZNI, lahko zavibriramo s tem poljem.
Naj bo naše novo delo, naša nova želja BITI BREZPOGOJNA LJUBEZEN V VSAKEM TRENUTKU, z vsakim bitjem, ki mi pride na pot. Samo to je KLJUČ ki odklepa vrata 5 dimenzije, kjuč ki odpre vrata v NOVO ZEMLJO, v prostor in zavest enosti, brezpogojne ljubezni, neskončne sreče, radosti, obilja, harmonije , miru izpolnjenosti.
VREDNO JE
VREDNO JE
RES JE VREDNO
 
 
 
 

Preberite tudi ostale zapise

KDO SI SATAYA

https://youtu.be/lkVkmlXe1I4 KDO SI SATAYA? Sataya je moj drugi Dom na

Scroll to Top

Prijavi se