UTELEŠANJE SVOJE BOŽANSKOSTI 9.9. do 10.9. 2022 PosočjeSPOMNI SE, DA SI VARUHINJA LUČI IN LJUBEZNI

Vrača se Boginja, vračamo se v svojo Luč, v svojo lastno Bit, v svojo Božanskost, v svojo modrost.
Blagoslovljene smo, kajti vstopile smo v čas ko se nam vrača vsa naša božanska dediščina.
   


Me smo tiste, ki moramo odpreti vrata Srca in vstopiti. Vstopiti globoko povezane z Njo , vstopiti v prostor svoje svetosti. Energije Nove Zemlje nas pri vsem tem zares močno podpirajo da v vsej polnosti stopimo na novo pot, da odpremo vrata božanskosti, neskončnosti in brezmejnosti naše duše. Da odpremo vrata vsemu obilju, obilju Luči. Da se spomnimo in zasidramo v sebi zavest brezpogojne Ljubezni, miru, zavest Enosti.  

Utelešale bomo SEBE, utelešale bomo svojo božanskost.  

Podarile si bomo eno največjih daril, to je dotik duše. Izkustvo popolne IZPOLNJENOSTI, je trenutek ko bomo vstopile v tempelj svojega Srca, kjer se bomo dotaknile svoje Esence, kjer se bomo spomnile kdo resnično smo, kdo je naša duša. Skozi portal Srca bomo vstopile v dimenzijo, kjer se nam bo začela vračati vsa naša Božanska dediščina, vsi izgubljeni delčki nas , naše duše, vse kar smo kadar koli bile in kjer se nam bo vračala vsa naša izgubljena moč, ki smo jo kadarkoli predali iz vseh dimenzij, prostorov in časov.    

Z svojo Lučjo in Ljubeznijo bomo vračale svetost krajem in kraji bodo vračali našo svetost nam.

Samo Ljubezen je tista, ki je zmožna, da se skozi Njo osvobodimo vsega kar ni naše, da skozi Njo OZDRAVIMO vse najglobje zakopane rane. Samo Ljubezen lahko spremeni temo v Luč. Spomnimo se, da smo me alkimistke. Me smo tiste, ki se lahko skozi Ljubezen dvignemo nad vse kar nam je vzelo SVOBODO, kar nam je vzelo našo božanskost. Ko odpustimo, ko se osvobodimo vsega, kar nismo me, naredimo prostor, da se nam vrne vse kar me v resnici SMO, da se nam vrnejo vsi naši izgubljeni delčki duše, vsa naša moč, ki smo jo predajale drugim. Šele takrat lahko zaživimo Sebe v vsej polnosti. Osvobojene in ozdravljene lahko začnemo resnično izkušati najvišji potencial naših duš. Osvobojene in ozdravljene lahko držimo prostor, da se bo skozi nas rodila Nova Zemlja.  


Čas je, da zasijemo v vsej svoji Luči, v vsej svoji Ljubezni. Čas je da zasijemo v vsej svoji moči. Čas je da izkusimo kdo resnično SMO. Čas je da začnemo živeti svoj najvišji božanski potencial.  

ČAS JE DA ŽIVLJENJE POSTANE LAHKOTNO  


S čisto namero Srca, z vso Ljubeznijo, s čisto željo duše spomniti se svoje Luči bomo z vsem spoštovanjem vstopale v svete prostore, kjer so  portali Luči  v Posočju, kjer nam Mati Zemlja odpira vrata v njeno sveto Srce, v njeno maternico, v njen duhovni svet, v 5 dimenzijo. Ljubezen Srca nam bo odpirala vrata v globine Mati Zemlje. Spomnile se bomo teh globin, spomnile se bomo zemlje, kjer smo imele globoko povezavo z Mati Zemljo, zemljo kjer smo nekoč bile Eno z Njo.
 
VRAČAMO SE V SPOMINJANJE, V IZKUSTVO ENOSTI Z MATI ZEMLJO  
NOVA ZEMLJA SE ROJEVA SAMO SKOZI LJUBEZEN    
Čas je naklonjen nam draga sestra, da začnemo stopati po poti našega življenja z vso ljubeznijo, milino, zaupanjem, sprejemanjem, lahkotnostjo…

Spustimo vse napore in napetosti, predajmo se ŽIVLJENJU in dovolimo , da nam življenje služi v vsej lahkotnosti.

