Novi Človek Nove Zemlje in portal 10/10 Posočje 9.10 in 10.10.2022

Izkustvo v objemu spiritov gora in kristalinske Soče

  9.10.2022

 in

10.10.2022

 

ŽELIM TI POKAZATI POT, KI JE LAHKOTNA

ŽELIM TI DRŽATI PROSTOR , DA SE BOŠ LAHKO spomnil/a KDO SI IN KAJ NOSIŠ V SEBI

ŽELIM TI DRŽATI PROSTOR , DA BOŠ LAHKO utelesil/a VSE TO KAR SI

Smo v času največjega dviga zavesti človeštva in imamo izjemno priložnost da se dvignemo nad vse kar nas je držalo v stanju strahu in nemoči.

Imamo  možnost, da se končno spomnimo da SMO KREATORJI, da smo bitja Luči in Ljubezni .

Vsaka duša v sebi nosi vedenje, da obstaja pot, pot ki vodi v življenje v radosti, sreči, miru, svobodi, obilju, harmoniji, enosti.

Ker vsaka duša JE ta pot.

Ker vsaka duša v svojem najglobljem bistvu JE LJUBEZEN OD ZAČETKA ČASOV

Vstopamo v čas Novega Človeka na Novi Zemlji. Razpada staro, da se bo lahko rodilo Novo. Časi so izjemno turbulentni in za marsikoga izjemno težki. V vsej tej nevihti obstaja pot ki je LAHKOTNA, obstaja življenje ki je ŽIVLJENJE.

Tu sem zato, da pokažem to pot, da držim ta prostor, da odpiram vrata Novi Zemlji in 5 dimenziji. Da vam pomagam spomniti se.

Imamo mogočno podporo bitij Luči in Ljubezni in Mati Zemlje. Moj namen je, da se v nas prebudi še močnejša zavest , da so Oni z nami, da nam nudijo mogočno podporo.

Moj namen je, da še globje vstopimo v enost povezani z Mati Zemljo. Ona  nam prihaja nasproti in nam želi pomagati v tem prehodu. Njeno darilo je, da nam odpira njen duhovni svet in nove portale Luči, ki nosijo energije Nove Zemlje.

In ti prostori sedaj kličejo.

Da nam vrnejo nazaj našo svetost in da mi njim vrnemo njihovo.

Portal 10/10 – portal novega začetka, portal Nove Zemlje, nam bo odpiral vrata v 5. dimenzijo Zemlje, v Zavest Kristusa, v mogočno prisotnost IAM. Energije tega dne nas bodo podprle pri aktivaciji naše kristalinske strukture DNK in Svetlobnega telesa. Vse to bomo utelešali skozi izjemne meditacije in aktivacije.

Intenzivna delavnica bo vodena na krajih, kjer Mati Zemlja odpira portale Luči in kjer so na stežaj odprta vrata duhovnemu svetu in čisti Božanski Ljubezni. V objemu izjemnih energetskih in čarobnih krajev Mati Zemlje in bitij Svetlobe se bodo aktivirali procesi zdravljenja, procesi osvobajanja in očiščenja.

Vračali se bomo domov, vračali se bomo v svojo Božansko Bit v svoje stanje Kreatorja. V globinah naše prave Biti , ki je Božanska se bomo srečali z svojo Izvorno Esenco, s svojim Višjim Jazom, s Svetlobo naše duše in v Srcu bomo odprli vrata novi Zemlji, vrata Zavesti Kristusa.

V prostoru onkraj uma bomo odpirali vrata Svetlobi in Višji Zavesti s podporo matere Zemlje, angelov, vodnikov in bitij Svetlobe.

Osvobajali se bomo vsega, kar nam ne služi, da bi v polnosti izkušali Ljubezen, Radost, Mir, obilje. Da končno spet zaživimo svojo Božanskost in postanemo Kreatorji svojega življenja.

Tokratni retreat bo 9.10. potekal na posebnem energetskem kraju in portalu Luči.

10.10. pa bomo z vsem spoštovanjem vstopili na prostor Novega Človeka Nove Zemlje in na prostor portala Luči, kjer bomo dovolili da smo orodje v rokah Stvarnika in kjer bomo delovali za najvišje dobro človeštva. Naša namera bo dati in ko daješ prejmeš stotero pomnoženo. Deležni bomo mogočne podpore in notranjo moč.

PROGRAM:

Nedelja 9.10.2022

– 8.30 prihod udeležencev

– 9.00 predstavitveni krog, odpiranje Srca, meditacija, povezovanje s Srcem z Mati Zemljo, z boginjo Sočo in z Bitji Luči in Ljubezni ter intuitivna sporočila za vsakega udeleženca

-11.00 vodenje na poseben energetski kraj  in delavnica Novi Človek Nove Zemlje ter intuitivna sporočila za vsakega udeleženca

-19:00 večerja

Ponedeljek 10.10.2022

– 9.00 odpiranje Srca, meditacija, povezovanje s Srcem z Mati Zemljo, z boginjo Sočo in z Bitji Luči in Ljubezni ter intuitivna sporočila za vsakega udeleženca

– 11.00 vodenje na prostor portala Luči , ki leži v objemu kraljestva in spiritov gora,  delavnica in meditacija, intuitivna sporočila

– 18.00 večerja

MOŽNOST UDELEŽBE tudi SAMO EN DAN– NEDELJA

Izmenjava za mojo prisotnost in energijo  za nedeljo je 99 eur

Izmenjava za oba dneva skupaj  155 eur

Božanski del je brezplačen

Doplačilo, za bivanje v kampu Koren

Cena za 1 nočitev 50 eur, za 2 nočitvi v pa 80 eur

Skupina bo majhna z samo 12 udeleženci

Udeleženec prejme ob prijavi na mail vse dodatne potrebne informacije

Dodatne informacije:

Anamarija Kovačič

031 318 137

Mail: kreacije@anamarijakovacic.si

Prijavi se