Prebujeno srce Slovenije

Vsak korak mojega življenja je korak bližje Zavedanju kdo Sem.
Korak bližje Zavedanju Božanske Iskre v meni.
Korak bližje Enosti z Zavestjo Boga

Delujem kot LIGHT WORKER in GRIDWORKER, sem VARUHINJA ZEMLJE in PORTALOV, INTUITIVNA SVETOVALKA, AVTORICA, UČITELJICA , VODITELJICA delavnic s področja duhovnega razvoja in dviga Zavesti.

Že od malega sem oboževala naravo in hrepenela po njeni bližini. Pri 29 letih se nama je z možem odprla možnost, da se preseliva iz Ljubljane v Tolmin. Brez obotavljanja sem sprejela in vedno bolj mi je postajalo jasno, da so ti kraji moj pravi dom.
Veliko časa sem preživela v naravi. Klicali so me kraji in ko sem sledila klicu in stopila na ta prostor sem vedela, da me je kraj prepoznal in jaz sem prepoznala njega. Tu so se začeli prebujati spomini.
Mati Zemlja je moja največja prijateljica, je moja zaveznica, učiteljica, moja varuhinja in jaz sem njena varuhinja. Sva Eno. Globoko povezani v brezmejni ljubezni. Občutim izjemno globoko povezanost z vsemi njenimi kreacijami, ki jih ustvarja in v mojem srcu gori neskončna LJUBEZEN do vsega kar Ona JE.
Ta Ljubezen je začela odpirati vrata, tista vrata ki sem jih zapirala pred seboj, pred svojo dušo, pred svojo Svetlobo. Narava je zdravila globoko zakopane rane in očiščevala vsega tistega, kar mi je omejevalo biti to kar SEM, vsega kar mi je omejevalo izkušati sebe kot kreatorja svojega življenja.
Ljubezen je bila tista , ki mi je podarila ključ za vstop v nevidna kraljestva. Spregovorila je Mati Zemlja, spregovorili so Vodniki, spregovorila so Bitja Svetlobe, spregovorila je Duša, spregovoril je moj Višji Jaz. Odpirala so se vrata . Vstopila sem in dotaknila sem se svoje duše, dotaknila sem se svoje Svetlobe.
Začeli so se prebujati spomini davno pozabljenih Modrosti, spomini davno pozabljenega Vedenja in Skrivnosti Življenja
Spomnila sem se kdo sem. Dotaknila sem se svoje duše. Od takrat je postalo življenje velika RADOST in NEIZMERNA SREČA. Vsak trenutek življenja je postal POPOLN.
V meni se je prebudila močna želja pomagati ljudem spomniti se kdo v resnici SMO.
Pokazati ljudem Svetlobo njihovih duš. Pokazati jim ključe, ki odklepajo vrata do njihovega kraljestva Srca, pokazati jim Pot sdo Nove Zemlje: pot LJUBEZNI, pot RADOSTI, pot MIRU in pot IZPOLNITVE.
Tako sem začela delovati na duhovnem področju, ker sem želela predajati vsa ta Vedenja in modrosti življenja. Postala sem avtorica, učiteljica in voditeljica delavnic na področju duhovnega razvoja in dviga Zavesti .
Skozi ustvarjanje s sveto geometrijo in kristali so nastajale moje kreacije Kristalne mreže Svetlobe, ki so mi pomagale, da sem še globje vstopala v modrosti Univerzuma.
Dobila sem dovoljenje Mati Zemlje, da nekatere močne energetske točke v Posočju, ki so mi bile pokazane delim s svetom in začela sem izvajati delavnice- retreate, kjer s pomočjo Mati Zemlje in Vodnikov Varuhov ljudem držim prostor, da vstopajo v globoka izkustva povezanosti z Mati Zemljo, globoka izkustva spominjanja svoje božanske esence. Posočje je prostor , ki drži esenco čiste božanskosti , esenco 5. dimenzije v fizični obliki in zato me ta prostor in vsi varuhi izjemno podpirajo, da lahko skozi njih pomagam ljudem odpirati vrata v spominjanje tega kdo v resnici so, v Novo Zavest, v Novo Zemljo.

 

Ta del zgodbe o meni sem začutila, da napišem čeprav že presegam dogovorjeno dolžino zapisa. Tako sem začutila. Mogoče se bova dotaknila tudi tega.

