MATRICA DENARJA in STRAH PRED POMANJKANJEM

MATRICA DENARJA in STRAH PRED POMANJKANJEM z vsemi medijskimi pritiski oziroma manipulacijami preko medijev močno pridobiva na moči. To polje bo vedno močnejše in ne dovolimo si, da nas posrka še bolj vase, v kletko suženjstva. Zdaj bo izjemno pomembno da bomo ostajali samo v temu trenutku TUKAJ IN ZDAJ. Ne dovolimo si strahu pred prihodnostjo. V temu trenutku še nismo v pomanjkanju, ne v taki meri kot nam prikazujejo. Vse je manipulacija, da bi se mi navadili na novo realnost, jo sprejeli in manifestirali s svojimi mislimi. Dojeti moramo in to dojeti zares globoko v sebi, v vsaki celici svojega telesa, SPOMNITI SE MORAMO, da naše misli kreirajo našo prihodnost, da smo mi in samo MI tisti , ki smo Kreatorji, da oni potrebujejo nas, da za njih kreiramo . Ker ti, ki vodijo svet , niso človeška bitja, so bitja brez duše, so reptili oziroma kar koli že so, so paraziti tega planeta, ki potrebujejo naš strah , naše trpljenje , naše pomanjkanje , da lahko živijo, oni potrebujejo nas, da mi njim z našimi mislimi kreiramo realnost , kot si jo oni želijo.

Res je skrajni čas , da to spregledamo. Potrebno je ZAVEDANJE. Potrebno je videti kletko v katero so nas stlačili, da jim služimo.

Zato dragi moji čas je , da se začnemo osvobajati. Ker to osvobajanje ne gre čez noč. Videti in čutiti je, kot bi se hotel rešiti iz objema hobotnice in ko se osvobodiš ene lovke , te že druga stiska in vleče nazaj. Vsak ki bo želel iz te kletke , bo potreboval veliko volje, trdega dela , poguma, vere , zaupanja sebi. Čas je da se prebudi močan uporniški duh v nas.

Vsak , ki se je že vsaj malo osvobodil te kletke , vam bo samo rekel : VREDNO JE , VREDNO JE.

Ko se začneš osvobajati na prvi pogled oziroma za človeški um izgleda, da boš veliko izgubil, strah pred izgubo navidezne varnosti se ojača, um se upira , ker se boji neznanega, boji se pomanjkanja, ki ga imamo zapisanega v celicah, ampak vedimo, da nimamo ničesar več izgubiti, saj v tej kletki smo že izgubili vse, izgubili smo Sebe , vse drugo kar navidezno izgubljamo z osvobajanjem je samo iluzija. Lahko še naprej tajimo sebe in delujemo proti sebi in živimo v gostih težkih energijah vsakdana ali pa rečemo , čas je da si VRNEM SEBE.

Pozabili smo , da smo bitja Luči in Ljubezni in esenca naše Biti je SVOBODA. Esenca naše Biti je sreča, radost, obilje , ljubezen, mir , harmonija, enost, popolno zdravje ,…

Torej vsak dan znova bodimo zavestni svojih misli o pomanjkanju, o denarju in opazujmo , kako smo ujeti . Ne dovolimo si nobene , res nobene misli pomanjkanja več.

NE DOVOLIMO strahu pred pomanjkanjem , da vodi in kreira našo prihodnost..

NE DOVOLIMO DA NAŠE ŽIVLJENJE VODI DENAR

VODI NAJ NAS SRCE

Pozabili smo, v trenutku ko smo se rodili na ta planet, da smo neskončna bitja, da smo del neskončnega obilja Univerzuma. Ujeli smo se v matrico denarja, strahu, pomanjkanja.

Z osvoboditvijo iz matrice denarja vstopimo v prostor neskončnega obilja Univerzuma. JA obstaja prostor NESKONČNEGA OBILJA UNIVERZUMA. Čaka , da se ga dotaknemo, da vstopimo. Mi ga moramo doseči , in ni druge poti , kot je osvoboditev iz sistema v katerega smo bili ujeti.

Vsi tisti , ki smo na poti , da se osvobodimo krempljev matrice denarja vemo , kako močno je zasidrana v naših zapisih , v naši DNK, kako močno so zasidrane travme pomanjkanja naših prednikov v naših genih. Vse to je potrebno sedaj ozdraviti in preseči.

Vprašali me boste kako?

Eden prvih in glavnih korakov je, da se v vseh situacijah, ki nam jih prinese vsak dan in so povezane z denarjem , obiljem , pomanjkanjem, zavedamo, da je denar energija, da je samo sredstvo, das mo mi in naša misli in naša dejanja energija in vse kar dajemo svetu na kakršni koli ravni se nekoč zagotovo spet vrne k nam.

Zavedanje da smo Ljubezen in ljubezen do drugih je energija dajanja , in ljubezen do sebe je energija sprejemanja. Potrebno je uravnovesiti polje dajanja in sprejemanja.

Kar bi tukaj še rada dodala je da opazujem zadnje čase , kako je vedno več delavnic kako zmanifestirati denar, obilje, samo tukaj se je potrebno zavedati Zakona Univerzuma in zavedati pasti tega. Kar daješ to prejemaš. Lahko si zmanifestiraš milijon , samo če boš samo egoistično sedel v kavču in manifestiral denar , ti bo ta nekoč gotovo na nek način odvzet. Zakon energij določa, da samo kar daješ to ti lahko pripada, vse ostalo je potrebo vrniti. Predvsem pa je izjemno pomembno da razumemo, da je denar energija , da si ne manifestiramo umazanega denarja iz matrice , ampak tiste papirčke , ki nosijo energijo višje vibracije, tiste , ki so oplemeniteni z Lučjo in Ljubeznijo. Vsa naša dejanja iz ljubezni so energija in mi moramo samo odpreti vrata, da smo v energetskem pretoku in osvobojeni matrice, kjer se lahko vse to zdaj začne vračati k nam nazaj.

Potrebno je zavedanje da nam pripada to, da živimo v polju neskončnega obilja in da je naša pravica kot bitij Ljubezni , pravica do NESKONČNEGA OBILJA.

Čas je da ozavestimo, kako smo vsi močno ujeti v matrico denarja. Je ena najmočnejših in postaja še močnejša s tem, ko se krepi strah pred pomanjkanjem.

Zato recimo:

NE SUŽENJSTVU MATRICI in

JA SVOBODI NAŠE BITI

 

Preberite tudi ostale zapise