Nova Zavest Sataye – dušno srečanje december 2023

NOVA ZAVEST SATAYE

Ko sem izkustvo, ki nam je bilo dano ta december v Satayi predala svoji mlajši hčerki je rekla: mami to je kot bi poslušala pravljico, samo zdaj vem da je pravljica lahko resnična.

Ko dovoliš , da tvoje življenje vodi tvoj višji, tvoj božanski Jaz , takrat se začne pravljica življenja.

Vsak izmed nas jo lahko živi.

Sataya je portal, kjer se vsakemu ki je pripravljen odklene in aktivira pravljica in magičnost življenja.

Sataya je prostor , kjer lahko izkusiš resnični raj na zemlji, če si pripravljen.

Kot vedno se je pot tja začela s klicem Sataye.

Vrata da se zgodi , so se v trenutku začela čudežno odpirati, ponujena nam je bila finančno dostopna cela ladja za polovično število ljudi. Z dušno sestro sva vedeli, da zmoreva v kratkem času dobiti toliko ljudi , da lahko gremo. Po tem ko sva se dvignili vsaka nad svoje matrice , se je pot popolnoma odprla. Poklicane so bile izjemne duše. Bil je starodavni dogovor duš.

Že prvi trenutki stika s Satayo so bili posebni. Pričakali so nas delfini, plesali so okrog ladje. Poznamo se, poznajo nas. Prišli so nam izreči dobrodošlico.

Zelo hitro se je zgodil njihovo klic in povabilo , in to prvo plavanje z njimi je bilo izjemno, aktivirali so nas , mi smo jim predajali našo ljubezen , oni nam njihovo. Bilo je tako energijsko intenzivno, da smo potrebovali cel naslednji dan , da smo utelesili vse kode , integrirali vse kar smo prejeli.

Seveda delfinov naslednji dan ni bilo, oni vedo, kdaj smo pripravljeni za novo aktivacijo. Potreben je čas za poravnavo z novo energijo. Vsak izmed nas je vedel , da ta dan ni še čas za novo dozo predajanja kod. Vedela sem da nas čaka izjemen naslednji dan.

Že zjutraj so prišli in nas povabili medse. Vsak je doživljal izjemne interakcije in izkušnje z njimi.

Vsakemu odslikajo kar je v tebi, povejo , pokažejo.

Poklicali so me, sledila sem jim in odpeljali so me stran od skupine do kraja , kjer so mi rekli: tukaj vas prosimo za vašo pomoč, prosim vrni se z osebami, vedela boš katere so.

Po kosilu ko sledi počitek, sem povabila 4 osebe , in prosila , da nas peljejo na ta kraj , da gremo snorkljati ob koralni greben.

Že v prvem trenutku pridemo do uvale , kjer zagledamo velik kamnit blok v vodi, bil je poraščeni z ogromnimi koralami, torej mora biti zelo star , to nam je bilo jasno. Začutim dušenje , začnem se dušiti , kašljati, vse smo začutile neprijazne energije in se umaknile ven.

Sklenile krog, v katerem smo bile zdravilke, alkimistke vijoličnega žarka in začele z Ljubeznijo transformirati temo v Luč. Ves čas smo slišale zvoke delfinov, bili so tam , držali so nam prostor od daleč.

Potem smo lahkotno še enkrat preplavale laguno in se začele vračati. Na poti do ladje smo prejele veliko darilo, ki so nam ga prinesli delfini. Njihovo govorjenje je bilo fizično videti zelo očitno. Prišli so se nam zahvalit in nam predati nova velika darila.

Popoldne sem čutila, da peljem tja še celo skupino. Del je potem šel na prostor , kjer lahko stojiš in se dotakneš tal Sataye , del nas se je vrnil , ker smo potrebovali počitek.

Ko se vrnejo je do mene pristopil naš vodič, ki je varuh Sataye, globoko povezan z temi delfini, pozna jih, eno so, ve kdaj pridejo, kdaj ne, ve kdaj je popolni božanski trenutek da nas pelje do njih in nam drži prostor za nepozabno  izkušnjo z njimi. Zaupajo mu.  Neskončno sem hvaležna za tega človeka, univerzum me pripeljal do njega. Ker je namenjeno, da skupaj odpremo novo zavest . On ne more brez nas , mi ne moremo brez njega.

