SVETI KRAJI POSOČJA

POSOČJE

Veliko nas že ve in vidi,  da smo v času velikega dviga zavesti Zemlje, v času prehoda v zlato dobo za človeštvo, smo v času ko zemlja pospešeno dviguje vibracijo.

Zidovi med dimenzijami in svetovi so vedno tanjši in naše Srce in Ljubezen sta tista sila, ki odstirata tančice in nam odpirata vrata v 5 dimenzijo Mati Zemlje in v njeno duhovno kraljestvo.

Pozabili smo da je zemlja naša Mati, da je bitje, ki ima svojo esenco, ki nas brezpogojno ljubi.

Pozabili smo da smo del Nje, da smo eno z Njo, da smo rojeni iz Nje.

Zemlja – Gaia  gre skozi ponovno rojstvo.

Znanstveni dokazi pričajo , da so na soncu vedno močnejši in pogostejši izbruhi.

To pomeni da vedno več svetlobe prihaja na naš planet.

Zelo visokofrekvenčni  valovi svetlobe trenutno prihajajo na naš planet in vstopajo v samo jedro in srce Gaie. Lahko bi rekli, da se Zemlja osvobaja okov suženjstva.

Intenziteta energij se zato na temu planetu stopnjuje. Imamo občutek, da se energije vrtijo hitreje, da se čas vrti hitreje, da izgubljamo občutek za čas.

Zato se tudi po celem svetu  prebujajo starodavna in Sveta mesta, ki se  ponovno aktivirajo in sinhronizirajo z Novo Zemljo.

Višje dimenzionalno stanje 5. dimenzije je že zdaj trdno zasidrana v Novo Zemljo in je dostopna dušam, ki so pripravljene.

Ko se ti energijski centri prebujajo in dejansko ponovno začnejo delovati, se celotno Vesolje premakne v veliko višje kreacijsko stanje, bo to ima posledično učinek na Zemljo.

S tem ko se dviguje vibracija Zemlje, bodo stare težke energije zemelje dejansko razpadale.

In vsi vidimo, da smo priča razpadu starih sistemov v svetu in tudi v nas.

Umira staro, zato , da se bo lahko rodilo NOVO.

SVETIŠČA V POSOČJU

Posočje je veliki portal Nove Zemlje.

Če lahko vidite matrico teme in delovanje tistih ki so sodelovali s tem, potem vidite da je “tema” vedno želela posedovati kraje na temu planetu, ki so imeli veliko Luč. Če pogledamo Jeruzalem. Tam so od kar pomnimo vojne in bitke. Malo ljudem je jasno, da so bile to bitke za najmočnejši portal Luči. In če pogledamo Posočje , sta se tu bili dve največji bitki v Sloveniji. Zakaj.  Nekateri vidimo , da je bila to v bistvu bitka za portal moči.

Skozi zgodovino je bilo veliko svetišč in energetskih krajev moči tega planeta zlorabljenih s strani tistih ki so želeli moč zase. Ta moč je bila namenjena samo za najvišje dobro človeštva.

Zato so na svetiščih in portalih pri nas in po svetu lahko zelo težke , goste energije. Tako je tudi v Posočju.

Ta svetišča bo odklenila samo brezpogojna Ljubezen. To je vse. Mnogo duhovnih avtoritet je hodilo po Posočju z namenom očistiti Posočje goste energije ali kot rečejo očistiti temo. Tema je samo odsotnost svetlobe. Temi lahko odvzameš temo , samo s tem da posvetiš v njo z Lučjo. Torej tisti ki bo prišel s čistim srcem in brezpogojno ljubeznijo lahko odvzame temi njeno barvo , tako da z njegovo Lučjo postane svetla.

In tudi vse duše, ki so tu tavale po tem ko so imele travmatične izkušnje smrti , ki so se zgodile v bitkah , so potrebovale samo videti Luč.

Tisti ki pride v stebru Luči in Ljubezni, lahko pokaže tem dušam pot , in to je vse. Duša potrebuje samo videti , izkusiti Luč , da prepozna pot Domov.

Tako da tisti, ki se bojite Posočja zaradi temnih energij vedite , da nič kar ni v vas ne more zavibrirati z vami.

Gostota energije od zunaj lahko zavibrira samo s tvojo gostoto.

