TEMNA NOČ DUŠE in njena DARILA

TEMNA NOČ DUŠE in njena DARILA

Temna noč duše. Potovanje skozi tunel umiranja in ponovnega rojstva. Stanje ko ti nič več ni jasno, ko je vse kar delaš brez smisla, ko izgubiš upanje za ta svet in to človeštvo, ko se razletiš na tisoče koščkov, ko ne veš več kdo si in zakaj si.

Vedno več ljudi, bo v nekem trenutku šlo skozi apokalipso sebe.

Skozi umiranje vsega tistega kar nismo več mi, skozi umiranje vsega tistega kar nočemo biti več, umiranje vsega tistega kar ne vibrira več z nami. To stanje je za ego strašljivo, ker nimaš ničesar, res ničesar česar bi se oprijel. In dobro veš, da je najbolje da samo dovoliš, da milijon procentno zaupaš , da se vse dogaja kot popoln božanski načrt za tvojo dušo, da samo si in čakaš da se začne svetlikat in zagotovo se zgodi da v nekem trenutku zagledaš luč na koncu tunela.

Vse to se mora zgoditi , da se lahko na novo sestaviš, da se lahko ponovno rodiš.

 

Naj se v nas zasidra zavedanje, da ne samo božanske izkušnje, ampak tudi vse preizkušnje, ki niso lahke za nas, za nas nosijo resnično velika neprecenljiva darila.

To zavedanje je lahko prvi korak do osvoboditve pred strahovi o težkih časih in o tem kaj nam bo prineslo življenje.

Časi so izjemni, časi so intenzivni, ruši se svet ki nam je bil domač, svet v katerem smo se počutili navidezno varno. Če se osvobodimo strahu pred prihodnostjo in rečemo JA življenju , pa karkoli nam prinese, bo naša pot zagotovo veliko lahkotnejša, saj bomo osvobojeni velikega dela strahu. In hkrati bomo dovolili, da ozdravimo v nas vse tisto kar nam preprečuje, da bi živeli čudovito življenje, da bi živeli poslanstvo duše , ki prinaša izpolnjeno življenje.

Zato resnično nas opogumljam, ne bojmo se trenutkov ki niso lahki.

Energije so izjemne in intenzivne in na vsakem koraku se nam bo odslikavala naša notranjost. Na videz nepomembne situacije nam bodo vrgle ven naše največje strahove, travme, rane.

 

Na zemljo prihajajo in bodo prihajali še močnejši valovi Svetlobe , kar v naših telesih na vseh nivojih pospešuje , da se vse staro , globoko zakopano dviguje iz najtemnejših globin .

Bodimo toliko pogumni, toliko močni, da si dovolimo občutiti bolečino, da si dovolimo občutiti trpljenje, svojo travmo, svoje strahove.

Naj bodo naša darila. V sebi nosijo darila neprecenljivih vrednosti.

Ne bežimo pred njimi. Naj gredo skozi nas. In takrat jih objemimo z vso Ljubeznijo, ki jo premoremo, z vsem sočutjem, z vso milino. Samo tako lahko ozdravimo.

Moramo izkusiti vse tisto pred čemer smo bežali .

Zato ne ustrašimo se svojih bolečin in ran ki se nam bodo razkrivala, samo zato da jih končno objamemo z vso ljubeznijo ki jo premoremo in tako ozdravimo.

 

In še enkrat poudarjam veliko lahkotnejše bo , če bomo zmogli LJUBEZEN.

Ljubezen do sebe, ljubezen do vsega kar smo, do vseh ran, strahov.

In ko bomo v temni noči duše, vedimo da je na koncu vedno luč in da je ta prostor , prostor od kjer se lahko odrinemo in se dvignemo še višje.

Prepričana sem da stopamo v intenzivno obdobje, kjer bomo primorani videti svoje sence in temo tega sveta, vse to pa z namenom, da jo ozdravimo, da jo presežemo, da smo še močnejši.

Moja izkušnja s temo sveta mi je dala uvid nove dimenzije in veliko veliko moč. Daje mi možnost , da se dvigujem še višje v Ljubezni.