Tresel se je in me prosil, če naredimo meditacijo, ker je nekaj oseb potegnilo nase temo tistega kraja. Povedal mi je da je tam umrlo kar nekaj oseb. Razložila sem mu , da se je moralo zgoditi, da je morala priti ta tema, da jo lahko dokončno stransformiramo.

Ob meni je sedela oseba, katere temnega dela sem se nekoč bala, tokrat sem vedela , da je Luč v meni tako močna , da tema ne more več do mene.

S pomočjo in podporo mogočnih Bitij Luči in Ljubezni smo se združili in Bili Čista Luč in Ljubezen.

Bilo nas je 12 v krogu. Nas kot skupina nas je bilo 11 in ena oseba je imela ves čas občutek , da v naši skupini nekdo manjka. V temu trenutku je vedela kdo je ta dvanajsta oseba. Naš varuh Sataye.

Ponoči sem spala zunaj , zgoraj na palubi, ko me sredi noči prebudi zavest morskih psov. Ne bojim se jih , tokrat so prinašali strah. Izjemno polje strahu se je začelo spuščati nadme. Nastajala je čista tišina. Veter se je popolnoma ustavil, vse je utihnilo, začela se je spuščati meglica nad ladjo, oblaki so začeli prekrivati zvezde in iz kraja kjer je bil temni del Sataye je prihajl proti meni glas: Don’t fuck with Sataya curse , – ne igraj se s prekletstvom Sataye.

Moj veliki strah je bil vedno strah pred močjo teme, ta moč je bila sedaj tu. Začela sem klicati Zavest Kristusa, zavest brezpogojne Ljubezni. Čutila sem da se uteleša v meni , čutila sem moč Ljubezni , katere sem postajala. Moje telo se je spremenilo v pol človeka pol leva in lev v meni je zarjovel v temo.: ne moreš mi nič več, zame si samo še iluzija, moja Luč je močnejša od vse te teme.

V tistem trenutku so se še vsi strahovi ki so kdaj koli obstajali v meni  razleteli na tisoče koškov. Bila sem OSVOBOJENA. Oblaki so se začeli umikati, tema se je prelila v Luč in zvezde so posijale na nebo.

Tišina je ostajala, začel se je dan tišine in brezvetrja, ki ga še nisem doživela v Satayi

Ko se je začelo daniti, so se na nebu odslikavali izjemni prizori potrditve zmage Svetlobe nad temo, in tokrat se mi je v fizični obliki pokazalo Bitje , mistično Bitje Sataye, za katero od prvega trenutka vem , da je tu.

Pokazala mi je kraj daleč od ladje , rekla mi je : reci varuhu Sataye naj vas pelje tja. Reci mu: vem , da veš. In rekla je: ponujamo vam veliko darilo, če želite to darilo, bodite cel dan v tišini.

Zjutraj je bila čista tišina, vsak je začutil, da sprejme ponujeno darilo.

Ni bilo več besed, bila je samo tišina, nastal je prostor, da so lahko govorile duše. Cela posadka je globoko spoštovala našo željo, tako da so nam celo za popoldanski počitek ugasnili motorje ladje , ki so potrebni za elektriko. Vsako noč nam na našo željo ugašajo motorje in so nam zelo hvaležni za to.

.

Po zajtrku sem rekla varuhu: Bitje Sataye nas vabi na kraj in mu s prstom pokazala smer. Reklo je da ti veš kam. In jaz ti popolnoma zaupam, ker vem , da veš kam nas moraš peljati.

Največje darilo meni je bilo tudi to, da sem popolnoma spustila nadzor in da stoprocentno zaupam njemu, da je božansko voden, da mu prepustim in dam prostor. Samo tako se lahko zgodi popoln božanski načrt.

In smo šli. V čisti tišini, duše so govorile, bili smo popoln mir, bili smo ena sama Ljubezen.