Dovolimo svoji duši da spregovori. Da nas vodi. Dovolimo si slišati.

POSTANIMO OZDRAVLJENE ZDRAVILKE ZEMLJE

Presezimo vse okove, vse zidove, ki smo si jih postavile, ki so nam jih postavili drugi pred naša Srca. Da ne bi bolelo. Ne delujmo več iz svojih ran. Lahko jih presežemo.

Dvignimo se nad vse naše rane, bolečine, dvignimo se z odpuščanjem vsem, ki so nam zadali najhujše bolečine. Zmoremo to. Zmoremo, ker smo Ljubezen od začetka časov.

VRNIMO SI VSO SVOJO MOČ, VRNIMO SI VSO SVOJO BOŽANSKO DEDIŠČINO, VRNIMO SI VSO SVOJO BOŽANSKOST

Zasijmo v vsej svoji Luči in moči. Zasijmo v vsej Ljubezni.

Naj naše življenje postane izkušnja Sebe kot Ljubezen na neskončno nešteto načinov

SKUPAJ LAHKO ODPREMO VRATA NOVI ZEMLJI

Prisrčno dobrodošla, če te pokliče v krog dušnih sester

Delavnica bo potekala na dveh močnih neobljudenih energetskih točkah. Na prvi točki bomo na prostorih kjer ima kristalinska Soča največjo moč. Tu bomo s pomočjo spiritov voda in v povezavi z Mati Zemljo izpuščale in se osvobajale vsega starega, vsega, kar nam preprečuje, da bi izkušale božanskost sebe. Osvobodile se bomo vseh ran in bolečin, da naredimo prostor za Novo. Z nami bo Mati Zemlja. Z nami bodo bitja čiste Luči in Ljubezni in naša galaktična družina.

Druga točka je prostor, ki nosi zapise svete ženske, portal starodavnih modrosti, prostor, kjer so vtisnjeni spomini varuhinj Luči in Ljubezni.

To je prostor  globokega ZDRAVLJENJA .

Prostor ki vas bo prepoznal in vi njega. Prostor, kjer se nam vrača vsa naša svetost, vsi naši darovi, vsa naša božanska dediščina.

PROGRAM:

Petek 9.9. 2022

14.00  prihod in nastanitev 

15.00 – 21.00

predstavitveni krog, odpiranje Srca,

očiščenje v Soči

povezovanje v Srcu in z Mati Zemljo

osvobajanje z meditacijo

intuitivna sporočila za vsako  udeleženko

skupna večerja

Sobota 10.9. 2022

9.00 – 21.00


Vodenje na energetske točke in celodnevna delavnica v objemu Ljubezni in čarobnosti Mati Zemlji.
Povezava z energijo Gaje in Univerzumom in odpiranje srca Božanski Ljubezni.
Meditacija izpuščanja in osvobajanja vsega kar nam preprečuje, da bi izkušali svoj Božanski potencial

Povezava z Boginjami, prednicami, ki nosijo esenco svete ženske na svetem kraju
Meditacija vračanja izgubljenih delčkov SEBE in utelešanja  svoje božanskosti
Sidranje novih energij Nove Zemlje
Povezava z bitji čiste Luči in Ljubezni, povezava s svojim Višjim Jazom, z Kristusovo Zavestjo, z prisotnostjo JAZ SEM, povezava Z Virom Čiste Božanske ljubezni

Zaključek

Skupna večerja

Na retreatu bo vsaka udeleženka prejela sporočila Boginj, visokih svečenic in varuhinj Luči in Ljubezni ter intuitivna spočila njeni duši.

Lahko si podarite še več in nadgradite izkustvo s tem , da se že v četrtek udeležite izkustvene delavnice Shakti dance ČUTEČA IN ČUJEČA s Polono Muršec

Link za njen dogodek v pripravi

Nastanjeni bomo v čudoviti hiški ob Soči in v objemu spiritov gora

Ob prijavi prejmete na mail vse dodatne informacije


Izmenjava za mojo prisotnost in energijo je priporočeno 130 eur

božanski del je brezplačen


Doplačilo: 2 x nočitev ( 100 eur )

                 2 x vegetarianska- veganska večerja ( okvirno 20 eur )

Dodatne informacije:

Anamarija Kovačič

031 318 137

Mail: kreacije@anamarijakovacic.si