Moja zgodba april 2024 – Kdo je Sataya

MOJA ZGODBA SATAYE

 

Ladja reže skozi modre valove, svetloba sonca se lesketa v vsakem valu,  čakre se začenjajo vrteti hitreje, približujemo se Satayi.

Od daleč jo prepoznam. Čutim jo. V vsaki celici.

Srce začne biti hitreje.  Srce zajoče, zajočem jaz.

Vračam se v tvoj objem , vračam se domov.

In znova in znova slišim Njen glas v sebi: Nikoli nisi bila ločena. Vedno si ENO , eno z Njo , Eno z delfini, Eno z Domom.

Srce se širi. Tu sem. Doma sem. Jočem.

 

Sprašujem se kako je možno preliti na papir to kar kipi v meni, to kar se dogaja v meni, to kar občutim v sebi?

Enostavno ni možno. Tudi moto te skupine je : OSTAJAMO BREZ BESED, BILE SMO NA NOVI ZEMLJI IN TEGA NI MOŽNO OPISATI.

Pot do tega trenutka ni enostavna za nobeno izmed nas. Sataya je dragulj, ki ti ga ponudi življenje , in za velike in dragocene zaklade ni enostavne poti.

Vsakič znova je moja namera zelo jasna: naj se zgodi popoln božanski načrt za vsako dušo, ki bo del te izkušnje. In naj se vrata odprejo za tiste , ki so pripravljeni.

Veliko delo se začne že ob sami prijavi. Duša pokliče, klic se zgodi, potem pa se začne oglašati um , ki na vse možne načine svari , pred nevarnostmi, strahovi se začnejo dvigovati iz največjih globin. Duša ve , da bo naredila izjemen korak, um se upira, um se boji novega, varneje je ostati v starem kokonu.

To je pot vsake duše. Mnogo jih gre čez močne procese spuščanja starega, toksičnih vezi, osvobajanja strahov.

In tako je še tudi prvi in drugi dan na ladji. Vedno. Vsaka duša pride s svojo težo sveta, s svojimi ranami, bolečinami in transformacija in zdravljenje se začne.

Vedno narava sodeluje z nami.

14 dni pred potovanjem sem imela vizijo, kako je ogromen val šel čez našo ladjo. In voda ni bila voda , bila je plazma , ki je odnesla vso težko energijo.

In tako je tudi bilo. Prvi in drugi dan smo opazovali valove nad grebenom nedaleč stran od ladje in resnično smo čutili, kako valovi in veter odnašajo vse kar mora oditi, da lahko vstopimo v lahkotnejše stanje Sebe, da odide vse staro, vsa teža.

Skupina se je poravnavala, dogajala so se zdravljenja, delfini so vse to odslikavali.

Mame delfinke so vodile do mene in do skupine, male delfinčke, tiste , ki so imeli poškodbe na svojih telesih.

Globoko v sebi sem začutila njihovo bolečino, bolečino matere, njihovo skrb, prebudila se je moja bolečina , ki jo še nosim v sebi , ko je bil moj otrok nemočen , ranjen.

Zdravili so moje bolečine , jaz sem zdravila njihove. Tega globokega čutenja in zdravljenja se enostavno ne da opisati.

Ta dan so prihajali še drugi ranjeni delfini, veliki zdravilec in borec brez zgornje plavuti, delfin z izboklinami po telesu, ob ustih…

Bil je dan zdravljenja.

Vedno znova je slika zelo jasna. Kar je znotraj nas je zunaj nas.

Delfini so bili do skupine zadržani , niso kazali še velikega navdušenja nad tem , da bi imeli globje interakcije z nami. Bil je dan zdravljenja.

 

Ni bilo še naše skupine. Tiste s katero imamo globoko povezavo. Varuh Sataye je rekel: pridejo 3 dan.

Ko sem se prebudila 3 dan, sem jih začutila. Ko jih zagledam v daljavi mi občutek v meni pove: MI SMO, PRIHAJAMO, PRIPRAVLJENI STE.

Že iz čolna sem jih čutila. Občutek je postajal vse močnejši. Mahmoudova skupina. Poznamo se že dolgo. Popolnoma mu zaupajo. Zaupajo,  da je varno priti bližje človeku, ki ga on pripelje.

