Prehod v 5D – Smo pionirji nove civilizacije

ČLOVEŠTVO je na prehodu v  NOVO ZLATO DOBO,  KI vibrira v ZAVESTi 5.dimenzije

Na površju sveta trenutno vladajo vojne in nasilje, trpljenje in žalost,

bolečina in pomanjkanje.

Če pogledamo ta del sveta se vse zdi črno.

Hkrati pa se tiho in za mnoge še nevidno dogaja nekaj novega. Dogaja se notranja revolucija.

Vedno več ljudi z vsakim novim dnem jasneje sliši klic, ki nas kliče v Novo Zavest, v polje Ljubezni.

Začenja se pisati nova zgodovina človeštva.

Začenja se ZLATA DOBA.

Veličastno je zavedati se, da smo priča enega velikih dvigov zavesti človeštva, katerega so napovedovali mnogi preroki. Nekateri so vedeli. Zdaj smo tu.

Zemlja se dviguje oziroma se širi v zavest 5.dimenzije v zavest Brezpogojne Ljubezni in zavest Enosti.

5D Zemlje ni kraj in tudi ni čas, 5 dimenzija je višje stanje Zavesti. Je višja vibracija.

Ta dimenzija že obstaja. Je del našega planeta. Nekateri jo lahko že čutijo, so del nje, jo lahko vidijo.

Zakaj je nekdo ne more videti? Zato ker ne vibrira z njo, ne vibrira tako hitro, ker ne vibrira lahko bi rekli tako visoko.

Najenostavnejše lahko razložim s pomočjo stropnega ventilatorja.

Ko se ventilator vrti počasi vidimo vse dele ventilatorja, ko se začne vrteti hitreje, postaja podoba vedno bolj zamegljena. Ne vidimo več tistih delov, ki smo lahko videli, ko se je vrtelo počasi.  Toda če bi se še mi začeli vrteti tako hitro, bi lahko spet videli vse dele. Tako je tudi z nami , z našo frekvenco.

To pomeni, da ko bomo dovolj dvignili svojo vibracijo v vibracijo brezpogojne Ljubezni, bomo dvignili, bomo  pospešili svojo frekvenco in takrat bomo postali del 5. dimenzije, del Nove Zavesti in del Nove Zemlje.

5.dimenzija ni drug prostor

Ko rečemo, da gremo v 5D, v Novo Zemljo ne gremo v drug prostor. Smo še vedno tukaj in zdaj v tej fizični realnosti. Smo samo v drugi dimenziji zavesti.

5D je dimenzija, ki jo izkušamo tukaj in zdaj, medtem ko lahko oseba, ki stoji ob nas, doživlja svet v 3D.

Vsak dan vsakdo izmed nas vibrira na različnih vibracijskih nivojih/dimenzijah. Od nas je odvisno v katerem polju zavesti vibriramo. Ali vibriramo v težki gosti energiji strahu, skrbi, sovraštva jeze, pohlepa, nevoščljivosti…, ali pa vibriramo v visokih vibracijah in energijah kot so ljubezen, sočutje, hvaležnost, radost, izpolnjenost, mir, milina, nežnost, …

Živimo v kvantnem polju. Vse obstaja in se dogaja tukaj, zdaj.

 

Ljudje, ki že dostopajo do 5D imajo visoko vibracijo brezpogojne Ljubezni in zavesti enosti, ti že živijo in delujejo ter kreirajo v tej novi dimenzij. Imajo 5D izkušnje ( telepatija, jasnovidnost, jasno vednost, jasno čutnost…) , vidijo duhovni svet (ki je 3D človeku neviden),  živijo v visoki vibraciji radosti, sreče, izpolnjenosti, hvaležnosti, obilja, sočutja , miru…

Ljudje, ki imajo 3D vibracijsko raven, torej težko, gosto, počasno frekvenco, ne morejo dostopati do 5D, kjer se energija giblje veliko hitreje, ne razumejo, da obstajajo druge realnosti,  ujeti so v prepričanju, da je svet samo to kar lahko primejo, kar je fizično, ne morejo videti, kaj obstaja onkraj 3D.

Na primer, če sedita dva človeka drug poleg drugega, in ima eden visoko vibracijo in drugi vibrira v 3D,  je svet, ki ga vidita in zaznavata za njiju popolnoma drugačen.

