TEMPELJ MIRU, 30.12.2022 od 18h do 21h, zoom srečanje

     
 TEMPELJ MIRU       30.12.2022    od 18h do 21h   zoom srečanje        

V času , ko je velik del sveta v divjem praznovanju se bomo mi podali na potovanje iskanja notranjega miru. Našli ga bomo v svojem templju miru.  
Tam nas čaka najdragocenejše obilje, ki nam ga svet ne more dati, obilje,ki se mu reče NOTRANJI MIR, tam je globok in razodevajoč prostor, ki čaka na nas, da si ga vrnemo, da se spomnimo.   Pomagala vam bom odpirati vrata tega templja, držala vam bom prostor, da se boste lahko spomnili, da STE ta mir, držala vam bom prostor, da se ta MIR utelesi v vas, v vaših bitjih.

KAJ BOM DELILA Z VAMI:
V prvem delu vam bom podala spoznanja kako v svetu ostati v svojem stebru, v miru, in delila bom z vami čisto nova spoznanja tega, kaj je potrebno, da je naše bitje v harmoniji s sabo in posledično v stanju notranjega miru. V prvi meditaciji bomo odstranjevali vse tisto v nas , kar nam jemlje naš mir in kar nam jemlje izkustvo lahkotnosti, pretočnosti življenja. Osvobajali se bomo vsega kar je odslužilo namenu in vsega kar ne vibrira več z nami. V drugi meditaciji bomo harmonizirali svoja bitja in mojstrili , prizemljevali, sidrali in utelešali MIR  v naših bitjih.  V tretji meditaciji pa se bomo podali v naš tempelj miru, v dimenzijo, prostor kraj kjer se bomo prelivali z izkustvom čiste spokojnosti in notranjega miru. V ta prostor se bomo lahko vedno vračali. Vse meditacije so vodene iz polja Najčistejše Luči in Ljubezni iz Najvišjega Vira in nič kar ni ta Svetloba ne more v ta prostor. Vsak udeleženec bo prejel tudi individualno sporočilo bitij Luči in Ljubezni in  intuitivno sporočilo njegovi duši.

SPOMNI SE DA SI MIR
UTELESI V SEBI MIR  

Mirnemu umu je vse mogoče. Zato naj bo tvoja želja, tvoja namera najti mir v sebi, mir v glavi, mir v Srcu. Spokojen um je tisti, ki ga nič ne skrbi, ki ne nosi nobene teže, zato ker VE in ČUTI, da je vse kar je na poti in je namen da se izkusi, da je vse to popoln Božanski načrt za dušo. PREDA SE in SPREJME. Spokojen um je osvobojen spon in vsega iskanja samega sebe z naporom, Spokojen um je popolnoma zlit z Božjo voljo.

Ob prijavi prejmete na mail vse dodatne informacije


Izmenjava  za mojo energijo in doprinos je 33 eur
Božanski del je brezplačen

Dodatne informacije in prijava:

Anamarija Kovačič

Mail: kreacije@anamarijakovacic.si

O meni : https://www.anamarijakovacic.si/o-meni/

Scroll to Top

Prijavi se