KDO SI SATAYA

KDO SI SATAYA?

Sataya je moj drugi Dom na temu planetu.
Sataya je portal, je prostor na temu planetu, ki je od mene zahteval kar nekaj močnih preizkušenj , ki je zahteval od mene mojstrstva.
Od mene je zahteval popolno zaupanje, od mene je zahteval mojstrstvo dvigniti se nad vse težke , nizke energije in drame, ki so mi želele vzeti božansko izkušnjo.
Postavljena je baza , kjer resnično lahko vsak izkusi svojo božansko izkušnjo, od ladje , do osebja do interakcij z delfini, do magičnosti prostora, do enosti dušne družine , do brezpogojne ljubezni, odprtih src.
Od tu naprej je zame zares lahkotno držati prostor izkustva Nove zemlje, da lahko vsak ki pride, ki zmore preko svojih strahov in omejitev uma , izkusi ta raj na zemlji, izkusi kaj pomeni bivati v harmoniji , ljubezni , radosti, enosti s dušno družino.

Tukaj zares lahko izkusiš kaj pomeni Nova Zemlja na vseh nivojih.

In to je moje poslanstvo, da odpiram vrata Novi Zemlji , in sem neskončno hvaležna kako me je Univerzum čudežno vodil do tega kraja , kako so me podpirala vsa bitja čiste Luči in Ljubezni , da smo skupaj dvignili vibracijo , da se lahko danes spomnimo kako smo nekoč živeli v raju, v radosti, obilju, miru, enosti, brezpogojni ljubezni , harmoniji in da se spomnimo , da smo tu, da si ta raj spet vrnemo.

Ta prostor , ti delfini so nam na stežaj odprli vrata in to zato, da se opolnomočimo, da bomo zmogli držati svoj steber Luči in Ljubezni, ko bomo stali sredi teže kolektivne zavesti, ko se bo okoli nas rušil stari svet, da bomo zmogli držati vizijo Nove Zemlje ko bo umirala stara zemlja.
Sataya je portal visokih dimenzij, portal kjer ni časa , je raj v fizični obliki.

Vsak dan si objet z turkiznim morjem, šumenjem valov iz bližnjega koralnega grebena, zjutraj te prebuja čarobno sonce ki vstaja nad širnim morjem, zvečer te spremljajo zvezde in ti pomagajo spomniti se od kod prihajaš.
V tem portalu lahko izkušaš nezemeljska izkustva z delfini, lahko izkušaš kaj pomeni globoka povezava src dušne družine, ko si prepojen z ljubeznijo , radostjo , enostjo.
Ko se tvoje bitje spomni , da je to vse kar potrebuješ, da se počutiš izpolnjeno v življenju.

Vsaka skupina izkuša vse to . Vse to in še mnogo več.
Ker dovolim , da se zgodi Njegova volja , ne moja.
Ker od prvega trenutka zaupam, da se bo zgodil popoln božanski načrt za vse nas in za vsako dušo, ki bo poklicana.

Vsakič znova se najdemo z svojo dušno družino, zgodijo se prepoznave , globoke povezave, spominjanja.

Vsakdo pride s svojo težo sveta , v katerem živi in vedno znova je tako, da če želimo več kot samo površinsko izkustvo, da je potrebno na začetku , da se zgodi osvoboditev , transformacija vse teže, strahov, zdravljenja na globokih ravneh, nato pa lahko vstopimo v božanska izkustva.

In vsa narava sodeluje z nami.
Tudi delfini nam vedno odražajo vse kar je znotraj nas.

Bolj ko se harmoniziramo v sebi , bližje prihajajo.

Delfini resnično odslikavajo samo to kar je znotraj nas .
Bolj kot odpiramo srca, bolj kot jih spoštujemo in jim dopuščamo njihovo svobodo in prostor , bolj kot smo LJUBEZEN , bližje prihajajo, več interakcij se zgodi.

Ko postanemo kot skupina ENO in izkušamo in vstopamo v polje Enosti in brezpogojne Ljubezni , takrat nas obdarijo z trenutki, ki jih enostavno ni možno opisati.
Trenutki ko veš , da si in nisi na temu planetu.

Vse to je DARILO LJUBEZNI.

Satayo lahko izkusiš kot turist in se približaš delfinu , ki nato odplava naprej, lahko pa izkusiš nezemeljsko izkustvo fizične, eterične in spiritualne bližine delfina.

Moje poslanstvo je , da držim prostor za to izkustvo.
In vsak ali vsaka , ki je prišla v Satayo , je moral/a preko svojih strahov in omejitev uma.
Za vsakega ki želi tako izkustvo Sataye in delfinov, je samo ena pot in to je , da izpustiti vse tisto, kar nam preprečuje izkušati sebe v svobodi, v Ljubezni in enosti, v svojem najvišjem potencialu .

Darila na drugi strani pa so neprecenljive vrednosti.

 

Preberite tudi ostale zapise

Scroll to Top

Prijavi se