Če gledata isto drevo, tisti, ki je v 3D, morda sploh ne vidi drevesa, ker razmišlja o vseh možnih, skrbeh, strahovih, kaj se mu lahko zgodi v gozdu…

Tisti ki deluje z visoke vibracijske ravni, lahko vidi energijo drevesa, se energijsko poveže s tem drevesom, ker čuti povezanost in zavest enosti z mati zemljo in zato lahko tudi telepatsko komunicira s tem drevesom, vstopa v dimenzije zdravljenja z naravo. Tako sta dve osebi fizično na popolnoma istem mestu in v povsem različnih realnostih.

Ljudje v visoki vibraciji tudi sočloveka vidijo popolnoma drugače kot tisti, ki vibrirajo še v stari gosti težki energiji. Sočloveka vidijo kot brata, sestro, vidijo dušo sočloveka, vidijo notranjo lepoto človeka, ker so v zavesti enosti, vedo, da vse kar vidijo v sočloveku je odsev njih samih, vsak človek ki ga srečajo je darilo, in ker je ljubezen dajanje,  je njihovo vprašanje, ko se srečajo s sočlovekom, kaj ti lahko podarim.

Ali si lahko zamislite življenje s takimi ljudmi in kaj vse bi kot človeštvo lahko skreirali iz polja ljubezni.

Ljudje z nizko vibracijo pa so ujetniki lasnih negativnih vzorcev , programov, čustev, verjamejo da so žrtve ravnanja sočloveka z njimi, da so oni žrtve odnosa in ne prevzemajo odgovornosti, za to kar jim odslikava oziroma zrcali svet. Ne razumejo še zakona Univerzuma, da kar je znotraj nas je tudi zunaj nas. Da kar storijo drugemu , storijo sebi, ker bodo nekoč morali tudi oni to izkusiti. Ne razumejo še dejstva, da ko spremenijo sebe, ko ozdravijo svoje rane iz katerih delujejo, se svet okoli njih popolnoma spremeni.

V prihajajočem obdobju bomo vse bolj jasno videli ločevanje ljudi, kot posledica različne vibracije ljudi. Vedno bolj bo očitno kdo deluje v 3D in kdo je duhovno prebujen in vibracijsko raste. Vedno bolj bo očitno, da živimo v različnih realnostih, da stvari vidimo drugače, da stvari razumemo drugače.

Zelo drugačni bomo, čeprav bomo živeli na isti Zemlji.

Rodili smo se v izjemen čas, ko nam mati zemlja in celoten univerzum  ponujajo izjemno priložnost, da se v pospešenem času dvignemo v zavesti, da prečistimo težke programe, vzorce, zapise svojih prednikov in preteklih življenj. Zdaj se vse dogaja izjemno hitreje, kot se je še pred nekaj leti. Priča smo izjemni priložnosti duhovne rasti in razvoja na Zemlji.

Ta zavestni evolucijski proces se od leta 2012 na Zemlji zelo hitro pospešuje in bo sčasoma ustvaril veliko bolj razvit planet in duhovno veliko bolj razvito človeško bitje. 

Trenutno smo v prehodnem obdobju, sčasoma ( časovno je to zelo težko opredeliti, ker v univerzumu ni časa in je vse odvisno od naše hitrosti prebujanja )  pa bo celoten planet vibriral samo še v visoki vibraciji 5. dimenzije.

Smo pionirji nove visoko duhovno razvite civilizacije.

TRENUTNO SMO V PREHODNEM OBDOBJU

Lahko vidimo kako smo kot človeštvo na eni strani prišli do roba, ko se mnogi zavedamo, da, če gremo tako naprej ( bio inženiring, trans humanizem, kiborgi, materializem, potrošništvo in zaradi tega uničevanje planeta…), da je to samo še pot v samouničenje človeka.

Mnoge civilizacije so izkusile samouničenje in uničenje zaradi svojega delovanja in vedno ko je civilizacija prišla do roba, se je zgodilo samouničenje največkrat v povezavi z naravno katastrofo.

Mnogi ljudje, mnoge prerokbe pravijo, da nam popolnega uničenja tokrat ne bo potrebno izkusiti. Bodo pa velika čiščenja. To se že odraža na ta način, da se dogajajo veliki potresi, poplave, požari … Zagotovo lahko pričakujemo vedno več naravnih katastrof,  zemlja je vstopila v nekakšno turbulentno stanje, ker smo kot planet vstopili na veliki val energijskega dviga planeta zemlje.