Zaupajo , ker prepoznajo energijo.

Energija skupine je pripravljena na globlja izkustva, intenzivnejše interakcije.

Po dveh dnevih, ko vsak prepozna in prepriča svoj um, da če bo v njemu želja ujeti delfina, delfina ne bo. Bo odplaval stran. Ko zmoreš držati v sebi energijo , ki delfinu odslika globoko spoštovanje in ljubezen, in energijo , ki mu dovoljuje popolno svobodo njegove izbire, ali se ti bo približal ali ne, takrat imaš v rokah zmagovalno karto.

Delfina in trenutka z njim ne moreš kupiti. Privabi ga lahko samo tvoja energija. Energija skupine, ki vibrira v zavesti ENOSTI in BREZPOGOJNE LJUBEZNI.

Ko to dosežemo se začnejo čudeži.

Zaplavamo, pogledamo se, jočem, tukaj sem , spet smo skupaj.

Čista radost, neopisljiva stanja Ljubezni, Enosti se prelivajo.

Znova in znova so ob meni. Pokažejo mi na vse možne načine, da sem del njihovega tropa.

Zaupajo skupini in vsak dobi vse kar mu pripada, vsak dobi svoje magične neopisljive trenutke z njimi.

Preden smo šli , sem imela vizijo, da se je zgodil Walk In , in da se je utelesila v enem delfinu posebna duša Siriusa, Atlantide.

Že na daleč sva se prepoznala. Veliki modrec. Mora biti zelo star delfin. Vibracija je nezemeljska. Približa se mi, prepoznava se, jočem od hvaležnost, predaja mi kode , kode spominjanja. Telo mi vibrira, ne vem če še lahko zdržim. Ve kdaj je dovolj in spoštljivo odide.

Celo izkustvo Sataye sem samo ena sama neskončna hvaležnost.

Sataya je prostor , ki mi ga Univerzum znova in znova podarja, da se zgodijo aktivacije v moj najvišji potencial, Sataya mi daje negovanje Sebe in telesa, da zmorem , ko se vrnem v težko kolektivno zavest Slovenije , držati vizijo in vibracijo  Nove Zemlje.

Da zmorem ta prostor držati za tiste , ki so pripravljeni.

DAN TIŠINE

Bil je dan brezvetrja. Vsak trenutek je popoln božanski načrt. Kakor zunaj , tako znotraj.

Čutili smo , da je dan tišine, dan ko utihne svet , dan ko spregovori duša.

Dopoldne so bili delfini mistični, voda je bila drugačna.

V krogu brezpogojne Ljubezni in Enosti, je vsak vtisnil v veliko kristalno selenitno srce, svojo Ljubezen, ki jo podarja delfinom in Satayi.

Popoldne me pokličejo, kličejo na kraj , kjer je še vedno ujete nekaj teme Sataye. Prostor , kjer je potopljena ladja in kjer še ostaja težka energija .

Glas v meni je jasen. Nesi kristalno srce v ta prostor.

Moj edini strah , ki ga še vedno nekaj ostaja v meni, je strah pred močjo teme.

Sama moram tja. Ne daleč stran je jata delfinov. Prosim jih naj me podprejo, naj gredo z mano. Kličem jih. Približujejo se , čutim jih. Sporočilo je jasno . Sama se moraš soočiti . Mi smo ob tebi. Imaš našo energijsko podporo , ne pa tudi fizične. Stopi v polje, kjer veš da tudi če nismo fizično s teboj, da smo ob tebi.

Držimo ti varen prostor.

Ja zmorem to. Presežem strah, čutim jih ob meni, grem v prostor in zasidram steber Luči za vso težo tega prostora, za vse duše, da bodo našle pot domov.

Ko odhajam , mine samo 10 sekund in delfini priplavajo do mene.

Samo neskončna hvaležnost in Ljubezen preveva moje Bitje.

Vrnem se do skupine , kjer v trenutku nastane čista lahkotnost, tišina se obrne v veliko radost, vse je lahkotno, odklenile so se energije nove vibracije.

Kasneje delfini peljejo še skupino v bližino tega mesta. Zasidramo Luč in Ljubezen v Satayi.