Če sem iskrena, sem zadnje leto svoj pogled večino časa usmerjala v Novo zemljo. Ja vem da je to moje poslanstvo in prav je tako , samo od mene življenje hoče še več. Obenem videti tudi drugo plat tega sveta.

Vem da je to del moje poti, da bom zmogla videti vso temo sveta in biti Luč sredi tega, in ne glede na navidezno brez izhodno situacijo še vedno upati. Verjeti.

Smo del kolektivne zavesti tega planeta. Tega ne moremo zanikati. In ko si dovoliš videti kolektivno zavest skozi človeške oči te zajame obup. Ker ti je jasno kako daleč je šlo to človeštvo. Jasno je, da kot človeštvo drvimo v samo uničenje.

 

Mnogim nam je tako zelo težko to videti. Ker se nekje daleč v podzavesti spomnimo, da obstaja svet, da obstaja dimenzija, da je možnost, kjer za rast duše ni potrebna tema , kjer zato da rasteš kot duša lahko izkušaš samo božansko moško in božansko žensko energijo, kjer ni belo , črno ampak je modro, rdeče ( roza ).

Ta svet, to spominjanje za nekatere dobiva, vedno jasnejšo podobo. Zato, ker je čas, da zemlja zopet stopi v izkustvo ljubezni, radosti, miru, obilja, sreče, enosti. To je božanski načrt za zemljo.

Zato smo tu.

Postaja nam kristalno jasno, da na način, da obrnemo hrbet temi ne bo šlo. Potrebno je soočenje.

 

 

Tudi mene je v temni noči duše ujel trenutek obupa. Spraševala sem se kako se bo tokrat končalo. Ali nam bo res uspelo. Prvič v zgodovini človeštva. Da se dvignemo nad vso to temo. Vsem civilizacijam se je zgodila samo destrukcija, in vedno zaradi pohlepa po moči.

Kako nam bo uspelo, ko v sebi nosimo resnično ogromno ran in travm tisočletja dolge temne zgodovine. Poleg tega nosimo nekateri še travmatične zapise iz Atlantide. Takrat nam ni uspelo. Pohlep in želja po moči je bila prevelika. In trenutno se moramo soočati tudi s to travmo. V temu trenutku nam res ni lahko. Če pogledam skozi oči človeka je situacija tega sveta videti brezupna. Strašljivo je videti kako se načrt teme uresničuje. Na lastni koži sem izkusila milijonsko mesto, kjer zelo zelo težko vidiš človeka z dušo. Samo še lupine, zdelo se mi je da sem sredi zombilandije. Dovolila sem si to ne samo videti ampak tudi izkusiti. In zaradi tega izkustva, ko sem zmogla temi pogledati naravnost v oči, stati sredi temnega oceana in biti Luč se je prebudila moč, moč ki je ni več moč ustaviti.

Spoznaš da je MOČ LJUBEZNI sila, ki je ne more uničiti nobena sila teme.

In na krilih Ljubezni se iz dna poženeš in poletiš visoko kot nisi letel še nikoli.

 

ZATO NAJ SE NAM VSIDRA GLOBOKO V VSAKO CELICO TELESA SPOZNANJE, DA NI MOČNEJŠE SILE SVETA , KOT JE MOČ LJUBEZNI.

 

Naj nam bo tema izziv, da dvignemo svojo dušo še višje.

Ne ustrašimo se je. Ne dajajmo ji moči s svojim strahom.

Ne ustrašimo se svojih bolečin in ran ki se nam bodo razkrivala, zato da jih objamemo in ozdravimo.

Vse kar se sedaj dogaja je darilo nam, da se dvignemo še višje, da se dvignemo nad vse, kar ni ljubezen, da postanemo še močnejši v LJUBEZNI in Luči

Imamo najmočnejšo silo Univerzuma.

Mi smo najmočnejša sila Univerzuma.

IMAMO LJUBEZEN.

MI SMO LJUBEZEN.

SPOMNIMO SE

SMO ZMAGOVALCI LUČI IN LJUBEZNI

 

 

 

Preberite tudi ostale zapise

KDO SI SATAYA

https://youtu.be/lkVkmlXe1I4 KDO SI SATAYA? Sataya je moj drugi Dom na

Scroll to Top

Prijavi se