VREDNOST ZDRAVJA NAŠIH TELES BO DOSEGALA NAJVIŠJO VREDNOTO

VREDNOST ZDRAVJA NAŠIH TELES BO V PRIHODNJE DOSEGALA NAJVIŠJO VREDNOTO

Vedno bolj se zavedamo, da smo energija, zavedamo se da so naša telesa energija.

Če hočeš razumeti svet , glej skozi oči energije , nam je že sporočilo predal Albert Einstein.

Prihaja čas ko bo za lahkotnejše krmarjenje skozi viharje preobrazbe zemlje potrebno VIDETI.

Situacija preteklih dveh let nas je tiste, ki smo si dovolili , pretresla do te mere, da smo začeli sebe dojemati drugače, na globlji ravni.

Zagotovo pa se je vprašanje zdravja telesa dotaknilo vsakogar od nas.

Nekateri smo si dovolili videti matrico v katero smo bili ujeti. Matrico strahu, ki nam je jemala našo moč.

In nekateri smo se odločili, da si vzamemo našo moč nazaj.

Dovolili smo si podvomiti, v to, kaj pa če tistim ki jih navidezno skrbi za naše zdravje, sploh ni do tega, da bi mi bili zdravi. Kaj pa če želijo, da smo odvisni od njih, nemočni, nebogljeni.

In rekli smo NE temu. In zdaj je čas da si vračamo nazaj vso našo izgubljeno moč, ki smo jo predajali v roke tistim , ki navidezno skrbijo za nas.

Odločitev ali  biti žrtev, odvisen in nemočen, ali biti kreator svojega življenja ni lahka odločitev.

Ta odločitev zahteva veliko.

Zahteva to, da spustimo vse tiste omejitve , vse tiste omejene vzorce našega uma , ki so nam  preprečevala, da bi izkušali sebe v vsej svoji moči, v vsej svoji veličini.

Zahteva to, da si dovolimo biti odgovorni za vsa naša dejanja. Zagotovo je lažje s prstom kazati na druge kot sprejeti dejstvo , da si za popolnoma vse kar se ti dogaja v življenju odgovoren samo ti SAM in nihče drug.

Ja potreben je ta obrat. Obrniti se VASE.

NAVZNOTER.

In se vprašati kdo v resnici smo. Kakšen je naš odnos do SEBE, kakšen je naš odnos do naših teles.

ČAS je za NOVO DIMENZIJO ODNOSA DO SVOJEGA TELESA

Vsak izziv zdravja oz. neravnovesja v našem telesu je posledica odnosa in ravnanja z samim sabo, z našim telesom.

Samo vprašajmo se in si priznajmo kako mačehovsko smo se obnašali do sebe, do svojih teles.

Kolikokrat smo gnali svoje telo čez meje zmogljivosti. In to vse zato, da smo se dokazovali svetu, da smo se dokazovali drugim.

In za tako mačehovsko ravnanje bo posameznik nekoč zagotovo moral polagati  račune.

Zato je čas , da se ustavimo. Da se obrnemo vase, da se ponovno povežemo s svojim telesom in da se ponovno povežemo z naravo.

Daleč, daleč je to človeštvo šlo v odtujitvi naravi. Narava smo mi, je del nas in mi smo del nje. In mi smo samo gostje na temu planetu. Na srečo so ostala še stara čustveno veliko bolj razvita ljudstva od nas, ki so ohranila to globoko povezavo z zemljo.

Pozabili smo da je zemlja naša Mati, da je bitje, ki ima svojo esenco, ki nas brezpogojno ljubi. Ki nam samo daje . In mi samo jemljemo, brezbrižno, brezčutno. Ta zavest je redko prisotna v današnjem človeku. In zdaj nam želi povedati, da še vedno potrpežljivo čaka in nam daje čas da dvignemo sebe višje v naši zavesti. Pozabili smo kaj pomeni zavest enosti z Njo.

