INTENZIV NADČUTNEGA ZAZNAVANJA in utelešanja Višjega Jaza

Meditativna, plesna zvočna delavnica 

26.2.2023

 od 15.00 do 19.00   

Ljubljana, Višja Vibracija

Tisti, ki se bo lahko dvignil nad strah, bo ponovno našel Življenje, bo postal Kreacija Sebe.

Želim nam držati prostor, kjer si bomo vrnili SEBE, kjer bomo dovolili da se v nas utelesi naš Višji jaz in vodi naša življenja, ki bodo pod Njegovim vodstvom zagotovo postala lahkotnerjša in veliko lepša.
Držala nam bom prostor, da si bomo vrnili našo SUBTILNOST, pretočnost, prostor, da se spomnimo, da smo kanal za božansko, da je vse to že v nas. Samo potrebno je odstraniti tiste pregrade, tiste implantate in vzorce , ki jih imamo zapisane globoko v nas in na naši celični ravni. Potrebno je odstranit goste težke energije, da lahko zavibriramo v novih vibracijah Sebe.
Lahko smo mnogo mnogo več kot si lahko sploh predstavljamo o sebi in želim da to postane del tvoje Nove Zavesti.

Energije tega časa nas podpirajo, da si vrnemo svojo božansko dediščino, da si vrnemo svoje darove, da se dokončno dvignemo nad matrico suženjstva,  iluzije in ujetosti,  kjer smo bili predolgo ujeti.
Naš največji atribut za čas ki prihaja je opolnomočenje SEBE.  Velikega pomena za nas in kvaliteto naše prihodnost bo to, da bomo ČUTILI, VIDELI, VEDELI IN PREPOZNALI RESNICO.

KAJ BOM  DELILA Z VAMI:

V prvem delu delavnice bomo skozi ples, zvok in meditacijo dosegali pretočnost in lahkotnost naših teles, našega energijskega dela, aktivirali bomo pretočnost naših čaker. Vstopali bomo v spominjanje kako je izkušati SEBE v stanju pretočnosti.

Odpirali si bomo vrata v prostor spominjanja in globoke povezave s Sabo, svojim Srcem, svojo Bitjo. Spomnili se bomo tega svetega prostora  v sebi.

Tako povezani bomo dovolili da odide staro, da se osvobodimo vsega kar ni naše in nam preprečuje izkušati naš najvišji potencial, našo globino in veličino Sebe. Ustvarili bomo prostor za NOVO.

Drugi del bo globoka meditacija odpiranja čaker in UTELEŠANJA VIŠJEGA JAZA, v polju Čiste Luči in Ljubezni, kjer bodo z nami Bitja Čiste Luči, ki nam bodo pomagala, da na stežaj odpremo vrata Sebe, da bomo čutile, videle , vedele , slišale v popolnoma novi dimenziji, mnogo mnogo globje. Da bomo prepoznale Resnico.

Zadnji del bo izkustvo zvoka in svetlobnih kod, ki bodo pripomogli da se vsa spoznanja in spominjanja še globje zasidrajo v nas.

V sveti prostor spominjanja vas bova na koncu naše delavnice popeljali z Amino Manda. Amina nas bo z zvokom podprla pri prizemljevanju.  Skozi svetlobni jezik bom podprla ta prostor, da se bo lahkotneje zgodila prizemljitev in se bodo spoznanja, utelešenja, svetlobne kode lahko še globje zasidrale v naša bitja in prebudile v nas tisto kar je bilo dolgo globoko zakopano. 

Držali vam bova prostor, da se boste spomnili, da je vsak od vas lahko pretočen kanal za Božansko, ki se pretaka in izliva skozi naša telesa.

Prisrčno dobrodošla/ dobrodošel na izkustveno delavnico, na meditativno, zvočno, plesno popotovanje v SPOMINJANJE KAKO JE IZKUŠATI in BITI  ŽIVLJENJE , ki je pretočno, ki čuti, ve, vidi in ki POZNA RESNICO.

Ob prijavi prejmeš na mail vse dodatne informacije


Izmenjava  za najin doprinos in je 44 eur


Božanski del je brezplačenDodatne informacije in prijava:

Anamarija Kovačič

Mail: kreacije@anamarijakovacic.siO meni : https://www.anamarijakovacic.si/o-meni