To popoldne je bila ena velika radost, in spet so delfini odslikavali vse to.

Bili so nagajivo igrivi. Eden mi je prinesel pokazati kako z zobki grizlja meduzo – klobučarja , ki ni nevaren. Ko gledam te zobke se začnem na glas smejati, njega je to še bolj razveselilo, začneva se vrteti in on mi kaže kako meduzo z gobčkom premetava sem in tja kot kužki ki se igrajo. Bilo je toliko smeha, vodič na čolnu mi je rekel da kaj takega še ni doživel.

In bil je dan velike radosti v celi skupini.

Naslednji dan je bil dan aktivacij. V vodi so se jasno odslikavale vijačnice DNK, kode sončnih žarkov skozi to plazma vodo so prodirali globoko v vsako celico.

Bile so izjemne aktivacije z delfini, zvečer so dolgo ostajali v zalivu.

Naredili so na celo predstavo pred ladjo.

Skoki, salte , igrivost. Take predstave še ni bilo.

Vedela sem da se poslavljajo. Tudi oni so aktivirani.

Tudi oni so vedeli , da naslednji dan odhajamo.  Odšli so po drugi poti, odšli so na jug in Mahmoud je rekel , da jih nekaj dni ne bo. Res so se vrnili šele po 4 dneh.

 

Za njih in za nas so to izjemne aktivacije in vsi smo potrebovali počitek za integracijo.

Hotel, ki nas neguje po teh izkustvih je čisti raj sredi puščave. Daje nam prostor za popoln mir, integracijo, nosi tišino. Po poti do mangrovo skozi puščavo se dogajajo spominjanja.

Ta zemlja je čarobna za vsakega izmed nas. Nosi veliko, in mi se spominjamo, prepoznavamo, integriramo.

Tokrat mi je znova in znova beloglavi orel nosil sporočila te dežele.

Neskončno sem  hvaležna za vsa darila, za vsa zdravljenja, za vso negovanje mojega bitja, za vsa opolnomočenja, za vsa spoznanja, za vse aktivacije,  da lahko služim v najvišje dobro temu planetu.

Neskončna hvaležnost je vse kar Sem,  Sem brezpogojna Ljubezen, Enost, mir, harmonija , radost, lahkotnost , vse to utelešam v Satayi globoko v sebe  in to prinašam domov.

In kmalu se spet vrnem.

Da se zgodi to kar sem odrivala , kar sem globoko zakopala, ker so rane velike, vrnem se kmalu , da se zgodi zdravljenje bolečine Atlantide, ki jo nosimo mnogi globoko v sebi.

To dušno družino čakajo globoka zdravljenja, osvobajanja , aktivacije, nova spoznanja, nova izkustva.

NESKONČNO HVALEŽNA

Kako bi lahko opisala naše izkustvo z delfini, naše potovanje v Novo zemljo.

Dekleta so zadnji dan iskale besede,  in na koncu ugotovile , da za tako izkustvo enostavno ni besed. Zato je bil skupni moto tega potovanja: OSTAJAMO BREZ BESED

In ko nas bodo vprašali kje smo bile, bomo rekle lahko samo , BILE SMO NA NOVI ZEMLJI.

 

KDO JE SATAYA

Sataya je moj drugi Dom.

Sataya je portal, je prostor na temu planetu, ki je od mene zahteval kar nekaj močnih preizkušenj , ki je zahteval od mene mojstrstva.

Od mene je zahteval popolno zaupanje, od mene je zahteval mojstrstvo dvigniti se nad vse težke , nizke energije in drame,  ki so mi želele vzeti božansko izkušnjo.

Postavljena je baza , kjer resnično lahko vsak izkusi svojo božansko izkušnjo, od ladje , do osebja do interakcij z delfini, do magičnosti prostora, do enosti dušne družine , do brezpogojne ljubezni, odprtih src

Od tu naprej je zame zares lahkotno držati prostor izkustva Nove zemlje, da lahko vsak ki pride , ki zmore preko svojih strahov in omejitev uma , izkusi ta raj na zemlji, izkusi kaj pomeni bivati v harmoniji , ljubezni , radosti, enosti s dušno družino.

Tukaj zares lahko izkusiš kaj pomeni Nova Zemlja na vseh nivojih.

