Sale!

Tečaj: Osvobajanje strahov, osvobajanje iz matrice 3D

33,00

Kategorija:

Tik za strahom se skriva moč, ki pretresa vesolje. Vsi strahovi, ki jih trenutno gojite – tisti, ki vam govorijo, da je varneje ostati zaprt, varneje ostati skrit, varneje nadaljevati obstoj z ujetim srcem, varneje verjeti, da vam bo spodletelo, če poskusite- vsi od njih so neutemeljeni.

Preprosto niso resnični.

Pobegniti iz svoje lupine, se odpreti v nove načine življenja, prepustiti svojemu srcu in duši, da vodita: to so načini, kako sprejeti in se premakniti v življenje, ki ga Božansko želi za vas. Kjerkoli se trenutno znajdete – in to je najverjetneje z željo po spremembi, a z glasom strahu, ki vam pravi, da to ni mogoče – morate vedeti, da je vaša Duša to ustvarila za vašo rast in transformacijo.

Običajno pot do najgloblje preobrazbe, širitve in veselja najdemo na drugi strani soočanja s strahom. Dejanje, ki v vas vzbudi največ odpora in strahu, je običajno tisto, kar vaša duša najbolj potrebuje, da naredite, da bi sprejela in se premaknila vanjo.

 

 

DELAVNICA : OSVOBAJANJE STRAHOV , OSVOBAJNJE IZ MATRICE 3 D

1 ura video vsebine

1.    meditacija: Osvobajanje strahov , osvobajanje iz matrice 3d 33 minut

2.    meditacija: Osvobajanje entitet, osvobajanje odvisnosti 59 minut

V stanju višje zavesti ni strahu, ni bolečine, trpljenja in ti meditaciji vam bosta v veliko pomoč , da se dvignete nad svoje strahove , da se osvobodite matrice 3d sveta, ki vam preprečuje izkušati sebe v najvišjem potencialu.

Tako osvobojeni, poravnani in ozdravljeni smo pripravljeni da se lahko nove energije , ki se intenzivno spuščajo na naš planet v času , ko je naš planet v obdobju velike transformacije, zasidrajo globoko v NAŠA BITJA

 

 

 

 

 

Scroll to Top

Prijavi se