Pridemo do čudovitega koralnega grebena in mislila sem, ja to je to , bila je spokojnost, čisto kristalno turkizno morje. Želela sem , da se ustavimo, čoln pa je šel naprej, na odprto morje, začelo me je stiskati, prišla je zavest morskih psov, spet sem šla preko sebe. Glas mi je govoril: Zaupaj, samo zaupaj. Zaprla sem oči in šla preko sebe in samo zaupala. Ko odprem oči , zagledam sredi morja pred nami izjemen prizor. Valovi so se na neki toči sredi morja dvigovali drug ob drugem navzgor v špico, kot bi bruhalo iz morja. Bil je IZVOR Sataye. Maternica Sataye.

Imeli smo kamero, vendar nam ni bilo dovoljeno slikati.

Vsi smo jokali, z vsem spoštovanjem smo začeli vstopati v morje, vedeli smo da vstopamo v SVETO VODO.

Tu je bil kraj, kjer sem pustila delček Sebe. Začelo se je Utelešanje izgubljenega delčka mene, začelo se je utelešanje moje božanskosti.

Zgodila se je predaja in  iniciacija moje starejše hčerke, ki je bila poklicana , da je del tega potovanja in izkustva tokratne Sataye.

Kot bi se v fizični realnosti zgodile vse meditacije, v katerih smo si vračali svoje izgubljene dele Sebe , svoje Božanskosti.

Vsak je prejel svoje kode, svojo božansko dediščino.

Po tem nas je peljal še na drugo stran koralnega grebena kjer je portal , ki so mi ga pokazali delfini prvič ko sem vstopila v Satayo, to je prostor , vhod, kjer delfini prihajajo v ta koralni greben, v njihov dom. Bilo je namenjeno da še z druge strani odpremo vrata.

Odpirala so se vrata Novi Zavesti Sataye. Nekaj nas je čutilo da plavamo do ladje in ko sem se vračala po poti, zagledam ogromno manto, premera vsaj 2 metra , take še nisem videla tu nikoli, povabi me da grem za njo,  postajava eno , utelešam starodavno modrost Sataye in naenkrat zagledam kako so morje in sončni žarki risali vijačnico na peščenem dnu.

Čutila sem kode Sonca, kode Solsticija, kode Nove zemlje kako se utelešajo v meni, kako se integrirajo v vsako celico telesa. V tem trenutku so se v fizični realnosti zgodile vse meditacije, kjer smo utelešali našo božansko 12 vijačno DNK.

Sataya mi vrača mojo Božanskost. Tu je prostor , kjer v fizični realnosti utelešam Sebe v sebi in postajam Novi Človek Nove Zemlje.

Naslednji dan na solsticij spet ni bilo delfinov. Nismo bili zmožni novih aktivacij. Bili smo v brezčasju, bili smo v portalu. Vsi smo vedeli , da je vse tako kot mora biti.

Naš varuh je rekel: delfinov danes ne bo, jutri pridejo. Pokazal je čez koralni greben, bili so na drugi strani koralnega grebena, bili so na odprtem in nam od tam držali prostor.

Nismo jih potrebovali v fizični obliki. Bili so tukaj, z nami, močno smo čutili njihovo zavest, njihovo prisotnost.

Vedela sem da se pripravljamo za naslednji zadnji dan, ko sledi grande finale. In vedela sem , da bomo zadnji dan skupaj z drugo slovensko skupino, srečali smo se na letališču, bilo jih je 22. Ni naključje, da  smo bili istočasno v Satayi. Bilo nas je skupaj 33. Čas je za ZAVEST ENOSTI.

Skupina je držala visoko vibracijo brezpogojne Ljubezni, zavesti enosti. Šli smo. Prvi stik z njimi se je zgodil na srčni čakri Sataye , prišli so trije delfini. Pogledali smo se in vedeli da je čas za novo zavest enosti . Moje darilo njim , je bilo selenitno srce , kjer je bila vsa moja Ljubezen ki jo premorem . Rekli so: Pripravljeni smo.

Nekaj časa smo kot bi se lovili po zalivu , 3 jate so se začele zbirati in vodili so nas na kraj srčne čakre . tam smo se v vodi prvič srečali s slovensko skupino. Bilo nas je 33.

