PRETOČNOST in HARMONIJA ŽIVLJENJA 28.11.2022 Ljubljana

Meditativno, zvočno, plesna delavnica

28.11.2022

 od 16.00 do 20.00   

Ljubljana, Višja Vibracija

Zvočna kopel in Body Light Language

Sasha Aleksandra Danilova in Anamarija Kovačič

PRETOČNOST JE KLJUČ DO KREACIJE, KLJUČ DO ŽIVLJENJA

HARMONIČNOST JE STANJE NAŠE BITI

VSE TO MI SMO

ČAS JE DA SE SPOMNIMO

Vstopamo v čas velikih in drastičnih sprememb planeta zemlje.

Energije silijo k spremembi, energije nas potiskajo, da se premaknemo iz stanja otopelosti v ŽIVLJENJE.  Da se premaknemo iz mesta, ki je odslužilo svojemu namenu in kjer smo predolgo obstali na istem mestu.

Kako bomo krmarili skozi te čase je odvisno v največji meri od nas. Spremembe so problem, samo če nanje nismo pripravljeni. Upor prinese samo še več upora.

Zato bo naš največji atribut za čas ki prihaja opolnomočenje v Sebi.  Velikega pomena za našo prihodnost bo to, da bomo dovolili sebi da smo pretočni in da postaja dovoljevanje sprememb in pretočnost vedno bolj del nas, del našega življenja.

Pretočnosti se ne moremo naučiti. Lahko delamo na tem, da naše navade in naša telesa usmerjamo v to da so čim bolj v pretoku.

PRETOČNOST v svoji biti je STANJE.  To stanje naše celice poznajo, je stanje ki je del Življenja, del Stvarstva. Naše bitje pozna to stanje in je njemu najbolj naravno. Prinaša nove kreacije in novo Življenje. Torej se moramo samo SPOMNITI.

Tisti, ki si bo dovolil vstopiti v stanje pretočnosti, se bo lahko dvignil nad strah pred spremembami, bo ponovno našel življenje, bo postal kreacija Sebe.

Najin doprinos v tej delavnici bo držati prostor za spominjanje in izkustvo SEBE, PRETOČNOSTI IN HARMONIJE.

V prvem delu delavnice bomo vstopili v prostor spominjanja in globoke povezave s Sabo, svojim Srcem, svojo Bitjo. Tako povezani bomo ustvarili prostor za NOVO in dovolili da odide staro, da odide vsa teža, vsa bremena, vse bolečine.

Skozi ples, zvok in meditacijo bomo dosegali pretočnost in lahkotnost naših teles, našega energijskega dela, aktivirali bomo pretočnost naših čaker.

Vstopali bomo v spominjanje kako je izkušati SEBE v stanju pretočnosti in harmonije.

Odpirali si bomo vrata v ta prostor, spomnili se bomo tega svetega prostora  v sebi.

Drugi del bo izkustvo zvoka in svetlobnih kod , ki bodo pripomogli da se vsa spoznanja in spominjanja še globje zasidrajo v nas.

ZVOČNA KOPEL in Body Light Language od 18.30.do 19.30.

V sveti prostor miru, tišine in spominjanja vas bova na koncu naše delavnice popeljali s Sasho Danilovo. Sasha nas bo s kristalnim zvokom in petjem v svetlobnem jeziku popeljala v stanje popolne harmonije, v stanje Izvorne Biti.  Skozi svetlobni jezik telesa pa bom podprla ta prostor, da se bo lahkotneje zgodila prizemljitev in se bodo svetlobne kode lahko še globje zasidrale v naša bitja in prebudile v nas tisto kar je bilo dolgo globoko zakopano. 

Držali vam bova prostor, da se boste spomnile, da je vsaka od vas lahko pretočen kanal za Božansko, ki se pretaka in izliva skozi naša telesa.

Odpirali vam bova vrata v spominjanje svoje Biti, vrata v dotik z Izvorom, ki je od vedno v nas

Prisrčno dobrodošli na izkustveno delavnico, na meditativno, zvočno, plesno popotovanje v SPOMINJANJE KAKO JE IZKUŠATI in BITI  ŽIVLJENJE , ki je pretočno in harmonično.

Ob prijavi prejmeš na mail vse dodatne informacije


Izmenjava  za najin doprinos in je 39 eur


Božanski del je brezplačenDodatne informacije in prijava:

Anamarija Kovačič

Mail: kreacije@anamarijakovacic.si

O meni : https://www.anamarijakovacic.si/o-meni/

Sasha Aleksandra Danilova

Mail: terapijekristalnasoba@gmail.com

O Sashi:

You tube kanal: Antara Satiam

Sasha Danilova.

Sasha je zvocni medij in prevajalka sporocil duse skozi petje, zvok in zvezdni jezik. Zvok je vibracija, ki je univerzalni jezik univerzuma, jezik duse. Iz tišine pride zvok in ta zvok je celoten obstoj. Po tem principu sama vodi pozornost skupine v tišino tega trenutka preko zvoka. S poglobitvijo v ta skrivnostni “zdaj” se tako skupinska zavest dotakne izvora, ter iz njega črpa navdih in energijo za vsa področja življenja.

Scroll to Top

Prijavi se