Brezplačne meditacije

Brezplačno

Kategorija:

PODARJAM VAM GLOBOKE MEDITACIJE ki so kanalizirane in vodene iz polja Čiste Luči in Ljubezni in nič kar ni ta Luč ne more v ta prostor.

Celoten proces podpirajo samo Bitja Čiste Luči in Ljubezni iz Najvišjega Vira.

V želji , da se čim več ljudi tega planeta osvobodi težkih gostih energij, trpljenja , bolečine , da se ozdravi, da se nas čimveč dvigne v Novo Zavest.

Iz Srca vam želim lahkotno osvobajanje iz starih težkih energij, vzorcev , zapisov in lahkotno pot v NOVE VAS.

Z Ljubeznijo        Anamarija

 

Vedimo da imamo izjemno priložnost, saj nas celoten Univerzum podpira,  da se osvobodimo in dvignemo nad vse kar nas je držalo v stanju strahu in nemoči, da se osvobodimo vsega kar nam je preprečevalo izkušati naš najvišji potencial duše.

 

 Če želite iti še globje , če želite izkusiti popolno SVOBODO svoje BITI so v spletni učilnici res izjemni tečaji . Podarite si NOVE SEBE , pot postane zagotovo lažja . 

 

DELAVNICA : OSVOBAJANJE STRAHOV , OSVOBAJNJE IZ MATRICE 3 D

1 ura video vsebine

1.    meditacija: Osvobajanje strahov , osvobajanje iz matrice 3d 33 minut

2.    meditacija: Osvobajanje entitet, osvobajanje odvisnosti 59 minut

V stanju višje zavesti ni strahu, ni bolečine, trpljenja in ti meditaciji vam bosta v veliko pomoč , da se dvignete nad svoje strahove , da se osvobodite matrice 3d sveta, ki vam preprečuje izkušati sebe v najvišjem potencialu.

Tako osvobojeni, poravnani in ozdravljeni smo pripravljeni da se lahko nove energije , ki se intenzivno spuščajo na naš planet v času , ko je naš planet v obdobju velike transformacije, zasidrajo globoko v NAŠA BITJA

DELAVNICA : Odpuščanje, poravnava, razrešitev karme

1 ura video vsebine

1.    meditacija : Odpuščanje in poravnava 44 minut

2.    meditacija : Razrešitev karmičnih zapisov 30 minut

 

Skozi to delavnico vam bom pomagala vstopiti v zavedanje, kako pomembno je da imamo poravnano z vsemi in vsem , kako pomebna je poravnava in razrešitev karmičnih dolgov.

Držala vam bom prostor , da se v vas že med samim videoposnetkom, ko bomo skupaj , zgodi močna namera in odločitev , da se dokončno osvobodite in odpustite.

Vedite , da v Univerzumu ni časa in da ko boste poslušali videoposnetek, bomo skupaj, povezani v polju Luči in Ljubezni

Ta delavnica vas bo izjemno podprla v tem, da na energetski ravni odpustite , oprostite, in vse to se lahko zgodi v polju milosti, v polju brezpogojne Ljubezni, v polju odpuščanja.

Da naredimo prostor za nove nas bomo dovolili, da se skozi nas zgodi intenziv odpuščanja, poravnave in razrešitev karme.

Dovolimo si in se opogumimo, da resnično na najgloblji ravni izpustimo vse, kar nam preprečuje lahkotnejše Življenje in kar nam preprečuje izkušati Sebe v vsej veličastnosti

Vse to bomo mojstrili  na energijski ravni že v prvem delu v videoposnetku in nato v globokih kanaliziranih meditacijah in vse kar bomo izmojstrili na energijskem nivoju, bomo potem sidrali in utelešali v našo fizično realnost.

Vse meditacije so vodene v polju čiste Luči In Ljubezni iz Najvišjega Vira in nič kar ni ta Luč ne more v ta prostor.

Tu sem, da vam držim prostor, da podprem in vam pokažem pot, po kateri bodo hodili tisti, ki postajajo mojstri tega Življenja

 

Scroll to Top

Prijavi se