Globine in ljubezen mati zemlje v čarobni Trenti


Opolnomočenje Ženske Nove Zemlje

Prisrčno vabljena v prostor brezpogojne Ljubezni, kjer se bomo srečale tiste duše, ki občutimo globoko ljubezen do Mati Zemlje. Tiste duše , ki smo pripravljene odvreči vse iluzije matrice 3 d sveta in vstopiti v izkustvo 5 dimenzije, izkustvo enosti in brezpogojne Ljubezni. Ljubezen Srca se bo povezala z Srcem Mati Zemlje in skozi ta portal , nam je dovoljeno vstopati v duhovni svet Gaje.

Praznovale bomo z Njo, ki nam daje življenje.
Vračale bomo svetost Njej,  svetim krajem in oni bodo vračali nam našo svetost, našo izgubljeno moč, naše spominjanje kdo v resnici smo.

Mati Zemlja nas potrpežljivo čaka. Da se vrnemo in zlijemo z Njo v Ljubezni in Enosti.

S čisto namero Srca, z vso Ljubeznijo, s čisto željo duše spomniti se svoje Luči bomo z vsem spoštovanjem vstopale v svete prostore , kjer so portali Luči , kjer nam Mati Zemlja odpira vrata v njeno 5 dimenzijo. Me smo tiste, ki moramo odpreti vrata Srca in vstopiti. Energije Nove Zemlje nas močno podpirajo da v vsej polnosti odpremo vrata božanskosti, neskončnosti in brezmejnosti naše duše. Da odpremo vrata vsemu obilju, obilju Luči. Da se spomnimo in zasidramo v sebi zavest brezpogojne Ljubezni, miru, zavest Enosti.

Delavnica bo potekala v čarobni Trenti , v objemu mogočnih spiritov gora, V objemu portala Triglav ( zračne razdalje nekaj kilometrov ) in na močnih energetskih točkah. 

S pomočjo spiritov gora, voda in v povezavi z Mati Zemljo bomo izpuščale in se osvobajale vsega starega, vsega, kar nam preprečuje, da bi izkušale božanskost sebe. Osvobodile se bomo vseh ran in bolečin, da naredimo prostor za Novo. Z nami bo Mati Zemlja. Z nami bodo bitja čiste Luči in Ljubezni.
Vstopale bomo v čarobne prostore, kijer so odprta vrata za izkustvo 5 dimenzije 

Z svojo Lučjo in Ljubeznijo vračamo svetost krajem in kraji vračajo našo svetost nam.
Čas je.

PROGRAM:

Ponedeljek 6.6 2022

ob 13.00

do 9.6.2022

Tokrat ne bo program napisan , ker bo vse popolnoma božansko vodeno. Tiste , ki ste bile na mojih retereatih veste , da sem samo posoda in da dovolim , in sem neizmerno hvaležna , da božansko deluje skozi mene. Samo tako je lahko vsak trenutek popoln.

Zagotovo bom z vami delila vsa nova spoznanja tega leta, vstopale bomo v izkustvo nove dimenzije svojih teles, nove dimenzije samozdravljenja. Spomnile se bomo , da smo ozdravljenje zdravilke, spomnile se bomo da smo svečenice , svete ženske in čarobnice. Spomnile se bomo  šamanke , ki je v nas in globoke povezave z mati zemljo.

Vsak trenutek bo popolna izkušnja Božanskosti

Na retreatu bo vsaka udeleženka prejela več  sporočila Boginj, visokih svečenic in varuhinj Luči in Ljubezni, sporočila Mati zemlje in spiritov narave ter intuitivna sporočila  njeni duši.

Nastanjene bomo v pravljični hiški na samem v Trenti , v objemu spiritov gora in magičnosti Mati Zemlje.

Ob prijavi prejmete na mail vse dodatne informacije

Prijave možne samo do 26.5. 2022

Izmenjava 255 eur

Doplačilo za nočitev 100 eur za 3 nočitve

Glede prehrane se bomo naknadno skupno dogovorile.

Dodatne informacije:

Anamarija Kovačič
031 318 137
Mail:  kreacije@anamarijakovacic.si


VTISI IZ RETREATOV

Anamarija držala si nam prostor,da smo lahko vstopile v Nebesa na Zemlji.Z besedami se res ne da opisati te varnosti,miru,sreče,ljubezni v duši.Energije Posočja so nas podpirale,dogajali so se čudeži.

Neskončno se veselim naslednjega reatrita s teboj ob Soči.V tem času je mir v duši neprecenljive vrednosti.

Anamarija hvala za bisere ANA

Draga sestra,

Ne znam ubesediti globoke hvaležnosti, ki me preveva in solze kar ne nehajo teči. Hvaležna sem tebi, ki si čista luč in ljubezen in hvaležna sem sebi, da sem poslušala glas svoje duše in si dovolila izstopiti iz cone udobja samotnosti. Narava je od nekdaj moja najboljša prijateljica in zaveznica in gore so moji “portali” očiščenja in ekspanzije. Prav Posočje me zadnje čase neustavljivo privablja.

Hvala, ker si nam držala prostor, da smo se lahko ženske, zbrane z vseh koncev naše lepe dežele, boginje vseh starosti, povezale s seboj in med seboj, ter izkušale svojo pravo bit. Menim, da je prav ta starostna raznolikost ustvarila tako močno vibrirajočo energijo sestrstva, ki nas je povezala v enosti čiste zavesti Nove zemlje. Hvala ti, ker si nam jo pomagala izkusiti.

Velik objem

Ana

Spoštovane, ljube Božje dušice, neskončna sem hvaležna Univerzumu za vse darove, blagoslove, ki sem jih in smo jih deležne. Hvala vsem, v ospredju z našo Vodnico Anamarijo, za ta neprecenljivo dragoceni čas, ki smo si ga delile. Dovoljen nam je bil vstop v Raj na Zemlji …tako blažeeeno sem se počutila Martina

Scroll to Top

Prijavi se