Vsi smo varuhi Zemlje

Moja ljubezen do Mati Zemlje in Nova Zemlja

Mati Zemlja je moja največja prijateljica, je moja zaveznica, moja varuhinja in jaz sem njena varuhinja. Sva Eno. Globoko povezani v brezmejni ljubezni. Občutim izjemno globoko povezanost z vsemi njenimi kreacijami, ki jih ustvarja in v mojem srcu gori neskončna LJUBEZEN do vsega kar Ona JE.

Veliko trenutkov je bilo v mojem življenju, ko sem začutila njeno bolečino v tem kaj ji dela človek. Ko sem jo čutila kako joče. In jokala sem z Njo. In v vsej tej bolečini sem občutila njeno neskončno Ljubezen do človeštva. Tako neskončno nas ljubi, da dovoljuje vse to kar ji dela človek. Vendar koliko časa še, se sprašujem. Do kdaj bo dovoljevala vso to kruto zlorabljanje in uničevanje.
Ja človek je res pozabil kdo je, pozabil je kako je njegovo življenje odvisno od Nje. Kako je on delček njene kreacije. Pozabil je na ljubezen, ki je zakopana globoko v srcu vsakega od nas.
Človeštvo se danes resnično premalo zaveda da nam zemlja daje življenje in dom. Vsi smo del matere zemlje, smo nedeljiva živa skupnost med seboj povezanih in soodvisnih bitij s skupno usodo. Zemlja človeka ne potrebuje za preživetje. Mi potrebujemo njo.
Če je ne bomo ljubili, jo bomo izgubili.
Zato naj bo vsak izmed nas varuh zemlje. Ne glede na moč vseh tistih, ki globalno onesnažujejo naš planet, lahko zagotovo vsak izmed nas pridoda svoj delček k varovanju zemlje kot njen varuh.
Kar mi daje upanje je to da smo vstopili v obdobje ko je prihodnost našega planeta pod vplivom sidranja velike Svetlobe na naš planet. Zemlja zato pospešeno dviguje vibracijo in vedno več je Luči na našemu čudovitemu planetu. In ta Luč z vsakim dnevom bolj osvetljuje temo. Tisočletno temo peščice ljudi, ki so spretno držali vse vajeti v svojih rokah. Vedno več nas je ki vidimo kako smo bili izigrani, s strani pohlepnih umov, zlorabljeni, vidimo vse laži, vso manipulacijo, vidimo kako nam želijo odvzeti vso svobodo. Razkrivajo se volkovi, ki so dolgo delovali v preoblekah ovc. Razkrivajo se njihovi umazani načrti.
In zaradi vse te Luči se človeštvo prebuja. Prebujamo se. Vidimo. Kako smo bili ujeti v matrico strahu, pridobitništva. Danes lahko vidimo kako daleč smo se odtujili od sebe, od človečnosti, od narave.
Velik zgled so nam lahko prvotna ljudstva, ki so do danes ohranila globoko povezavo z Mati Zemljo. Živijo brez vpliva zakonov, religije ali izkrivljajočih plasti ega in nam kažejo jasno vizijo življenja na planetu Zemlja. Živijo v sožitju in globokem spoštovanju do mati zemlje.
Ljudstva iz plemena Hopi in številnih drugih plemen se redno zbirajo, da molijo za mir na planetu. Oni so tisti, ki so prvi in že dolgo držali vizijo Nove zemlje v kateri so reke in zrak čisti, ljudje pa živijo v harmoniji med seboj in naravo.
Sedanjo bolečino in kaos v današnjem svetu vidijo kot znak, da je človeštvo na robu globalne preobrazbe in prehaja v novo dobo miru in ravnovesja, tako kot je bilo napovedano. Pokažejo nam, da nismo nemočni, da je zdaj naš čas, da se dvignemo, individualno in kolektivno.
Vsak človek, ki se je rodil na ta planet je s svojim rojstvom postal varuh zemlje. Mnogi so na to pozabili. Mnogi se prebujajo in v sebi slišijo tihi glas, ki jih kliče nazaj k sebi, nazaj k naravi. Svet v katerem danes živimo potrebuje prebujene varuhe zemlje. Tiste, ki bodo začutili v sebi klic, da so zaščitniki zemlje na tak ali drugačen način.
Varuhi zemlje smo ljudje, ki čutimo , da smo poklicani da pomagamo ozdraviti naš planet, tisti ki si prizadevamo za mir v svetu.
Nastopil je čas, da varuhi zemlje stopimo naprej in svoja spoznanja in modrosti delimo s tistimi, ki so pripravljeni prisluhniti. Vidimo, kako naš materialistični in racionalistični svet trpi na vseh ravneh zaradi ločenosti in naša civilizacija je veliko pridobila v znanju, izgubila pa je veliko modrosti. Nismo samo ločeni od narave ampak tudi drug od drugega, pozabili smo, da smo vsi globoko povezani.
Varuhi zemlje vemo, da so vse kreacije Zemlje ustvarjene iz ene in iste vibracije in Luči.

Varuhi zemlje vemo, da vsi ves čas živimo v več dimenzijah, edina razlika je v tem, da se mi tega zavedamo in da lahko dostopamo do veliko več informacij, ker vstopamo v druge dimenzije in v Univerzalno Zavest, kjer so vsa znanja in modrosti iz vseh dimenzij in časov.