Ravno tako je če se bojimo ljudi , da bomo od njih posrkali negativno energijo. Nič kar ne vibrira z delčkom ki je že v nas ne more vstopiti v naše polje.

Izkustva z drugimi ljudmi bi morali vzeti kot darilo , saj v interakciji z njihovo energijo lahko vidimo samo kaj je v nas . In če nam nekaj ni všeč potem je to darilo , da pogledamo vase in odkrijemo v sebi ta del. Kajti to so deli nas , ki tako zelo zelo hrepenijo po naši ljubezni. Samo to potrebujejo.  Našo ljubezen in naše sočutje in samo na ta način naši ” temni ” delci nimajo več tako temnega videza in so nam lahko veliko darilo.

Dobila sem tudi vprašanje kdo bo odklenil staroverska svetišča. Spet je moj odgovor: izključno samo brezpogojna ljubezen.

Lahko bo prišla popolnoma v duhovnih krogih neznana oseba, čisto preprosta, z resnično čistim srcem in njena Luč bo razblinila vso težko energijo. Tako to gre. In zato staro verskih svetišč ni potrebno odklepat. Potrebno jim je prinesti nazaj Luč. Je pa res da je na teh staroverskih svetiščih veliko težke, goste , temne energije. Jaz to vidim kot energije vseh tistih , ki so prišli in vstopali brez spoštovanje z edinim namenom vzeti moč zase, za svoj ego. In čutim veliko veliko pokrovov , tako da če želiš priti do resnično čistih energij esence mati Zemlje, je potrebno vstopiti zares z odprtim in čistim Srcem, s čisto ponižnostjo, spoštovanjem in brezpogojno ljubeznijo.

Jaz večino ne vstopam na staro verska svetišča. Kar jaz vidim je da so se Luč oziroma portali Luči, umaknili ker so jih zlorabili tisti ki so z svojim egom in brez spoštovanja in Ljubezni izkoriščali svojo moč.

Zato nekateri čutijo, da tam ni več Luči. Samo dve svetišči sta ostali v Posočju, ki dajeta možnost prav vsakemu, da ko vstopi da se zgodi prepoznava , spominjanje Doma, spominjanje tega kar Smo, da se mogoče ob odhodu ali v nekem trenutku zaradi te prepoznave zgodi klik in dvig v zavesti.

Lahko bi tudi rekli da so se druga svetišča zaklenila in so se ali premaknila na drugo lokacijo ali pa so dostopna samo tistim ki vstopajo z velikim spoštovanjem, s čistim srcem in brezpogojno Ljubeznijo do Mati Zemlje.

Glede drugih mest in svetišč , ki imajo težko gosto energijo pa se bodo z dvigom vibracije Gaie tudi sama poravnala v ravnovesje.

Kaj je brezpogojna ljubezen. To je ko vstopiš na sveti kraj z namenom , da boš nekaj dal, da prineseš darilo, svoje ljubezni in Luči temu kraju, tem varuhom, tem bitjem. In ko vstopaš z namenom dati , je tvoje srce tako široko odprto, da ti varuhi in mati zemlja dovolijo vstopiti v njeno duhovno kraljestvo.

Tako to gre .

Tu ne bo več fake igre. Resnično samo tisti s čistim srcem in brezpogojno ljubeznijo bodo imeli dostop do teh kraljestev , dostop do kristalinske platforme Nove Zemlje, za vstop v 5 dimenzijo .

IN POSOČJE ZAGOTOVO TO VIBRACIJO ŽE NOSI

Za tiste ki so pripravljeni izpustiti staro, se odreči suženjstvu v matrici 3 d sveta se odpirajo novi portali Nove Zemlje.

Pa ne samo tu v Posočju ampak tudi po celem svetu.

Kar je zunaj to je znotraj

Luč zavibrira z Lučjo

Tema samo zavibrira s temo.

Ko si Luč nič kar ni Luč ne more do tebe, niti ne more vibrirati s tabo.

Zato je sedaj čas in nujno potrebno da vsak pri sebi dojame svoje sence, jih objame in s tvojo sočutno ljubeznijo to ne bodo več tvoje rane, kjer tema lahko vstopi.

