NE DOVOLITE DA VAS USPAVAJO

NE DOVOLITE SI DA POSTANETE OTOPELI IN APATIČNI

Tokrat  pišem v upanju , da se vsaj v kakšni duši zgodi BUDNICA, BUDNICA ZA LIGHTWORKERJE ( delavce za Luč ).

Ker intenziteta delovanja tistih , ki nam želijo na vse možne načine odvzeti Luč narašča.

Verjetno ste občutili, kako je v zraku občutiti težke , goste energije in jaz opazujem sebe , kako bi telo najraje podleglo temu in se predalo v nedelovanje.

Izjemno bo pomembno , da bomo znali prepoznati, kdaj je naše telo v procesu dviga zavesti in zaradi novih visokih frekvenc res potrebuje počitek, kdaj pa je utrujenost in apatičnost posledica delovanja tistih, ki si to želijo za nas.

Mislim , da je vsem jasno , da tisti , ki ne želijo da se prebudimo, namerno vplivajo na naše počutje, na našo vibracijo z nizkimi frekvencami, z toksičnimi frekvencami preko 5gx, z toksičnim ozračjem. To kako imamo toksično okolje sem sedaj še bolj izrazito izkusila in dobila dodatne potrditve, ker sem bila 1 teden odmaknjena iz tega okolja. Ker sem bila v frekvenčno zelo visokem in čistem okolju je bila ta razlika še toliko bolj očitna. In zato zagotovo vem, da trenutni zunanji vplivi na naša telesa niso naklonjeni našemu zdravju, naši osebni rasti , dvigu zavesti.

Lahko občutimo kot bi bili odeti v kopreno , ki želi izbrisati jasnost, in to se na zanimiv način kaže tudi na zunaj. V našem kraju se ne spomnim take oblačnosti. Drugačna je in vem , da ni naravna. Frekvence svetlobe so vedno močnejše in vedno več je potrebno da bi preprečili , da nas ta Svetloba doseže.

Zakaj sploh pišem.

Pišem zato, da jasno vidite, kako nam zunanji dejavniki želijo vzeti Svetlobo, želijo vzeti Luč, ki prihaja na zemljo.

Pišem zato, da če veste , da se to dogaja , da stopite v zavedanje , da nismo žrtve tega

Pišem zato, ker je v temu trenutku vse preveč delavcev Luči zaspalo, sedaj ko jih svet najbolj potrebuje.

NE DOVOLI DA TE USPAVAJO, NE DOVOLI DA TI VZAMEJO TVOJO LUČ. To so storili že nič kolikokrat in tokrat VEDI DA SE LAHKO DVIGNEŠ NAD NJIH . LAHKO SE DVIGNEŠ NAD TO GOSTO TEŽKO ENERGIJO.

Pišem v upanju , da se spomniš zakaj si se kot duša odločil/a priti na ta planet.

ŽELIM TI VLITI VOLJO IN MOČ, da se ne predaš apatičnosti, da ne dovoliš , da nizke frekvence vplivajo nate in na tvoje delovanje.

DVIGNI SE, BITJE LUČI IN LJUBEZNI SI

REŠI SE OKOV V KATERE TE OKLEPAJO IN PRIKLEPAJO V to kar nisi

SPOMNI SE KDO V RESNICI SI

VSTANI

NE DOVOLI JIM ZMAGE NAD TABO

PRIŠEL/PRIŠLA SI DA PRINESEŠ LUČ TEMU PLANETU

SAMO SKUPAJ NAM BO USPELO, ZATO DVIGNI SE NAD STRAH, ODVRZI VSE KAR TE DRŽI V NIZKIH ENERGIJAH, REČI NE VSEMU KAR VEŠ , DA NI LJUBEZEN

VSTANI, ne kleči več

DVIGNI SE NAD TEMNE GOSTE ENERGIJE

IMAŠ MOČ, POIŠČI JO V SEBI IN DOVOLI , DA SE SKOZI TEBE RODI NOVA ZEMLJA

Lahko potrebuješ samo eno besedo, en poriv, en navdih, en trenutek spominjanja.

Poišči tisto nekaj, kar te lahko dvigne iz uspavanosti in otopelosti.

Premakni se. Lahko je ustvarjanje , lahko je pesem, ki jo zapoješ , lahko ples, lahko pogovor, lahko knjiga, lahko delavnica…

Samo premakni se.

Ne obstani.

Ni več čas da čakaš. V temu trenutku si ti tisti/ tista ki mora narediti korak, ki mora iti v akcijo, da si dvigneš vibracijo.

Dnevi priprave sebe za nove energije pred marčevskim ekvinokcijem so izjemno pomembni. Zato naredi vse , da se pripraviš in , da si dvigneš vibracijo.

Ne morem poudariti kako pomemben je v temu trenutku vsak trenutek.

Zagotovo si ne želiš sveta , ki ga lahko vidiš v zunanjem svetu.

Želimo si lepši svet , zato bodimo MI SPREMEMBA , KI JO ŽELIMO VIDETI V SVETU

BODIMO MI TISTA VIBRACIJA V KATERI ŽELIMO , DA DELUJE NAŠ SVET

VSE SE ZAČNE PRI NAS

VEM DA NAM BO USPELO

Želim ti podati novo moč, novo upanje, roko ki te dvigne, ključe za lepše in lahkotnejše življenje v Novi Zemlji , eliksir, ki te prebudi iz spanja, pomoč, da se osvobodiš vsega , kar je še v tebi gostih in težkih energij. Želim ti da preživiš ure v objemu Luči in Ljubezni , v prostoru, ki ti bodo vrnili TEBE in ti pomagali spomniti se kaj vse si in kaj vse nosiš v sebi

Preberite tudi ostale zapise