Retreati

Aktualni dogodki

Si lahko predstavljate, kako ta sveta in zdravilna mesta, reka Soča in vode slapov hranijo vašo dušo, vašega duha in vsako celico v vašem telesu. Kako lepota teh krajev in kreacij Mati Zemlje dviguje vašo dušo. 

Kako z odprtim srcem vstopate v globjo povezavo z Mati Zemljo
Predstavljajte si pogovore, kjer se vam razkrivajo vedenja, kjer se spomnite, kar ste že vedeli.

Predstavljajte si dragocene energijske izmenjave, ki dvigujejo vašo frekvenco in zavest in dragocena sporočila vaši duši, ki vam pomagajo razumeti vaše življenje.

Predstavljajte si, kako je izkušati ko družina duš končno pride DOMOV, v kraj, za katerega vemo, da je DOM, in kjer občutite Ljubezen in popolno harmonijo v vašem najglobljem bitju

Predstavljajte si, da ustvarimo tako močno srčno polje, kjer je možno izkusiti zavest Enosti in Novo Zemljo

Vsako srečanje je edinstvena izkušnja in se dopolnjuje z drugimi srečanji. Tisti, ki sodelujejo na več srečanjih, nikoli ne doživijo iste izkušnje dvakrat.

IZKUSTVO RETREATA V POSOČJU JE ČAROBEN, ČUDEŽEN PREMIK ZAVESTI VSAKEGA UDELEŽENCA

RETREATI oz. intenzivne, transformativne in globoke delavnice potekajo na močnih energetskih točkah, na portalih, na svetih mestih in v objemu zdravilnih vibracij Mati Zemlje.
V objemu božanskih kreacij Mati Zemlje, spiritov gora ter očiščevalnih moči voda in Boginje Soče, povezani z Bitji Čiste Luči in Ljubezni na stežaj odpiramo vrata našega Srca in se z ljubeznijo Srca dotikamo nevidnih svetov. Vsi vemo da smo v času ko zemlja pospešeno dviguje vibracijo. Zidovi med dimenzijami in svetovi so vedno tanjši in naše Srce in Ljubezen sta tista sila, ki odstirata tančice in nam odpirata vrata v 5 dimenzijo Mati Zemlje in v njeno duhovno kraljestvo. Z vso ljubeznijo in vsem spoštovanjem odpiramo Srce in hvaležno sprejemamo darila voda, Soče in varuhov gora, ki v nas prebujajo našo notranjo moč, zavedanje kdo mi resnično smo. Odpiramo vrata kodam, ki so vtisnjene, zasidrane v teh svetih krajih, gorah, odpiramo vrata Srca kodam Nove zemlje.
Vstopamo v tempelj svojega Srca in se spomnimo kdo resnično smo ter si vračamo nazaj vso našo Božansko dediščino, vse izgubljene delčke naše duše in vračamo si nazaj vso našo moč.
Sidramo vizijo Novega Človeka na Novi Zemlji.

Nastanjeni smo v čudoviti nastanitvi hiša kamp Lazar ali EKO hišicah kampa Koren, ki sta tik ob Soči in ležita v objemu spiritov gora.

Posočje je kraj, ki nosi energije in kode prve zemlje in 5. dimenzije. Je kraj, kjer se je že možno dotikati in izkušati  5. dimenzijo tega planeta.  Tu so mesta,  ki vibrirajo na zelo visokih frekvencah in  nosijo zapise Nove Zemlje,  kristalinskosti, čistosti, Ljubezni in Svetlobe: lahko jih izkusimo in  doživimo samo če vstopamo skozi Srce.
Tu so sveti kraji, kjer se Nebesa dotikajo Zemlje, kjer se Božansko dotakne našega Srca, da se lahko spomnimo KDO V RESNICI SMO
Tu so kraji, kjer pridemo DOMOV, kjer začutimo Ljubezen v našem najglobljem Bitju. 

