Akcija!

SKLOP VSEH TREH DELAVNIC: Osvobajanje strahov, osvobajanje iz matrice 3D, Odpuščanje, poravnava, razrešitev karme, Tempelj miru

110,00

Kategorija:

Vstopamo v čas Novega Človeka na Novi Zemlji.

Tokrat je vse odvisno samo od nas. Ni vrnitve, ni se možno izogniti.

Te poti ne bo mogel za nas nihče opraviti. Lahko nas samo podpre in drži prostor za lahkotnejšo pot.

Nove energije prihajajo in dvigujejo zavest na zemlji in v teh trenutkih je velika vrednost biti opolnomočen za krmarjenje skozi te energije in lahkotnejše prilagajanje novim energijam in utelešanju novih nas.

Manj kot bo upora in bolj ko bomo pripravljeni vstopiti na ta val, ki nas pelje v Novo zavest, bolj ko bomo pripravljeni izpustiti vse staro, ozdraviti svoje rane, soočiti se s svojo temo in jo transformirati v Ljubezen, bolj ko bomo pripravljeni vstopiti v svoj tempelj srca in duše in si dovoliti dotik SEBE, se dotakniti svoje Svetlobe,  predati se Sebi, spomniti se da smo Ljubezen od začetka časov, dovoliti Višjemu Jazu in Ljubezni, da vodi našo pot , LAHKOTNEJŠA BO POT.

Skozi nas se bo rodila Nova Zemlja

Imamo  možnost, da se končno spomnimo da SMO KREATORJI, da smo bitja Luči in Ljubezni .

Vsaka duša v sebi nosi vedenje, da obstaja pot, pot ki vodi v življenje v radosti, sreči, miru, svobodi, obilju, harmoniji, enosti.

Ker vsaka duša JE ta pot.

Ker vsako bitje v svojem najglobljem bistvu JE LJUBEZEN OD ZAČETKA ČASOV

MI SMO TISTI KI IZBEREMO in LAHKO IZBEREMO POT KI JE POT IZPOLNJENOSTI, POT LJUBEZNI, POT OBILJA, POT SREČE IN RADOSTI, POT MIRU.

POT KI JE, KO SE OSVOBODIMO STAREGA,  veliko lepša in LAHKOTNEJŠA

 

Tu sem zato, da pokažem to pot, da držim ta prostor, da odpiram vrata Novi Zavesti, Novi Zemlji in 5 dimenziji. Da vam pomagam pri opolnomočenju za novo pot.

Tu sem , da vam pomagam spomniti se KDO V RESNICI STE.

 

DELAVNICA : Odpuščanje, poravnava, razrešitev karme

1 ura video vsebine

1.    meditacija : Odpuščanje in poravnava 44 minut

2.    meditacija : Razrešitev karmičnih zapisov 30 minut

Če hočemo naprej in v stanja višje zavesti ne bo šlo brez tega , da imamo poravnavo z našimi starši in najbližjimi, ne bo šlo brez tega , da imamo poravnavo z vsemi ljudmi. Da ODPUSTIMO in OPROSTIMO VSEM IN VSE.

Ta delavnica vas bo izjemno podprla v tem, da na energetski ravni odpustite , oprostite, in vse to se lahko zgodi v polju milosti, v polju brezpogojne Ljubezni, v polju odpuščanja.

 

DELAVNICA : OSVOBAJANJE STRAHOV , OSVOBAJNJE IZ MATRICE 3 D

1 ura video vsebine

1.    meditacija: Osvobajanje strahov , osvobajanje iz matrice 3d 33 minut

2.    meditacija: Osvobajanje entitet, osvobajanje odvisnosti 59 minut

V stanju višje zavesti ni strahu, ni bolečine, trpljenja in ti meditaciji vam bosta v veliko pomoč , da se dvignete nad svoje strahove , da se osvobodite matrice 3d sveta, ki vam preprečuje izkušati sebe v najvišjem potencialu.

Tako osvobojeni, poravnani in ozdravljeni smo pripravljeni da se lahko nove energije , ki se intenzivno spuščajo na naš planet v času , ko je naš planet v obdobju velike transformacije, zasidrajo globoko v NAŠA BITJA

 

DELAVNICA : Tempelj miru

1 ura video vsebine

3 meditacije

V času, ko velik del zahodne družbe in sveta živi v naglici, odtujen od sebe, postaja NOTRANJI MIR, vedno večja vrednota.

Si želiš trenutkov, ko se lahko s celotnim svojim Bitjem potopiš v svoj tempelj miru. V prostor tišine, občutka blaženosti, sreče, izpolnjenosti.

Dolgo pot sem prehodila, da sem našla notranji mir. Zato ti zdaj lahko pomagam , da bo tvoja pot do notranjega miru lahkotnejša in krajša. Držim ti prostor, da lahko izkusiš tisto, po čemer globoko v tebi hrepeni tvoje bitje. 

Dovoli da se skupaj podava na pot, ki vodi v tvoj tempelj miru. Tam te čaka najdragocenejše obilje, ki ti ga svet ne more dati, obilje, ki se mu reče NOTRANJI MIR, tam je globok in razodevajoč prostor, ki čaka na nas, da si ga vrnemo, da se spomnimo in da ga utelesimo v sebi.