Tukaj smo zato, da pomagamo dvigniti človeštvo na višjo raven in da mu pomagamo, da se človek vrne nazaj v svojo Bit, da se spomni kdo resnično je. Da odpremo vrata tisti Iskri čiste Stvarnikove Ljubezni, ki je v naših srcih od začetka časov in začnemo izkušati svoj najvišji božanski potencial.

MOJA POT

Že od malega sem oboževala naravo in hrepenela po njeni bližini. Vedela sem da bom nekoč živela v objemu narave in želja se je uresničila ko sem se pri 29 letih preselila iz Ljubljane v Tolmin.
Veliko časa sem začela preživljati v naravi. Klicali so me kraji, kjer so se začeli prebujati spomini. Kjer sem vedela da me kraj pozna in jaz poznam njega.
Ljubezen do vsake kreacije stvarstva je začela odpirati vrata, tista vrata ki sem jih zapirala pred seboj, pred spoznanjem kdo sem, pred svojo Svetlobo. Mati zemlja je postala moja največja zdraviteljica in njena ljubezen je zdravila globoko zakopane rane in me očiščevala vsega tistega, kar mi je omejevalo biti to kar SEM, vsega kar mi je omejevalo izkušati sebe kot bitje Luči in Ljubezni. Mati zemlja je moja največja mati, moja največja prijateljica, učiteljica.
Tkala sem globoko vez z Mati Zemljo in neskončna ljubezen do nje je bila tista, ki mi je podarila ključ za vstop v nevidna kraljestva. Spregovorila je Mati Zemlja, spregovorili so Vodniki, spregovorila so Bitja Svetlobe, spregovorila je Duša, spregovoril je moj Višji Jaz. Odpirala so se vrata. Vstopila sem in dotaknila sem se nevidnih svetov, dotaknila sem se svoje duše, dotaknila sem se svoje Svetlobe.
Začeli so se prebujati spomini davno pozabljenih Modrosti, spomini davno pozabljenega Vedenja in Skrivnosti Življenja.
Spomnila sem se kdo sem. Vstopala sem v kraljestva svoje duše. Od takrat je postalo življenje velika RADOST in NEIZMERNA SREČA. Vsak trenutek življenja je postal POPOLNO IZKUSTVO ŽIVLJENJA.
V meni se je prebudila močna želja pomagati ljudem spomniti se kdo v resnici SMO.
Pokazati ljudem Svetlobo njihovih duš. Pokazati jim ključe, ki odklepajo vrata do njihovega kraljestva Srca, pokazati jim Pot: pot LJUBEZNI, pot RADOSTI , pot MIRU in pot IZPOLNITVE.
Tako sem začela delovati na duhovnem področju, ker sem želela predajati vsa ta Vedenja in modrosti življenja, ki sem jih prejemala v trenutkih enosti z Mati Zemljo in Stvarstvom. Postajam avtorica, učiteljica in voditeljica delavnic na področju duhovnega razvoja in dviga Zavesti.
Dobila sem dovoljenje Mati Zemlje in varuhov krajev, da nekatere močne energetske točke, ki so mi bile pokazane delim s svetom in začela sem izvajati delavnice- retreate, kjer s pomočjo Mati Zemlje, bitij čiste Luči in Ljubezni in Vodnikov Varuhov ljudem pomagam da odprejo srce in kjer lahko z odprtim srcem in ljubeznijo vstopajo v globine mati zemlje. Ljudi vodim skozi srce, da se spomnijo kdo resnično so in v teh globinah naših templjev srca odpiramo vrata v Novo Zavest in Novo Zemljo.
Epidemija Covid je tako kot mnogim tudi meni prinesla veliko prebujenje in veliko darilo. Ker nisem mogla biti več del zdravstvenega sistema v katerem sem delala 25 let sem zapustila varno sliužbo. In zgodila se je moja velika osvoboditev iz matrice 3 d sveta.
Duša je izbrala SVOBODO. Neskončno sem hvaležna za svobodo, neskončno sem hvaležna da sem lahko del tega zgodovinskega trenutka, da sem lahko del velikega prebujenja, velikega dviga Zavesti človeštva.


Neskončno se veselim ko gledam kako nastaja Nova Zemlja. Čutim jo. V vsaki celici telesa. Srečna sem kot še nikoli. Ob sebi čutim toliko pomoči in prisotnosti bitij Luči in Ljubezni. Tako blizu so. Kot še nikoli. Na zemljo se v teh trenutkih sidra toliko Svetlobe. Smo na valu velikega dviga zavesti človeštva in vračamo se v stanje, ki smo ga nekoč imeli. V stanje Človeka ki biva v fizičnem svetu v 5 dimenziji. Človeka, ki sobiva v Ljubezni, enosti, miru, sreči, radosti, obilju. Odpirajo se nam vrata v novo dimenzijo izkušanja sebe kot Božansko bitje. Izkušnja sebe kot Kreatorja svojega življenjskega. Vsi imamo možnost da vstopimo v Novo Zemljo
Postajam kreatorka svojega življenja. Vstopam v najlepše obdobje poslanstva moje duše. Postajam čista izkušnja Sebe. Moj namen je izkusiti se kako je biti Bitje Luči in Ljubezni v človeški podobi. In kako je biti Eno z Mati Zemljo in Stvarstvom. In to izkušnjo, ta vedenja in modrosti bom delila s tistimi ki bodo pripravljeni stopiti na to pot.

Preberite tudi ostale objave v medijih

Scroll to Top

Prijavi se