In vedno več nas je ki si to vračamo, ki se vračamo v njen objem, v objem njene brezpogojne ljubezni z vso ljubeznijo in spoštovanjem, kjer nas čakajo njena darila. Darila ki bodo v svetu, v katerega se podajamo neprecenljive vrednost. Darila miru, spokojnosti, regeneracije, sproščenosti, ki nam jih lahko da narava, darila zdravljenja , ki nam jih ponuja.

In v vsem tem njenem obilju darov, ki nam jih daje brezpogojno smo pozabili na hvaležnost, hvaležnost za vse kar nam daje.  Vsak dan.

Torej ponovna povezava z Mati Zemljo je eden od ključnih korakov do zdravja naših teles.

Skozi njo lahko razumemo sebe , svojo cikličnost, svoje življenje.

Kaj je NOVA DIMENZIJA ODNOSA DO NAŠEGA TELESA

To je zavest, da je naše telo bitje.

Bitje, ki tako zelo hrepeni po naši Ljubezni.

Ali ste  kdaj začutili ljubezen , ki jo zmorete do nekoga , ki ga najbolj ljubite, vprašajte se ali ste kdaj zmogli začutiti to ljubezen do sebe, do svojega telesa.

Če smo iskreni je večino tega , kar smo namenjali našim telesom ,  bilo negodovanje nad tem , kakšno je , zakaj ni bolj lepo, gledali smo vsako malenkostno pomanjkljivost in kritizirali sebe in svoja telesa.

In ob vsem tem je leta in leta naše telo hrepenelo po naši ljubezni, po sočutju, po milini, po nežnosti do sebe.

Večinoma si tega nismo dali. Ker smo imeli tak vzorec. Ker nam niso povedali kakšen čudež je naše telo, kakšna vrednost je naše telo. Ker nas niso naučili spoštovanja in ljubezni do sebe in svojih teles. Ker nismo imeli časa za naše telo. Tempo življenja je bil prehiter.

In v čas v katerega vstopamo, kjer smo in bomo podvrženi razno raznim pritiskom iz zunanjega sveta, in hkrati tudi iz notranjega sveta,  bo ključna ravno ta naša LJUBEZEN in SOČUTJE do naših teles, do nas SAMIH.

Veliko nas čuti , da se intenziteta energij na temu planetu stopnjuje. Da se energije vrtijo hitreje, da se čas vrti hitreje, da izgubljamo občutek za čas.

Znanstveni dokazi pričajo , da so na soncu vedno močnejši in pogostejši izbruhi.

To pomeni da vedno več svetlobe prihaja na naš planet. In tisti ki spremljajo Schumanovo resonanco, poročajo o pospešenem naraščanju vibracije zemlje v Hz.

Bilo je prerokovano. In tudi fizični dokazi  nam potrjujejo dejstvo, da je zemlja in človeštvo na prelomnici v višjo dimenzijo.

S tem ko bo vedno več svetlobe prihajalo na naš planet, se bo ta svetloba sidrala v naše celice v naša telesa. In s prihodom te svetlobe, bodo pritiski na telo v tem smislu, da kjer bodo blokade, kjer bodo deli nas, ki niso v sozvočju z višjo frekvenco, tam bodo izzivi.

Potrebno bo pripraviti naša telesa na vedno več svetlobe in zaradi tega posledično na več pritiskov.

Tako da bodo pritisk znotraj nas in hkrati bomo priča pritiskom iz zunanjega sveta.

Če ne bomo izpuščali starega, bo vedno bolj boleče. Vedno več ljudi bo imelo zdravstvene izzive s telesom.

Izkušali bomo tudi to , da se bo telo začelo upirati, upirati mačehovskemu ravnanju, upirati vsemu tistemu, kar ni v sozvočju z našo naravo.

Zato še enkrat poudarja izjemnega pomena v prihodnje bo , da bomo v ljubečem in sočutnem odnosu z našimi telesi, da bomo v sozvočju, da jih bomo slišali, čutili, razumeli, bili globoko povezani z njimi. Povezani na čisto nov način, povezani z dušo in telesom SAMI S SABO.