Zemlja se odziva na energetsko stanje ljudi. Zemlja je eno z nami, je bitje ki vibrira z nami, diha z nami, čuti z nami in prišli smo do trenutka, ko je celoten Univerzum odločen, da se dvigne zavest na zemlji. Zato priteka na naš planet vse več svetlobne plazme, ki hkrati tudi izpodriva na plan vse temne goste energije, ki jih nosimo v sebi. Zemlja je v temu času za nas izjemna zdravilka, lahko občutimo kako nam drži s svojo frekvenco prostor za zdravljenje, ona je tista ki nam zelo pomaga pri zdravljenju vseh tisočletnih ran človeštva.

Znanstveno imamo dnevno dokaze kako vedno več plazma svetlobe iz Univerzuma in sonca doteka na naš planet. Ti prinašajo kode, ki prebujajo v nas spominjanje na naš izvor, spominjanje tega, kdo mi v resnici smo.

Sončni izbruhi, sončni vetrovi naraščajo, in v vedno večji meri prihajajo v našo atmosfero  in te energije nove zavesti, prihajajo iz kozmične plazme, svetlobne energije iz galaktičnega središča našega sončnega sistema, sončnih izbruhov in sončne energije, lunine energije, kometov, meteorjev in energije iz astronomskih dogodkov, kot so portali, mrki, enakonočja, solsticij…

Naš planet dviguje frekvenco, kar odkrivajo in dokazujejo mnogi znanstveniki npr. naraščanje  Shumanove resonance,  naraščanje Kp Indeksa, ki  meri magnetno polje zemlje.

Celoten planet, živali in okolje gredo skozi velike fizične in psiho-duhovne spremembe in se dvigajo na svoj način v svojem času. 

Zemlja nam jasno kaže, da se nekaj dogaja, da se dviguje v frekvenci, da se preobraža.

Smo del tega planeta, smo elektromagnetna bitja in smo tesno povezani z zemljo, bolj kot lahko v temu trenutku sploh dojamemo.

Velike spremembe se zaradi vplivov teh kozmičnih novih energij dogajajo tudi na molekularni DNK ravni.

Smo del procesa evolucije našega planeta. Pred temi novimi frekvencami ne bo moč nikamor pobegniti.

Vsak se bo moral soočiti z njimi.

Vsak človek te spremembe doživlja na svoj način in ob svojem času.

Za mnoge, ki so bili prepričani in uspavani, v vedenju, da je resnično samo vse kar lahko vidimo, otipamo, okušamo, slišimo, vonjamo, za mnoge, ki so ujeti v sovraštvu, strahu, zamerah jezi, bo pot naprej kar velik izziv.

Kajti življenje in delovanje v teh gostih, težkih energijah, je delovanje iz ran, bolečin, travm, mi pa smo sedaj zaradi vseh teh novih energij v času ko se iz naših globin dvigajo najbolj skrite in največje bolečine, strahovi…Prihajajo iz vseh dimenzij in vseh življenj našega obstoja. Z namenom da jih vidimo, da jih sprejmemo, objamemo z ljubeznijo in jih ozdravimo.

Vsa svetloba ki prihaja na naš planet in se uteleša v nas, bo izpodrivala težke goste energije, kar nam bo zelo jasno odslikavalo življenje. Ljudje in dogodki nam bodo zrcalili točno to, kar potrebujemo za ozdravitev in rast duše. Tukaj ni pomote. To je zakon Univerzuma. Naš energetski zapis, naša duša vedno pritegne popolne scenarije in ljudi, da bi se zgodila naša ozdravitev in osvoboditev. Kar nas najbolj zadržuje v starih težkih energijah, vzorcih in omejitvah je STRAH. Da se dvignemo v zavesti bo vsak sam moral čez preizkušnje vere in čez svoje omejujoče strahove. Za našimi največjimi strahovi so naši največji zakladi. Korak do najvišje rasti sebe je, da narediš prav tisto, česar se najbolj bojiš.

Tisti ki se dvignejo nad strah vedo, da se za strahom skriva moč, ki pretresa vesolje.

Vedno bolj vidimo kaj je resnica in kaj iluzija in vstopamo v procese, kjer se dogaja osvobajanje vsega tistega, kar nas je držalo v hipnotični uspavanosti zaradi vseh programov, vseh kletk v katere smo se rodili in v katere smo bili ujeti.