MOJA VELIKA PRELOMNICA ŽIVLJENJA
V meni je že od nekdaj zasidrana želja pomagati ljudem. Dolgo let sem delala kot patronažna sestra kjer sem lahko uresničevala del mojega poslanstva. Ljudem sem prinašala radost in upanje.
Zgodilo se je. Pandemija Covid 19. Velika prelomnica tako zame kot za cel svet.
Zelo očitno je postajalo da živimo v svetu, kjer vlada strah, manipulacija, kjer človek izgublja svojo človečnost in kjer vodi svet velika želja po dobičku.
Tudi jaz sem spregledala. Virus, ki je bil ustvarjen z veliko temo, za veliki načrt teme, je postal orodje Luči, orodje Svetlobe za prebujenje sveta. Virus, ki prinaša veliko prebujenje zemlje. Virus, ki je meni prinesel največje darilo. Veliko osvoboditev iz matrice 3d sveta.
Tako je z planom Covid in z vso diktaturo prišel trenutek, ko si nisem mogla več dovoliti, da mi je odvzeta svoboda o odločanju o svojem telesu. Trenutek ko je njihovo ravnanje šlo tako daleč da grobo posega v zdravje mojega telesa. Ko njihove zahteve škodijo mojemu telesu. Tukaj se je pa ustavilo. Uprla se je vsaka celica mojega telesa. Postalo mi je jasno da ni več možno da sem del zdravstvenega sistema. Ni več možno da sem lutka v njihovih rokah. Dala sem odpoved. V prvi fazi sem se soočila z vso jezo. Ko sem šla na prvo testiranje so se prebudil spomini zlorabe. Občutila sem globoko v sebi nasilje nad svojim telesom. Zlorabljena za to da se izvaja načrt pohlepnih umov. Dovolila sem, da gre vsa bolečina skozi vsako celico telesa. Ne, ni bilo lahko. In v vsem tem sem pošiljala Luč in Ljubezen sebi, svoji bolečini, temi. Trudila sem se, da bi razumela. Zakaj je vendar potrebno toliko trpljenja na temu svetu. Zaradi peščice tistih, ki jih žene pohlep. Ki jih žene potreba po vladanju svetu.
In potem se je začelo. Razpad matrice. Bila je zažrta v vsako celico telesa. Padla sem v 14 dnevno popolno praznino. Nikoli občuten občutek. Stanje niča. Popolni reset.

Duša je izbrala SVOBODO. Neskončno sem hvaležna, da sem lahko del tega zgodovinskega trenutka, da sem lahko del velikega prebujenja, velikega dviga Zavesti človeštva. Stojimo na pragu zlate dobe človeštva.

Postajam KREATORka svojega življenja. Vstopam v najlepše obdobje poslanstva moje duše. Postajam čista izkušnja Sebe. Moj namen je izkusiti se kako je biti Bitje Luči in Ljubezni v človeški podobi.
In neskončno se veselim ko gledam kako nastaja Nova Zemlja. Čutim jo. V vsaki celici telesa. Srečna sem kot še nikoli. Ob sebi čutim toliko pomoči in prisotnosti bitij Luči in Ljubezni. Tako blizu so. Kot še nikoli. Na zemljo se v teh trenutkih sidra toliko Svetlobe. Smo na valu velikega dviga zavesti človeštva in vračamo se v stanje, ki smo ga nekoč imeli. V stanje Človeka ki biva v fizičnem svetu v 5 dimenziji. Človeka, ki sobiva v Ljubezni, enosti, miru, sreči, radosti, obilju. Odpirajo se nam vrata v novo dimenzijo izkušanja sebe kot Božansko bitje. Izkušnja sebe kot Kreatorja svojega življenja. Vsi imamo možnost da vstopimo v Novo Zemljo, v novo dimenzijo. Edina pot je,da razpade staro, samo tako lahko nastane novo. Zato je potrebno videti Resnico. Da se osvobodimo vseh matric, vseh okov, ki nam preprečujejo videti kdo Smo. Zato je potreben pogum. Veliko poguma. Zato je potrebno stopiti iz cone udobja. Izstopila sem.
Duša pa ob vsem tem poje najlepšo pesem. Duša ve da bo vse dobro. Ker duša ve kdo je.

Preberite tudi ostale objave v medijih

Scroll to Top

Prijavi se