Svetloba mojega telesa – 13.7. do 15.7. 2023 – izkustvo na svetih mestih Posočja Anamarija Kovačič in Romana Ercegović

13.7. do 15.7. 2023

Prisrčno vabljene, da na čarobnih zdravilnih krajih in ob kristalinski reki Soči skupaj izkusimo božanskost Sebe, kristalinskost svojega telesa, da se na posebnem mestu portala prve Zemlje spomnimo svoje Luči, Ljubezni , kar smo od začetkov časa.

Na to posebno izkušnjo vas tokrat vabiva skupaj, Anamarija in Romana, združeni v sestrstvu srca, vsaka s svojo prehojeno potjo, izkušnjami in modrostjo. Povezani s sestro Zemljo, v spoštovanju do vseh nas pripravljava naš skupni sveti krog, rajski prostor radosti, varno, ljubeznivo gnezdo, v katerem se lahko sprostimo v svojo mehkobo, v objem svetlobe svoje duše, objamemo bolečine nabrane v naših celicah skozi stoletija ter jih transformiramo v ljubezen.

Čutiva klic in povabilo zdravilnih Svetih mest in voda, ki so nas pripravljene sprejeti v svoj čarobni kristalni svet, se zliti v nas, nas prečistiti, prebuditi kristalne esence naše duše in telesa, živost celic in nas mehko pospremiti v novo rojstvo.

Podale se bomo skozi doživetje odpiranja svoji duši, ženski sveti esenci vode v nas in kristalinski svetlobi božanske ljubezni svojega lastnega bitja. Dale bomo prostor tudi svobodnemu izražanju svojega pristnega prvinskega glasu in plesa.

Izkušnja bo globoka, prebojna in transformativna. Odstrla bo zastane energije, ki so pripravljene na transformacijo, odprla svetlobne portale v nas, zato vabljene tiste, ki ste pripravljene sprejeti sebe in svojo celovitost.

 

SI LAHKO PREDSTAVLJAŠ 3 DNI SAMO ZATE, KJER SI POPOLNOMA SPREJETA IN PODPRTA, 3 DNI V OBJEMU ZDRAVILNE ČAROBNE NARAVE, V KROGU LJUBEČE DUŠNE DRUŽINE?

Smo v izjemnem času. V času prehoda na novo raven zavesti človeštva. V tej intenzivni preobrazbi se spreminja resničnost, kakršno smo poznali, kaos sveta in v kaos nas lahko opazujemo in občutimo kot še nikoli doslej. A prav na ta čas smo dolgo čakali in se nanj pripravljali. Končno odpadajo stare omejitve in rojeva se nova resničnost. Nežno, komaj sluteno, a vse bolj jasno se odstira tančica, ki nas je ločevala od svoje lastne božanskosti.

Ta preobrazba je predvsem naša osebna izkušnja. Je skupna, a za vskaega od nas drugačna, individualna in intimna. Dogaja v nas, v našem telesu. Naše telo počasi prehaja v kristalno strukturo. V naših celicah se vse bolj aktivira svetlobno polje. Gre za naraven proces, v katerem se naše telo postopoma prerojeva v svetlobno telo, kar je včasih naporen in tudi boleč proces.

Obe, Anamarija in Romana, sva že dolgo v tem procesu in vsaka v svojih retreatih odpirava varen prostor, kjer se prerojevanje dogaja intenzivno, ljubeče v podpori sestre Zemlje. In seveda tudi v radosti, ki se zmeraj zgodi, ko se ženske združimo v sveti krog rojevanja rajskega sveta zase in za svet.

 

 

PRIČETEK    četrtek 13.7. 2023  ob 17 uri

ZAKLJUČEK  sobota 15.7. 2023  ob 17 uri

 

Ob prijavi prejmete na mail vse dodatne informacije

Če potrebujete več informacij:

Anamarija Kovačič

kreacije@anamarijakovacic.si

031 318 137

Romana Ercegović

 romana.ercegovic@gmail.com

Smeh pronica skozi pore,
prebuja stare modrosti,
ki nas nikoli niso zapustile.
Le posušile so se,
in čakale na vode nežnosti,
da jih prikličejo nazaj v življenje.

Čakale, da povabimo svetlobo vase,
svojo dušo v svoje telo.
Se objamemo
za vsa tista tisočletja,
ko smo se sramovale svoje medenice,
svojih vonjev,
svoje krvi,
in gledale navzgor boga v nebesih,
medtem ko je zemlja našega lastnega telesa
jokala
in čakala,
da ji končno priznamo,
kako sveta je.

( odlomek iz pesmi Romane Ercegovič Poklon sebi, knjiga poezije Tolmuni nežnosti)

LOKACIJA IN PROSTOR:

V pravljični leseni hiški kampa Koren na Posočju.

REGISTRACIJA IN CENA:

Izmenjava za delavnico in vodenja na sveta mesta je 278 eur

DOPLAČILO:

2x nočitev v eco leseni hiški Kampa Koren 

  • 2 x nočitev (  104 eur v primeru 5 oseb v hiški, 130 eur v primeru 4 oseb )
  • 2 x vegetarianska- veganska večerja ( okrog 20 eur )

Ostali dogodki

Scroll to Top

Prijavi se