Ta sveta mesta, ti portali se sedaj prebujajo, odpirajo, čakajo da odpremo srce, da se vrnemo v duhovno povezanost z Mati Zemljo , da nam lahko predajo kode za Novo Zemljo in ki  so od prve zemlje zasidrane v teh krajih, v teh božanskih kreacijah Mati Zemlje.
Mnogi čutijo posebno privlačnost do teh krajev. Kraji jih kličejo. Kliče Soča. Reka , ki prihaja iz drugih svetov, reka ki nosi zapise čistosti, kristalinskosti. Reka ki očiščuje in transformira, reka ki aktivira kristalinskost naših teles.

So kraji na tej zemlji, kjer se čas ustavi. So kraji, ki prebudijo globoko v duši spomin na čarobnost in magičnost vsega kar je in vsega kar SI. So kraji, kjer lepota kreacij Mati Zemlje prekipeva v vsej veličini. So kraji ki te prepoznajo. Nosijo odtis tvoje duše. Tu se odpirajo vrata v spominjanje. Spominjanje svoje Biti. Spominjanje kdo v resnici Si in spominjanje kdo v resnici je Mati Zemlja. Ko veš da ti Ona lahko da vse kar potrebuješ v življenju. Ko izkušaš kako te objema z njeno neskončno Ljubeznijo.
V izkustvu Enosti z Mati zemljo in Stvarstvom lahko izkušamo veličino svoje Biti, izkušamo svobodo. To so trenutki, ko smo izpolnjena v celoti in ko vemo, da smo popolnoma varni.
Ker imamo Njo, ker je z nami celotno Stvarstvo, vsa bitja Luči in Ljubezni. Ker imamo Sebe in to je vse kar potrebujemo v Življenju.

Moja izkustva svetih krajev Posočja

Vračam Svetost Svetim krajem v Posočju in Oni vračajo nam našo Svetost

Ljubezen Srca je bila tista, ki mi je podarila ključ za vstop v nevidna kraljestva. Spregovorila je Mati Zemlja, spregovorili so Vodniki, spregovorila so Bitja Svetlobe, spregovorila je Duša, spregovoril je moj Višji Jaz, moj Božanski Jaz. Odpirala so se vrata. Vstopila sem in dotaknila sem se svoje duše, dotaknila sem se svoje Svetlobe, svoje Božanskosti.
Začeli so se prebujati spomini davno pozabljenih Modrosti, spomini davno pozabljenega Vedenja in Skrivnosti Življenja.
Vedno bližje so Bitja čiste Luči in Ljubezni. Vodijo me.
Vodena sem na kraje, kjer vedno globje vstopam v skrivnosti teh svetih mest. Začela so se razkrivati sporočila. Začeli so se razkrivati varuhi duhovnega kraljestva in varuhi 5 dimenzije. Vstopam in prepoznavam, da je Posočje sveti kraj, da je sveti portal, ki nosi kode Prve Zemlje.
Nosi spomin čiste božanske Ljubezni prve zemlje. Nosi vibracijo 5 dimenzije.
Vedno bližje nam je kraljestvo 5 dimenzije. V kreacijah Mati Zemlje teh krajev so energije bitij prve zemlje, ki so se nekoč zaradi padca zavesti zemlje morale umakniti na 5 dimenzijo. Vidim, kako z dvigom zavesti planeta zemlje prihajajo vedno bližje.
Ko z največjim spoštovanjem vstopam na ta mesta se prepoznamo. Oni mene in jaz njih.
In z razkrivanjem skrivnosti sem ozavestila tudi vedenje , da sem varuhinja portala Nove Zemlje, ki se odpira v Posočju in ki je povezan v kristalno mrežo Nove Zemlje.

LJUBEZEN je tista, ki odpira vrata in portal se odpira z namenom vrnitve DOMOV. Tokrat bo možno vstopati v to kraljestvo samo s čistim srcem.