Smo v času, ko se je celoten Univerzum odločil, da planet Zemlja dvigne vibracijo, da dvigne svojo frekvenco.

Iz težkih gostih energij se dvigujemo v veliko subtilnejše in lahkotnejše energije.

Postaja nam jasno, da staro odhaja, da starega sveta ne bo več.

Ne bo več možno ostati v stanju, kjer nam je bilo udobno in smo živeli uspavani v navidezni sreči in svobodi.

Samo od nas je odvisno kako hitro bomo prišli do nove zavesti in življenja, kjer bomo lahko živeli življenje v Ljubezni, Radosti in Miru, obilju, harmoniji.

 

Brez globoke povezanosti in izkustva Enosti z Mati Zemljo ne bo možno vstopati v 5. dimenzijo.

 

Če pogledamo današnjega človeka, vidimo kako drvi v samo uničenje in uničenje zemlje, ker je pozabil KDO JE, pozabil je kako je on sam delček kreacije Mati Zemlje, pozabil je, da je njegovo življenje odvisno od zemlje, pozabil je da nam ona daje življenje in človek je pozabil na LJUBEZEN do Nje, ki je zakopana v vsakemu izmed nas globoko v srcu.

Pot v NOVO ZEMLJO  vodi samo preko srca, preko LJUBEZNI in globoke povezave z Mati Zemljo.

Potrebno se je samo spomniti te LJUBEZNI, ki jo nosimo v sebi. Nosimo zapis v vsaki naši celici. Zasidran je globoko na naši DNK ravni.

Potrebno je samo, da odpremo vrata tisti iskri čiste Stvarnikove Ljubezni, ki je v nas od začetka časov.

Potrebna je samo LJUBEZEN Srca in ta je tista, ki nam začne odpirati vrata v zavest Enosti, tista , ki nam začne odpirati vrata v nevidni svet, v duhovno kraljestvo.

Skozi to LJUBEZEN in to zavest vodi pot v NOVO ZEMLJO

VRATA NOVE ZAVESTI

5 dimenzija Zemlje že obstaja. Lahko vstopimo. Lahko jo že v temu trenutku izkušamo na tej zemlji. Edina vrata so skozi srce. Edini ključ je Ljubezen. Podreti se morajo vsi zidovi, ki smo jih dolgo postavljali pred svoje Srce, zato da bi ga zaščitili pred bolečino. Ozdraviti bo potrebno vse globoko zakopane rane in bolečine, iz katerih smo delovali. Odvreči bo potrebno vsa omejena prepričanja. Potrebno se bo osvoboditi  vsega kar ni naše, in kar je težkih energij v nas. Skozi vse te procese bomo odpirali vrata in naredili prostor za Novo, prostor za to kar mi Smo. Bolj ko bomo osvobojeni in ozdravljeni, bližje bomo Svetlobi duše, bližje bomo tisti iskri Čiste Božanske Ljubezni ki je v nas od začetka časov. In ko se popolnoma Zavedamo da smo MI ta iskra Čiste Božanske Ljubezni, ko se zlijemo v Eno z Svetlobo naše duše, takrat stopimo v 5 dimenzijo.

Čas je, da se spomnimo KDO V RESNICI SMO in da začnemo živeti kot kreatorji svojega življenja.

Osvobojeni in prebujeni v to kar mi resnično smo, bomo vse to prenesli v našo fizično realnost. Tako bomo končno lahko zaživeli v vsej polnosti kot kreatorji svojega življenja, zaživeli v svetu miru, Ljubezni, harmonije, enosti, radosti, sreče in obilja.

Odpiramo vrata Novemu Človeku in Novi Zemlji, kajti ČAS JE ZA NOVO ZAVEST, ČAS JE ZA NOVO ZEMLJO

Nekaj vemo zagotovo. Pot v 5 dimenzijo bo šla edino preko LJUBEZNI, preko ČISTEGA  in odprtega SRCA, preko globoke povezave z mati Zemljo in globoke povezave s Stvarstvom. 

Nova Zemlja ni nikjer drugje kot tukaj in zdaj.

Ko VEŠ DA SI V TEMU SVETU IN NISI VEČ OD TEGA SVETA

Preberite tudi ostale objave v medijih

Scroll to Top

Prijavi se