Portal 222 222

Danes so izjemneeee energije. Včeraj je še odhajalo staro. Dotok kozmičnih žarkov Luči postaja močnejši in močnejši.
Vstopamo že v energije portala 222 222. Sploh nimam več besed. Če si pripravljen, se je, ali se bo ,zgodil kvantni skok v Novo Zavest.
Odprite vrata Srca. Prihaja cunami Božanskih energij.
Lahko vstopimo. Pot je odprta. Zdaj pa zares. Odvrzite vse staro, ne potrebujemo več. Odslužilo je. Konec je stare Zemlje. Konec ujetosti v vse tisto kar nismo Mi. Samo odločiti se moraš ,da izstopiš.
In odprejo se vrata neskončnih potencialov duše. Odprejo se vrata v neskončno obilje univerzuma.
Mogočni trenutki za Zemljo.
Blagoslovljeni smo.
Samo navibrirajte se na novo zemljo in gremooooo .

Pred nami so izjemne podporne energije. Univerzum nam ponuja pomoč. Portali so vrata, ko nas Univerzum obliva z energijami milosti, z namenom, da se dvignemo v Zavesti. Odprimo vrata Srca in s hvaležnostjo sprejmimo pomoč. Poudarjam pa vedno, da se zavedajmo, da je vse v nas, da smo mi vse, da vse kar je zunanjega, nam je lahko v pomoč, vendar ne predajamo svoje moči temu, ne opirajmo se samo na zunanje. V sebi imamo vse, s hvaležnostjo sprejmimo kar nam je ponujeno v pomoč
Ogromne količine svetlobe prihajajo na naš planet , tako da bodo dnevi utrujenosti in dnevi, ko bomo v aktivaciji čistega potenciala. Dogaja se veliko zdravljenje planeta Zemlja .
Spuščamo resnično ogromno vsega, kar nas je omejevalo, da bi izkušali sebe v vsej svoji celosti.
Še vedno je dejstvo to, da bo lahkotnost našega življenja odvisna od tega, koliko smo pripravljeni Izpustiti. In koliko smo se pripravljeni predati, prepustiti temu ,,da nas vodi naš božanski jaz. Koliko zaupamo, koliko dovolimo da nam vlada strah
V nas, v našem zavedanju se odpira ogromno programov, ki so nam jih vcepili, ki smo jih podedovali od prednikov in tu so zato, da jih prepoznamo, da rečemo NE, ne rabimo več tega in da se tako dokončno osvobodimo vseh omejenih vzorcev.
Lahko delaš vse možne duhovne prakse, če nisi pripravljen spustiti , ne moreš naprej. Zato še enkrat, ključ je IZPUSTITI.


DOVOLITE SI VRNITI SE,
DUŠA KLIČE, DOM KLIČE, SVOBODA KLIČE
DOVOLITE,
NE BOJTE SE NEZNANEGA.
Potreben je pogum , skok zaupanja, darila na drugi strani pa so neskončnih in neprecenljivih vrednost.

GREMO V NAJVELIČASTNEJŠO IZKUŠNJO SEBE


PRIŠLI SMO IZ ENOSTI
PRIŠLI SMO IZKUSIT DUALNOST
PRIŠLI SMO DA IZMOJSTRIMO TO POLARNOST

ŽIVLJENJE SE ZARES ŠELE ZAČENJA.

Preberite tudi ostale zapise