Lahko izkusimo raj na temu planetu

Vedi da je možno, da doživiš izkustvo raja na temu planetu, da izkusiš globoko zdravljenje v objemu veličastnih kreacij Mati Zemlje in s podporo Njenih svetih krajev.

Lahko si del te izkušnje.

 Je tvoja ljubezen do tebe že tako velika, da si si pripravljena dati darilo, ki je neprecenljive vrednosti.

Srečali se bomo, ker smo se kot duše nekoč dogovorili, da se bomo podprli na tem velikem prelomnem trenutku našega planeta, ko izkušamo številne izzive osvobajanja in zdravljenja starih težkih energij.

SI LAHKO PREDSTAVLJAŠ 3 DNI SAMO ZATE, KJER SI POPOLNOMA SPREJETA IN PODPRTA, 3 DNI V OBJEMU ZDRAVILNE ČAROBNE NARAVE, V KROGU LJUBEČE DUŠNE DRUŽINE

Na ta sveta mesta vstopamo z vsem spoštovanjem in čisto namero Srca

KLIČE TUDI TEBE reka , ki prihaja iz drugih svetov, reka , ki teče po svetih krajih, kjer se Nebesa dotikajo Zemlje, kjer se Božansko dotakne Srca. Reka, ki nosi

zapise čistosti, kristalinskosti. reka, ki očiščuje zdravi in transformira naša telesa.

Dotakne se nas, da se lahko spomnimo, kdo v resnici smo. Tu so kraji, kjer

pridemo DOMOV, kjer začutimo Ljubezen v našem najglobljem Bitju.

In ta sveta mesta, ti portali, se sedaj prebujajo, odpirajo, čakajo da

odpremo srce, da se vrnemo v duhovno povezanost z Mati Zemljo, da

nam lahko predajo kode, ki so od prve zemlje zasidrane v teh krajih, v

teh božanskih kreacijah Mati Zemlje.

 

VSE TO LAHKO IZKUSIŠ, LAHKO SE NAM PRIDRUŽIŠ

S čisto namero Srca, z vso Ljubeznijo,  z vsem SPOŠTOVANJEM vstopamo na svete prostore LUČI , LJUBEZNI in ZDRAVLJENJA.  To so portali Luči v Posočju, kjer nam Mati Zemlja odpira vrata v njeno sveto Srce, v njen duhovni svet, v njeno 5 dimenzijo.

Ljubezen Srca nam  odpira vrata v globine Mati Zemlje. Spomnimo se teh globin, spomnimo se  zemlje, kjer smo imeli globoko povezavo z Mati Zemljo, zemljo kjer smo nekoč bili Eno z Njo.

V teh globinah  potekajo globoki procesi zdravljenja, očiščenja, osvobajanja.

 

Držim vam  ta prostor.
Pomagam  vam  spomniti se, da imamo v sebi vso potrebno znanje in moč, da lahko presežemo vse omejitve, v katere smo se ujeli, da lahko ozdravimo vse dele SEBE.

Pomagam vam , da si vrnemo izgubljeno Ljubezen do Sebe, da se začnemo neskončno ljubiti, da utelesimo Sebe v sebi, da utelesimo božanskost v telesih, da opolnomočimo svoja telesa, da bodo zmogla zdržati visoke frekvence, ki se pospešeno dvigujejo na našem planetu.

Da ozdravimo vse kar ni v sozvočju z našimi telesi, vse kar ne moremo nesti s sabo v višjo dimenzijo. Vse kar ne vibrira več z nami.

DA SE LAHKO VRNEMO V TO KAR MI V RESNICI V NAJGLOBJEM BISTVU  SMO.

Da lahko končno zasijemo v vsej svoji veličastnosti, v vsej svoji Luči.

ČAS JE DA ŽIVLJENJE POSTANE VELIČASTNA IZKUŠNJA TEGA KAR SMO

Scroll to Top

Prijavi se