Klepet ob Kavi

DVIG ZAVESTI in 5 DIMENZIJA

Smo v izjemnih časih, pritiski postajajo čedalje intenzivnejši.
Da bomo zmogli, bo potrebno, da postanemo mojster sebe, mojster svojih energij.
Postati bomo morali zavestni in zavestno ostajati v svoji moči.
Potreben bo močan fokus na dobro, močan fokus na Novo ki nastaja.
Pomembno bo, da bomo ostajali v SEBI.
Pomembno bo, da bomo zmogli preseči in transformirati svoje strahove.
Pomembno bo, da bomo zunanji opazovalec.


Zmogli bomo ker za to smo se pripravljali tisoče let.

Rojeva se Nova Zemlja

Čas je, da se spomnimo KDO V RESNICI SMO in da začnemo živeti kot kreatorji svojega življenja.

Vstopamo v prostor 5. dimenzije, spomninjati se pričenjamo kdo resnično Smo. Osvobojeni in prebujeni v to kar mi resnično smo, bomo lahko vse to prenesli v našo fizično realnost. Da bomo končno lahko zaživeli v vsej polnosti kot kreatorji svojega življenja, zaživeli v svetu miru, Ljubezni, harmonije, enosti, radosti, sreče in obilja.


VRAČAMO SE V ZAVEDANJE KDO MI SMO


Vrata Nove Zavesti, vrata v 5.dimenzijo na našem planetu Zemlja so odprta. Da bi lahko vstopili moramo odpreti Srce in odvreči vsa omejena prepričanja, podreti moramo vse zidove, ki smo jih dolgo postavljali pred svoje Srce, zato da bi ga zaščitili pred bolečino. Skozi osvobajanje vsega kar ni naše, bomo odprli vrata in naredili prostor za Novo, prostor za to kar mi Smo.


Odprli bomo vrata Novemu Človeku in Novi Zemlji.


Smo v času, ko se iz naših globin dvigajo najbolj skrite in največje bolečine, strahovi…Prihajajo iz vseh dimenzij in vseh življenj našega obstoja. In tokrat vemo kako in imamo možnost, da se jih dokončno osvobodimo.


ČAS JE ZA NOVO ZAVEST, ČAS JE ZA NOVO ZEMLJO

Mi smo kreatorji svojega življenja in mi smo tisti, ki dovolimo in lahko odpremo vrata energijam Luči in Ljubezni in s tem Novi Zavesti, Novi Zemlji, 5 dimenziji. Univerzum in vsa bitja Luči in Ljubezni nam v tem trenutku ponujajo zares izjemno podporo da bi bila naša pot dviga zavesti čim lahkotnejša, da bi lahko zaživeli novo življenje v novi dimenziji.

Preberite tudi ostale objave v medijih

Scroll to Top

Prijavi se