NAŠA TELESA , NAŠA BITJA SO PODHRANJENA NAŠE LJUBEZNI IN NAŠEGA SOČUTJA.

POZABILI SMO NA HVALEŽNOST.

Kaj vse so naredila za nas, kaj vse vsak dan naredijo za nas.

ČAS JE DA JIM DAMO KAR JIM PRIPADA.

Zato je zdaj resnično pomembno, da se zavedamo tega , da smo na velikem valu dviga zavesti človeštva in da bo za lahkotnejšo pot skozi turbulence, skozi pritiske iz zunanjega sveta, potrebno imeti zdravo telo in zdrav duh.

Človeštvo je na prelomnici iz homo sapiensa v homo luminus.

To je človek Nove Zemlje, človek 5 dimenzije, ki bo imel veliko lahkotnejše telo, karbonska struktura celic se bo spreminjala v kristalinsko, silicijevo strukturo, naša telesa bodo zdržala vedno več svetlobe.

Ja in smo na začetku te poti. Smo pionirji. Tisti , ki se odloči , da odvrže vse okove matrice 3d sveta, ki ga je držala v ujetništvu nemoči, trpljenja , strahu, žalosti, bolezni , nesreče, se lahko dvigne v novo dimenzijo izkustva sebe.

Vaša duša se je zagotovo odločila za to izkušnjo, za to inkarnacijo, v temu času in prostoru, z namenom.  Veliko duš se je pogumno odločilo , da bodo kot duše priča nečemu izjemnemu, kar se še ni zgodilo v zgodovini človeštva. Temu da se in gostote 3 dimenzije dvignemo na veliko lahkotnejšo dimenzijo, dimenzijo brezpogojne ljubezni in enosti, kjer nas čaka življenje v radosti, obilju, sreči, miru, svobodi, harmoniji.

Vendar vsak , ki si upa stopiti na to pot, in ki  je pripravljen spustiti vse staro, vse kar ga drži v strahu, ve da ta pot zagotovo ni lahka.

Za ego je strašljivo, ko razpada, ko nima več ničesar , česar bi se prijel.

In ne bo druge poti, kot da na en način umremo sebi , umremo staremu sebi in dovolimo da se skozi nas rodi novi človek nove zemlje. Da se rodimo NOVI MI.

KAJTI ČAS JE DA ŽIVLJENJE POSTANE VELIČASTNA IZKUŠNJA TEGA KAR SMO

V svetu v katerem se trenutno nahajamo, se vedno bolj zavedamo, da bo naš veliki atribut naše zdravje.
Zdravje telesa in zdravje duha. In nihče nam tega ne bo mogel dati, razen mi sami. Tokrat nihče ne bo mogel narediti soočenja s samin sabo, z vsemi deli nas,  namesto nas. Lahko nam pomagajo, glavno delo moramo opraviti sami.

Dojemamo kako izjemna je naša posoda, naše telo. Začenjamo čutiti in telo nas kliče, da ga podpremo. 
V višjo dimenzijo se povzdigujemo skupaj z našim telesom. 
Nove energije in frekvence zemlje nas potiskajo v novo dimenzijo sebe in novo dimenzijo teles.
Ker se vibracija energij tega planeta dviguje oziroma se energije vrtijo hitreje , pa zaradi tega prihajajo na površje tudi vse naše najglobje sence , rane, travme , ki smo jih zakopali globoko. 
Potisnili globoko v naša telesa. In telesa se želijo osvoboditi teh blokad, tega neravnovesja.
Zato bo resnično izjemnega pomena PODPORA na vseh nivojih našemu telesu.

Čas je da postanemo zdravilci sebi. Čas je da se spomnimo kako.

VSE JE V NAS. SAMO SPOMNITI SE MORAMO

Preberite tudi ostale zapise

KDO SI SATAYA

https://youtu.be/lkVkmlXe1I4 KDO SI SATAYA? Sataya je moj drugi Dom na

Scroll to Top

Prijavi se