Nekateri smo zmogli zavest enosti in vedeli da je dovolj za vse , nekateri so še vedno hiteli za njimi da bi ujeli njihov trenutek, in izkusili smo kar nekaj nestrpne tekmovalne energije. Ostajali smo v miru, saj smo vedeli , da TAKO KOT JE ZNOTRAJ , TAKO BO ZUNAJ. Ne moreš izsiliti trenutek z delfinom. Ko dojameš da dobiš točno to kar ti pripada, se ustaviš in takrat dobiš še več. Delfini obožujejo vibracijo zavesti enosti in samo tisti ki jo zmorejo , lahko izkušajo neopisljive trenutke z njimi. Lahko izbereš .

Nisem čutila , da bi bila sredi skupine, odmaknila sem se, ker sem vedela , da bom samo tako lahko prejela kar je popoln božanski namen.

Prišle so vse tri jate, rečejo pojdi za nami, vodijo me do plitvine, kjer se zgodi spominjanje mojega vodnega planeta, blagoslavljam jih, predajam jim zemeljsko Zavest Enosti in Brezpogojne Ljubezni, Oni predajajo meni delfinjo Zavest Brezpogojne Ljubezni in Enosti.

Dajemo drug drugemu, okoli mene je bilo nepredstavljivo število delfinov, vsak izmed njih je prišel do mene, vsak s svojim sporočilom, vsakemu sem predala kodo, v gorah Slovenije bodo zasidrane, prepoznali jih bodo , tako kot jih jaz sedaj prepoznavam. Jokala sem, kajti ti delfini bodo v naslednjem življenju inkarnirani v človeka , prinesli bodo visoko Zavest Zemlji.

Ko so ob tebi si želiš , da se ne bi nikoli končalo, tokrat sem bila višje v zavesti Enosti. Če sem še prejšnič želela da bi bili vedno kot skupina sami v vodi z njimi , sem sedaj vedela , da je in bo vedno za vse dovolj.

Čas je bil da se vrnejo k skupini, SMO ENO ZA VEDNO , vračali so se z novo Zavestjo , prinašali so novo zavest Sloveniji. Nesebično sem začutila , da oddidejo. Da predajo vse to drugim.

V srcu je bila neizmerna sreča, besede tega ne morejo opisati , samo bila sem tam.

Bila sem LJUBEZEN, bila sem:  JAZ SEM, KI SEM

Na koncu so se vrnili z darilom , neopisljivim darilom.

Neopisljivo je z zemeljskimi besedami.

Ta pravljica se šele začenja.

Tisti ki bodo poklicani, tisti ki bodo pripravljeni ,  vrata so odprta.

Srce Sataye nas čaka. Sataya je prostor 5 dimenzije. Vsak ki bo pripravljen, LAHKO VSTOPI.

Čaka nas neskončno božanskih trenutkov v Novi Zavesti Brezpogojne Ljubezni in Enosti Sataye in delfinov.

Zdaj pa prinašamo Novo zavest Sloveniji.

Zamuda aviona je bila namen, da ostanem čez noč v Ljubljani v Domu mojega otroštva , da prinesem to zavest tej moji družini , Ljubljani.

Zjutraj ko sva se vračali proti Posočju pa naju je na nebu čakala potrditev in darilo Mati Zemlje. Božanski pogled.  Oblaki so sporočali. Oblaki v oblikah vijačnic, oblaki kot vijačnice mavričnih barv .

NOVA ZAVEST JE ZASIDRANA V SLOVENIJI. In to se je zgodilo na Božični dan 24.12.2023

ZAVEST BREZPOGOJNE LJUBEZNI.

ZAVEST ENOSTI.

ZAVEST KRISTUSA.

Neskončno hvaležna vsakemu posebej, da smo si držali prostor , da se je lahko zgodil popoln božanski načrt.

Zdaj vemo, da eden brez drugega ne moremo. Samo skupaj nam lahko uspe. 

 

 

Preberite tudi ostale zapise

KDO SI SATAYA

https://youtu.be/lkVkmlXe1I4 KDO SI SATAYA? Sataya je moj drugi Dom na

Scroll to Top

Prijavi se