Veliko dela imamo in res smo v norih energijah , na valu velikega dviga zavesti človeštva in vedno več je Luči na našem planetu in ta Luč nam potiska ven vse tisto kar je potrebno ozdraviti v nas.

Zato ne bojmo se svojih senc, ne bojmo se senc drugih, in ozavestimo da če se bojimo je to predajanje svoje moči matrici strahu.

Naj NAM BODO NAŠE SENCE DARILO , da se dvignemo še višje, da se osvobodimo svojega ujetništva.

 

GAIA sidra novo realnost v Posočju

Platforma za Novo Zemljo, ki je tu v Posočju se je v začetku maja dvignila še višje.

Nova kristalinska plazma svetloba odpira vrata v novo zavest, ponuja platformo za izkušnjo nove realnosti.

Neskončno, resnično neskončno sem hvaležna, da sem lahko del tega velikega dviga zavesti Gaje in človeštva.

In neskončno hvaležna , da lahko služim v najvišje dobro .

Vračam Svetost Svetim krajem v Posočju in Oni vračajo nam našo Svetost

Ljubezen Srca je edina in tista sila, ki ti podari ključe za vstop v nevidna kraljestva.

Šele takrat bo spregovorila  Mati Zemlja, spregovorili bodo Vodniki, spregovorili bodo varuhi.

Če odpremo vrata svojega Srca in svoje duše, se lahko dotaknemo  svoje Svetlobe, svoje Božanskosti.

Tako so se tudi meni začela odpirati vrata v kraljestvo duhovnega sveta Mati Zemlje. Začeli so se prebujati spomini davno pozabljenih Modrosti, spomini davno pozabljenega Vedenja in Skrivnosti Življenja.

Vodena sem na kraje, kjer vedno globje vstopam v skrivnosti teh svetih mest. Začela so se razkrivati sporočila. Začeli so se razkrivati varuhi duhovnega kraljestva in varuhi 5 dimenzije. Vstopam in prepoznavam, da je Posočje sveti kraj, da je sveti portal, ki nosi kode Prve Zemlje.

Nosi spomin čiste božanske Ljubezni in vibracijo 5 dimenzije.

Vedno bližje nam je kraljestvo 5 dimenzije. V kreacijah Mati Zemlje teh krajev so še vedno vtisnjene energije bitij prve zemlje, ki so se nekoč zaradi padca zavesti zemlje morale umakniti na 5 dimenzijo ali višje.

Vidim, kako z dvigom zavesti planeta zemlje prihajajo vedno bližje.

Ko z največjim spoštovanjem vstopam na ta mesta se prepoznamo. Oni mene in jaz njih.

In z razkrivanjem skrivnosti Posočja, vseh svetih krajev in portalov, sem ozavestila in si dovolila z vsem spoštovanjem sprejeti vedenje, da sem varuhinja portala Nove Zemlje, ki se odpira v Posočju in ki je povezan s kristalno mrežo Nove Zemlje.

Tu so sveti kraji, kjer se Nebesa dotikajo Zemlje, kjer se Božansko dotakne tvojega Srca, da se lahko spomnimo KDO V RESNICI SMO

Tu so kraji, kjer pridemo DOMOV, kjer začutimo Ljubezen v našem najglobljem Bitju

Ta sveta mesta, ti portali se sedaj prebujajo, odpirajo, čakajo da odpremo srce, da se vrnemo v duhovno povezanost z Mati Zemljo , da nam lahko predajo kode, ki so od prve zemlje zasidrane v teh krajih, v teh božanskih kreacijah Mati Zemlje.

Mnogi čutijo posebno privlačnost do teh krajev. Kraji jih kličejo. Kliče Soča. Reka , ki prihaja iz drugih svetov, reka ki nosi zapise čistosti, kristalinskosti. Reka ki očiščuje in transformira, reka ki aktivira kristalinskost naših teles.

LJUBEZEN je tista, ki odpira vrata in portal se odpira z namenom vrnitve DOMOV.

Tokrat bo možno vstopati v to kraljestvo samo s čistim srcem.

Posočje je sveti portal, je kraj čistosti Ljubezni in Svetlobe, kraj kristalinske Nove Zemlje, ki ga lahko doživite samo, če vstopate skozi Srce.

Preberite tudi ostale objave v medijih

Scroll to Top

Prijavi se