ČAS JE ZA NOVO DIMENZIJO ODNOSA DO SVOJEGA TELESA

ČAS JE ZA NOVO DIMENZIJO ODNOSA DO SVOJEGA TELESA

VREDNOST NAŠIH TELES BO V PRIHODNJE PREDSTAVLJALA NAJVIŠJO VREDNOTO.

VEDNO BOLJ SE ZAVEDAMO, DA SMO ENERGIJA.

ČE HOČEŠ RAZUMETI SVET, GLEJ Z VIDIKA ENERGIJE, NAM JE

SPOROČILO PREDAL ŽE ALBERT EINSTEIN.

PRIHAJA ČAS, KO BO ZA LAHKOTNEJŠE KRMARJENJE

SKOZI VIHARJE PREOBRAZBE ZEMLJE TREBA VIDETI

Situacija preteklih dveh let nas je tiste, ki smo si to dovolili, pretresla do te mere, da smo začeli sebe dojemati na globlji ravni.

Zagotovo pa se je vprašanje zdravja in telesa dotaknilo vsakogar od nas. Nekateri smo si dovolili videti matrico, v katero smo bili ujeti. Matrico strahu, ki nam je jemala moč. In nekateri smo se odločili, da si vzamemo svojo moč nazaj. Dovolili smo si podvomiti o tem, ali je tistim, ki jih navidezno skrbi za naše zdravje, res do tega, da bi mi bili zdravi. Kaj pa če želijo, da smo odvisni od njih, nemočni, nebogljeni? In rekli smo NE.

Zdaj je čas, da si povrnemo izgubljeno moč, ki smo jim jo predajali.

BITI ODVISEN ALI BITI KREATOR?

Odločitev, ali biti žrtev, odvisen in nemočen ali biti kreator svojega življenja, zahteva, da spustimo vse omejitve in omejene vzorce našega uma, ki so nam preprečevali, da bi izkušali sebe v vsej

svoji moči. Zahteva, da si dovolimo biti odgovorni za vsa svoja dejanja.

Zagotovo je lažje s prstom kazati na druge kot sprejeti, da si za popolnoma vse, kar se ti dogaja v življenju, odgovoren samo ti sam in nihče drug.

Da, potreben je obrat vase, navznoter. In vprašati se moramo, kdo v resnici smo, ter kakšen je naš odnos do sebe in svojega telesa.

Vsak izziv zdravja oz. neravnovesja v našem telesu je posledica odnosa in ravnanja s seboj. Kolikokrat smo gnali svoje telo prek meja zmogljivosti, samo da bi se dokazovali drugim! Slej ko prej

bo treba polagati račune.

Zato se ustavimo, obrnimo vase in se ponovno povežimo s svojim telesom in naravo.

Daleč, daleč je šlo človeštvo v odtujitvi naravi. Narava smo mi, je del nas in mi smo del nje. In mi smo samo gostje na tem planetu.

Na srečo so še ostala stara, čustveno veliko bolj razvita ljudstva od nas, ki so ohranila to globoko povezavo z zemljo.

Pozabili smo, da je ona naša mati, da je bitje, ki ima svojo esenco, ki nas brezpogojno ljubi. Mi pa jo jemljemo brezbrižno, brezčutno. Zdaj nam želi povedati, da še vedno potrpežljivo čaka in nam daje čas, da se dvignemo višje v svoji zavesti, v zavest enosti z njo.

Vedno več nas je, ki se z vso ljubeznijo in spoštovanjem vračamo v objem njene brezpogojne ljubezni, kjer nas čakajo njena darila, ki bodo neprecenljive vrednosti v svetu, v katerega se podajamo.

Narava nam lahko brezpogojno da darila miru, spokojnosti, regeneracije, sproščenosti, darila zdravljenja. Ponovna povezava z Zemljo je eden ključnih korakov do zdravja naših teles. Skoznjo

lahko razumemo sebe, svojo cikličnost, svoje življenje.

TELO JE BITJE, KI HREPENI

PO NAŠI LJUBEZNI

Kaj je nova dimenzija odnosa do lastnega telesa? To je zavest, da je naše telo bitje, ki tako zelo hrepeni po naši ljubezni. Ste kdaj zmogli začutiti takšno ljubezen do sebe, do svojega telesa, takšno kot do nekoga, ki ga zelo ljubite ? Večinoma ne. Ker smo imeli tak vzorec. Ker nam niso povedali, kakšen čudež je naše telo in kakšno vrednost ima. Ker nas niso naučili spoštovanja in ljubezni do

sebe in svojega telesa. Ker nismo imeli časa zase, saj je bil tempo

življenja prehiter.

