12.10. - 19.10. 2024 podaljšan teden do 26.10.2024

Nepozabno izkustvo plavanja z delfini v njihovem naravnem okolju od 12.10. – 19.10. 2024

Play Video

Nepozabno izkustvo plavanja z delfini

Sanje, da bi nekoč plaval/a z delfini lahko z nami izkusiš v vsej veličini in presežkih v Satayi, ki je dom in svetišče delfinov .

5 ali 6 dni smo več ur na dan v vodi, plavamo z njimi, plavajo ob nas in med nami , to je neopisljivo izkustvo BITI v objemu delfinov, ki te sprejmejo v svoj pod ( trop ) in biti deležni izkustva njihovih visokih vibracij, ki spreminjajo naša vibracijska polja za vedno.

Z vsem spoštovanjem vstopimo v njihov prostor , in zelo jasno nam pokažejo da si želijo naše bližine.

 V tem magičnem koralnem grebenu bivamo na prostorni  luksuzni jahti , delfini pa so vsak dan okrog nas. Po več ur na dan smo z njimi . Izkustvo je lahko bi rekli nezemeljsko.

1 teden bivanja v brezčasju. V raju.

Držala vam bom prostor za najveličastnejšo izkušnjo vašega življenja, kajti izkustvo in interakcija z njimi je odvisna od vibracije skupine. Mi bomo vibrirali visoko in v energiji miru in brezpogojne Ljubezni. Delfini nas čutijo in si bodo želeli veliko interakcij z nami. Skupaj z vodičem ki je globoko povezan s temi delfini , sva magnet za njih in res veliko veliko bodo okrog nas.

Besede vseh udeležencev so bile, da si niti v sanjah niso mogli predstavljati kaj to pomeni, in ko sem govorila, da so delfini vse okrog tebe vsak dan , več ur, to lahko občutiš šele skozi izkustvo. To so dnevi, ko misliš, da nisi na temu planetu, pa vendarle si.

Tako nezemeljsko je. 

Dovoli si  podariti si nepozabno in neprecenljivo darilo, ki te bo za vedno spremenilo.

Z delfini plavamo pripravljeni, z odprtimi srci, prinašamo svojo Ljubezen, poravnani s seboj, v Novi zavesti.

Trenutki ko se pogledaš z njimi v oči, trenutki , ko so ob tebi, pod tabo, pred tabo so neopisljivi.  Spremenjen si za vedno.  5 dni bomo lahko plavali, plesali , se igrali  z njimi , utelešali vse izgubljenje delčke nas, utelešali kode delfinov in Sataye in to prizemljevali v našo fizično realnost.

Nikoli  ne bomo pozabili njihovega pogleda.

Vibracija, ki jo oddajajo je nezemeljska. Niso samo živali. 

DELFINI SO BITJA.

So čista Ljubezen,  so vibracija čiste radosti.

Prebudijo in zdravijo našega ranjenega notranjega otroka. Zagotovo so najboljši zdravilci na temu planetu. Dvignejo nas v Zavesti. Želijo nam predati zavest brezpogojne Ljubezni , lahkotnosti in radosti bivanja.  Vsakemu pokažejo in odslikajo kar je zanj v tistem trenutku pomembno. Če si bomo dovolili, nam bo dano.

So eni od velikih varuhov tega planeta in pripravljeni so, da nam predajo višjo zavest, da nas iniciirajo, da nas aktivirajo.

Naš namen potovanja je ta, da prihajamo z Ljubeznijo, da jim prinašamo svoja darila. Podarili jim bomo našo Ljubezen. Prišli bomo z odprtim srcem in novo zavestjo. Prepoznali nas bodo. Prepoznali se bomo.

Srečanje v obsegu vseh neslutenih izkustev, ki jih  bomo doživeli s temi bitji,  bo zagotovo spremenilo naša življenja za vedno.

KAJ LAHKO PRIČAKUJETE:

  • 5 – 6 dni PLAVANJA in izkustva z delfini v drugačni, Novi zavesti  in Ljubezni,  kar nas bo odpiralo v prostor za neopisljivo in nepozabno izkušnjo z delfini
  •  vsakodnevno vodenje plavanj z delfini z izkušenimi vodiči in najina podpora za izjemna izkustva interakcij med plavanji z delfini
  •  izkustvo prostora Sataye , ki je brezčasno
  • čas za odmik:  Sataya je edinstven kraj, kjer tišina sredi morja omogoča globoko notranjo povezavo in odgovore na pomembna vprašanja. Ladja je dovolj velika , da vam ta odmik omogoča
  • 7 noči na jahti, kjer se bomo v mirni laguni prebujali v čarobnost sončnega vzhoda na Sataya Dolphin koralnem grebenu in prvi zaplavali z delfini v Sataya reefu, ki je eden največjih čudes naravnega morskega sveta.
  • Večerni  nepozabni zahodi sredi morja , neopisljiva veličina nočnega nebesnega svoda
  •  raziskovanje, snorkljanje neokrnjenega koralnega grebena Sataye in čudovitega  hišnega koralnega grebena hotela Wadi Lahmy Azur, ki je čista pravljična oaza sredi puščave, kjer bomo prizemljevali vsa magična izkustva dežele in delfinov ( dodatni teden  )  in možnost izkustva puščave
  • retreat vključuje tudi  1   spletno srečanje pred odhodom

Vključeno v ceno 1400 eur

Ne vključuje

Za doplačilo

V Satayi bomo bivali na veliki  luksuzni  ladji – jahti, ki bo samo naša, ker je res velika vrednost. Energijsko je že pripravljena, zato nas bo lahko v celoti podpirala na vseh nivojih. Tako energijsko , kot prostori,  kot osebje.

Imeli bomo 3 velike skupne prostore ( notranji, zunanji – senčni , zgornji -sončni).

Imeli bomo najboljšega vodiča za delfine v satayi , ki je varuh prostora in eno z delfini.  Kajti izjemno je pomembno , kdo nam drži prostor v vodi.

Celotna posadka je izjemna

Doživeli boste nepozabno, življenjsko izkušnjo, ki si je ne morete sedaj niti predstavljati in ki vas bo zagotovo spremenila za vedno.

V zgornjem videu naš vodič z delfini, z njimi je globoko povezan, zato nam bo držal prostor za najboljšo izkušnjo z delfini . 

Program

12.10. do 19. 10. 2024

Ta skupina nima vodenih delavnic 

Podaljšan teden do 26.10.2024

Wady lahmy azur resort je popoln kraj za integracijo in prizemljevanje po intenzivnih izkustvih z delfini in portala Sataye.

Hotel je butični, je pravljična oaza sredi puščave. Ima energijsko visoko vibracijo, ker leži na ley line z Satayo in je idealen kraj za povezovanje vode in zemlje. 

Hotel je daleč od velikih kompleksov , je majhen, miren  in nas res izjemno podpira na vseh nivojih .

https://www.azur.travel/azur_hotels/wadi-lahmy-azur-resort/ 

 

Oddajte povpraševanje

Ni potrebno imeti znanja potapljanja na dah. Mi plavamo z njimi z masko in dihalko ( snorkljanje ) . Ko boste v tem kolektivnem polju Ljubezni delfinov in skupine , vsi strahovi v trenutku izginejo. Mnogo jih je z lahkoto preseglo svoje največje strahove.

Glede varnosti, ste lahko popolnoma brezskrbi. Za nas skrbita dva izkušena vodiča, delfini Sataye pa so posebni delfini na temu planetu, ki so ena sama Ljubezen. 

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.
Scroll to Top

Prijavi se