ZDRAVLJENJE in SAMOZDRAVLJENJE V Novi Dimenziji     26.2.2023 10h – 14h Ljubljana, Višja Vibracija  

 
ZDRAVLJENJE in SAMOZDRAVLJENJE
V Novi Dimenziji
 
 
Vsak izmed nas nosi zapis zdravilca v svojem telesu, vsak izmed nas lahko postane zdravilec drugim in sebi.
Vse je v nas, samo spomniti se moramo, samo dovoliti si moramo, da stopimo v to zavest.
Samo mi smo tisti, ki se lahko odločimo, da ne bomo več v vlogi žrtve in nemoči, ampak, da je čas, da si vrnemo svojo moč in vstopimo v vlogo kreatorja svojega življenja.
To pa zahteva, da ozdravimo vse kar ni v sozvočju z našimi telesi, vse kar ne moremo nesti s sabo v višjo dimenzijo. Vse kar ne vibrira več z nami.
To zahteva da ozdravimo, se osvobodimo in izpustimo vse omejene vzorce našega uma, vse rane in travme zasidrane na globoki celični ravni, ki so nam preprečevali, da bi izkušali sebe v vsej svoji veličastnosti.
Držala vam bom ta prostor.
Pomagala vam bom spomniti se, spomniti se KDO V RESNICI STE, spomniti da imamo Zdravilko/ Zdravilca v sebi, da imamo v sebi vso potrebno znanje in moč da lahko presežemo vse omejitve, v katere smo se ujeli, in da lahko ozdravimo vse dele SEBE.

Da lahko končno zasijemo v vsej svoji veličastnosti, v vsej svoji Luči.


KAJ BOM DELILA Z VAMI:
  
V prvem delu delavnice bomo vstopili v prostor spominjanja in globoke povezave s Sabo, svojim Srcem, svojo Bitjo. Tako povezani bomo ustvarili prostor za NOVO in dovolili da odide staro, da odide vsa teža, vsa bremena, vse bolečine.
Zdravili bomo globoko zakopane rane, bolečine, travme, zapise, nas in naših prednikov, ki so zasidrani globoko na celični ravni
Osvobodili se bomo vseh ran in bolečin, da naredimo prostor za Novo.
Dvignili se bomo v višjo dimenzijo, v polje zdravljenja z brezpogojno ljubeznijo Mati Zemlje in njenim kristalnim kraljestvom, z nami bodo Bitja Luči in Ljubezni, zdravilci, zdravilke iz Čiste Luči. Oni bodo ob nas, prisotni bolj kot kdaj koli prej, z njihovo pomočjo se bodo zgodili globoki procesi zdravljenja in ozdravljenja na globoki celični ravni.
 
Vračali si bomo izgubljeno Ljubezen do Sebe, utelešali bomo Sebe v sebi, utelešali bomo Božanskost v nas in naših telesih. Vse z namenom, da opolnomočimo svoja telesa, da bodo zmogla zdržati visoke frekvence, ki se pospešeno sidrajo na našem planetu.
 
Z vami bom delila spoznanja o ključu in SKRIVNOSTI samozdravljenja in samo ozdravljenja
 
Držala vam bom prostor, da si vrnete svoje božanske darove in si dovolite vstopiti v polje čudežev in v polje zdravilca/zdravilke.
 
Vsak udeleženec bo prejel intuitivna sporočila njegovi duši
 
Želim da vaša pot postane čedalje bolj lahkotna. Zato vas vabim, da če začutite klic duše, da si dovolite stopiti na to pot, ki vodi v Novo Zemljo.
Želim vam skozi Srce in Ljubezen in s pomočjo vseh bitij čiste Luči in Ljubezni držati prostor, da se opolnomočite, da izmojstrite to realnost.
 
 
GREMO V NAJVELIČASTNEJŠO IZKUŠNJO SEBE
 
 
ŽIVLJENJE SE ZARES ŠELE ZAČENJA
 
 
Izmenjava 44 eur
 
Ob prijavi prejmete na mail vsa dodatna navodila 

Dodatne informacije in prijava:

Anamarija Kovačič

Mail:
kreacije@anamarijakovacic.si
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 


Scroll to Top

Prijavi se