Toda v času, v katerega vstopamo, bomo podvrženi številnim pritiskom tako iz zunanjega sveta kot tudi notranjega, zato

bosta ključna ravno našaljubezen in sočutje do svojega telesa, do sebe.

Veliko nas je, ki čutimo, da se intenzivnost energij na planetu stopnjuje, da se čas vrti hitreje in da izgubljamo občutek zanj.

Znanstveni dokazi pričajo, da so na soncu vedno močnejši in pogostejši izbruhi. To pomeni, da vedno več svetlobe prihaja na naš planet. Tisti,ki spremljajo Schumanovo resonanco,

poročajo o pospešenem naraščanju vibracije Zemlje v Hz.

TELO SE BO UPIRALO VSEMU, KAR NI V SOZVOČJU Z NARAVO

Bilo je prerokovano in tudi fizični dokazi potrjujejo, da je Zemlja in z njo človeštvo na poti v višjo dimenzijo. S tem ko bo vedno več svetlobe prihajalo na planet, se bo svetloba sidrala v celice naših teles in posledično bodo pritiski na telo veliki – kjer bodo blokade (to je tam, kjer deli nas niso v sozvočju z višjo frekvenco), tam bodo tudi izzivi.

Če ne bomo izpuščali starega, bo vedno bolj boleče. Vedno več ljudi bo imelo zdravstvene izzive. Telo se bo začelo upirati vsemu, kar ni v sozvočju z naravo. Zato bo v prihodnje izjemno pomembno,

da bomo v ljubečem in sočutnem odnosu s svojimi telesi, da jih bomo slišali, čutili, razumeli, da bomo globoko povezani z njimi. Povezani na čisto nov način – z dušo in telesom, sami s sabo. Naša telesa, naša bitja so podhranjena ljubezni in sočutja. Kaj vse naredijo za nas!

Čas je, da jim damo, kar jim pripada.

PRIHAJA HOMO LUMINUS

Zelo pomembno se je zavedati, da smo na velikem valu dviga zavesti človeštva in da bomo za lahkotnejšo pot skozi

turbulence in pritiske iz zunanjega sveta morali imeti zdravo telo in zdravega duha. Človeštvo je na prelomnici iz homo sapiensa v homo luminus. To je človek Nove Zemlje, človek pete dimenzije, ki

bo imel veliko lahkotnejše telo, karbonska struktura celic se bo spreminjala v kristalinsko, silicijevo strukturo, naša telesa bodo zdržala vedno več svetlobe.

Smo na začetku te poti. Smo pionirji. Tisti, ki se odloči, da odvrže vse okove matrice tridimenzionalnega sveta, ki

ga je držala v ujetništvu nemoči, trpljenja, strahu, žalosti, bolezni, nesreče, se lahko dvigne v novo dimenzijo izkustva sebe.

Vaša duša se je zagotovo z namenom odločila za to izkušnjo, za inkarnacijo v tem času in prostoru. Veliko duš se je pogumno odločilo, da bodo priča nečemu izjemnemu v zgodovini človeštva, ko se iz gostote tretje dimenzije dvigujemo v veliko lahkotnejšo dimenzijo brezpogojne ljubezni in enosti, kjer nas čaka življenje v radosti, obilju, sreči, miru, svobodi, harmoniji.

POT NE BO LAHKA

Vsak, ki si upa stopiti na to pot in je pripravljen spustiti vse staro, kar ga drži v strahu, ve, da ta pot ni lahka. Za ego je strašljivo, ko razpada, ko se ne more ničesar več oprijeti. A ni druge poti, kot da dovolimo, da se skozi nas rodi novi človek Nove Zemlje. Da se rodimo novi mi.

V svetu, v katerem trenutno živimo, se vedno bolj zavedamo, da bo naš veliki atribut naše zdravje. Zdravje telesa in zdravje duha.

In nihče nam tega ne bo mogel dati, razen mi sami. Nihče ne bo zmogel soočenja s sabo, z vsemi deli sebe, namesto nas.

Lahko nam pomagajo, a glavno delo moramo opraviti sami.

Vedno bolj se zavedamo kako izjemno je naše telo.

Začenjamo ga čutiti, kliče nas, da ga podpremo. Nove energije in frekvence Zemlje nas potiskajo v novo dimenzijo sebe in teles.

Na površje prihajajo tudi vse naše najgloblje sence, rane, travme, ki smo jih zakopali globoko v naša telesa. Želijo osvoboditev iz teh blokad in neravnovesja.

Zato bo resnično izjemnega pomena podpora sebe na vseh ravneh. Čas je, da postanemo zdravilci sebe.

Vse je v nas, samo spomniti se moramo.

Preberite tudi ostale objave v medijih

Scroll to Top

Prijavi se