MOJSTRSTVO za leto 2023 , 21.1.2023 , zoom , 17h do 21h

 zoom in posnetek

DARILO: kratko dušno sporočilo za leto 2023, ki ga bo prejel vsak udeleženec po zaključku delavnice.

Leto 2023 je tu. Leto ko se dvigujemo še višje v zavesti, kajti smo na drugem velikem valu dviga zavesti človeštva. Z marcem vstopamo v obdobje, ko bodo energije postale še bolj intenzivne, tako bo, kot bi stopili v pospeševalnik. Vse bo veliko bolj intenzivno in od nas je odvisno, kako bomo izkusili to leto. Lahko bomo postali mojstri, in vstopali v polje čudežev. Če ne bomo stopili v vsej polnosti v svojo moč, nas bodo energije premetavale sem in tja kot barčico v nevihti.

V prvih 12 dneh januarja sem dobila jasno sliko kakšne bodo energije tega leta, kaj bo naš atribut, kaj bo naše mojstrstvo, kje nas čakajo čudeži.

Toliko vseh spoznanj se je zasidralo v meni, toliko vsega, ki se želi dati z namenom opolnomočenja, zato bom z veliko hvaležnostjo to delila z vami.

Če čutiš , da ti lahko držim prostor, da te lahko podprem in ti pokažem pot, po kateri bodo hodili tisti, ki postajajo mojstri, si prisrčno dobrodošel /dobrodošla na to izkustveno delavnico

KAJ BOM DELILA Z VAMI:

Kaj bo naše mojstrstvo v letu 2023 in kaj nam to leto prinaša

Energije leta 2023 ( astrološko, energijsko )

Utelešali in vstopali bomo v polje zavestnega Kreatorja na novi dimenziji in v polje neskončnega obilja Univerzuma.


Ozavestili in osvobodili se bomo omejenih vzorcev in dojeli, da tako kot bo znotraj nas, bo tudi zunaj nas. Razumeli bomo pasti in kreiranje iz astrala

Vse to bomo potem mojstrili tudi v globokih kanaliziranih meditacijah in vse kar bomo izmojstrili na energetskem nivoju, bomo potem zasidrali in utelesili v našo fizično realnost.

Odpirali in aktivirali bomo naše 3 oko in pinealno žlezo, da bomo lahko videli resnico in ozavestili iluzije strahu in omejenosti.

Osvobajali se bomo iz matrice 3d, iz matrice strahu, nemoči, pomanjkanja.

Posebno pozornost bomo posvetili 1 čakri, saj je izjemnega pomena, da je v harmoničnem in popolnem delovanju, ker le tako lahko svoje vizije utelešamo v našo fizično realnost.

Vstopili bomo v zavest spominjanja kdo smo in utelešali Sebe v Sebi

Vstopili bomo v zavest  Nove Zemlje in jo sidrali v našo fizično realnost.

Zmanifestirali si bomo najveličastnejšo vizijo sebe.

Vse meditacije so vodene v polju čiste Luči In Ljubezni iz Najvišjega Vira in nič kar ni ta Luč ne more v ta prostor.

Želim da vaša pot postane čedalje bolj lahkotna. Zato vas vabim, da če začutite klic duše, da si dovolite stopiti na to pot, ki vodi v Novo Zemljo.

Želim vam skozi Srce in Ljubezen in s pomočjo vseh bitij čiste Luči in Ljubezni držati prostor, da se opolnomočite, da izmojstrite to realnost.

GREMO V NAJVELIČASTNEJŠO IZKUŠNJO SEBE

ŽIVLJENJE SE ZARES ŠELE ZAČENJA

Izmenjava je 55 eur

Ob prijavi prejmete na mail vsa dodatna navodila 

Dodatne informacije in prijava:

Anamarija Kovačič

Mail:
kreacije@anamarijakovacic.si

Scroll to Top

Prijavi se