In to je moje poslanstvo, da odpiram vrata Novi Zemlji , in sem neskončno hvaležna kako me je Univerzum čudežno vodil do tega kraja , kako so me podpirala vsa bitja čiste Luči in Ljubezni , da smo skupaj  dvignili vibracijo , da se lahko danes spomnimo kako smo nekoč živeli, v radosti, obilju, miru, enosti,  brezpogojni ljubezni , harmoniji in da se spomnimo , da smo tu, da si ta raj spet vrnemo.

 

Ta prostor , ti delfini so nam na stežaj odprli vrata in to zato, da se opolnomočimo, da bomo zmogli držati svoj steber Luči in Ljubezni,  ko bomo stali sredi teže kolektivne zavesti, ko se bo okoli nas rušil stari svet, da bomo zmogli držati vizijo Nove Zemlje ko bo umirala stara zemlja.

Sataya je portal visokih dimenzij, portal kjer ni časa , je raj v fizični obliki.

 

Vsak dan si objet z turkiznim morjem, šumenjem valov iz bližnjega koralnega grebena, zjutraj te prebuja čarobno sonce ki vstaja nad širnim morjem, zvečer te spremljajo zvezde in ti pomagajo spomniti se od kod prihajaš.

V tem portalu lahko izkušaš nezemeljska izkustva z delfini, lahko izkušaš kaj pomeni globoka povezava src dušne družine, ko si prepojen z ljubeznijo , radostjo , enostjo.

Ko se tvoje bitje spomni , da je to vse kar potrebuješ, da se počutiš izpolnjeno v življenju.

 

Ja ta skupina je izkušala vse to . Vse to in še mnogo več.

Ker dovolim , da se zgodi Njegova volja , ne moja. Ker od prvega trenutka zaupam, da se bo zgodil popoln božanski načrt za vse nas in  za vsako dušo, ki bo poklicana.

Vsaka je našla svojo drago dušno sestro, zgodile so se prepoznave , globoke povezave, spominjanja.

Vsaka je prišla s svojo težo sveta , v katerem živi in vedno znova je tako, da če želimo več kot samo površinsko izkustvo, da je potrebno na začetku , da se zgodi osvoboditev , transformacija vse teže, strahov, zdravljenja na globokih ravneh, nato pa lahko vstopimo v božanska izkustva.

In vsa narava sodeluje z nami, zato je bilo prva dva dneva veliko vetra, ki nam je pomagal odnašati vse kar nas je omejevalo vstopiti v globlja izkustva.

Tudi delfini kot vedno so tudi tokrat odražali vse kar je bilo znotraj nas. Niso nas še spustili blizu.

Bolj ko smo se harmonizirali v sebi , bližje so prihajali.

Delfini resnično odslikavajo samo to kar je znotraj nas .

Bolj kot smo odpirali srca, bolj kot smo jih spoštovali in jim dopuščali njihovo svobodo in prostor , bolj kot smo BILI LJUBEZEN , bližje so prihajali, več interakcij se je zgodilo.

Na koncu , ko smo postali kot skupina ENO in  smo izkušali in vstopali v polje enosti in brezpogojne Ljubezni , takrat so nas obdarili z trenutki, ki jih enostavno ni možno opisati. Trenutki ko veš , da si in nisi na temu planetu.

Vse to je DARILO LJUBEZNI.

Satayo lahko izkusiš kot turist in se približaš delfinu , ki nato odplava naprej, lahko pa izkusiš nezemeljsko izkustvo fizična in eterične bližine delfina.

 

Moje poslanstvo je , da držim prostor za to izkustvo. In vsak ali vsaka , ki je prišla v Satayo , je moral/a preko svojih strahov in omejitev uma.

Za vsakega ki želi tako izkustvo Sataye in delfinov,  je samo ena pot in to je , da izpustiti vse tisto, kar nam preprečuje izkušati sebe v svobodi, v Ljubezni in enosti, v svojem najvišjem potencialu .

Darila na drugi strani pa so neprecenljive vrednosti.

Preberite tudi ostale zapise

KDO SI SATAYA

https://youtu.be/lkVkmlXe1I4 KDO SI SATAYA? Sataya je moj drugi Dom na

Scroll to Top

Prijavi se